Nardi

Italienske utemøbler i harpiks med god design

Hagemøbler i Italiensk design - bærekraftig utvikling og lang holdbarhet. Bra for miljøet.

$header_bilde_overskrift

Italienske utemøbler i harpiks med god design

Hagemøbler i Italiensk design - bærekraftig utvikling og lang holdbarhet. Bra for miljøet.

Viser alle 27 resultater

Nardi – utemøbler fra Italia

Nyhet 2022 hos Fine Design er Nardi, en merkevare med italiensk design. Utemøblene er designet av Raffaello Galiott og laget etter flere tiår med erfaring. Nardi utemøbler har oppnådd internasjonal anerkjennelse og vunnet en rekke priser: Adi Design Index, Red Dot Design Award, Good Design Award og Green Good Design Award.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Utemøblene fra Nardi er laget i polypropylen og er 100 % resirkulerbare.  

Nardi – utemøbler fra Italia

Nyhet 2022 hos Fine Design er Nardi, en merkevare med italiensk design. Designet av Raffaello Galiotto og laget takket være tiår med erfaring, har Nardi utemøbler oppnådd internasjonal anerkjennelse som Adi Design Index, Red Dot Design Award, Good Design Award og Green Good Design Award.

Råmaterialene i Nardi hagemøbler

Hovedmaterialet i produktene til Nardi er harpiks (også kalt polypropylen): lett, slitesterk, resirkulerbar, giftfri og antistatisk, motstandsdyktig mot atmosfæriske midler og saltvannsmiljøer. 100 % resirkulerbare materialer. Polypropylen er rent og er ikke forurenset av andre materialer. Takket være denne spesielle funksjonen kan den separeres etter farge og bearbeides under gjenvinningsfasen, noe som gjør produktene våre fullstendig resirkulerbare.

Laget i Italia

Våre Nardi utemøbler er laget utelukkende i Italia Hovedkvarter er i Chiampo, i provinsen Vicenza, og inkluderer tre produksjonsanlegg, to logistikkplattformer med salgsavdelinger og ulike lagringslagre. Men Made in Italy er ikke bare en geografisk indikasjon. Det er garantien for at alt vi gjør er basert på søken etter vakre og kvalitetsprodukter, skapt for å forbedre folks liv. Utemøblene til Nardi oppfyller flere krav: de er modulære, utvidende og kan også brukes til å møblere innendørs.

Hvem har designet utemøblene fra Nardi?

Raffaello Galiotto er designeren bak alle Nardi utemøbler som Fine Design har i sitt sortiment. Hans tilnærming, som kombinerer en kunstnerisk bakgrunn med en tidlig interesse for industriell design, tar sikte på å verdsette de spesifikke kvalitetene til hvert materiale, med prosjekter som forsterker deres appell så vel som potensialet i produksjonsprosessene. Han har designet mer enn femti produkter for Nardi, og kjører seg selv utover grensen for de tekniske mulighetene som plastmaterialer tilbyr.

Vi har flere grunner til å velge utemøbler fra Nardi:

Hagemøbler i polyproplyen eller plast er trendy i år.

  • Harpiks/plast i god kvalitet.
  • Stablebare utemøbler, utesofa og hagestoler som settes i hverandre.
  • Bra design og god sittekomfort.
  • Solid konstruksjon.
  • Morsomt med farger.
  • Kan mikses og matches med flere typer utemøbler.
  • Miljøvennlig.
  • Ingen vedlikehold.
  • Ideelt for prosjekt- og kontraktsmarkedet (Kafeer, barer, bedrifter og restauranter).
  • 100 % resirkulerbart.

Polypropylen er rent, det er ikke forurenset av andre materialer.
Takket være denne funksjonen kan den separeres etter farge og reprosesseres i gjenvinningsfasen, noe som gjør produktene våre fullstendig resirkulerbare.

En bærekraftig utvikling

Nardi har alltid fulgt nøye med på bærekraftig utvikling, og det er grunnen til at det har lansert en syklus med studier om vurdering av miljøpåvirkningene av produktene sine kalt (LCA) Life Cycle Assessment.