Gasspeis

Gasspeiser i høy kvalitet

Hold varmen på kjølige norske sommerkvelder med en av våre lekre gasspeiser fra Cosi.

$header_bilde_overskrift

Gasspeiser i høy kvalitet

Hold varmen på kjølige norske sommerkvelder med en av våre lekre gasspeiser fra Cosi.

Viser alle 15 resultater

Gasspeis til kalde kvelder

Hvis det er en ting som er sikkert her i Norge er det at vi har et ganske ustabilt vær. Da er det perfekt å ha en god gasspeis som kan varme deg og gjestene dine når gradene synker.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Med en gasspeis fra oss kan du enkelt fyre den opp når solen går ned. Dette gjør at du får et par timer ekstra ute i sommernatten.  

 

Her i Norge har vi ikke alltid det varmeste og fineste været. Det kommer noen fine dager, så noen våte dager og mange dager får vi begge deler. Så hva gjør du når stemningen er god og sola går ned? Familie og venner koser seg, men dere merker at temperaturen synker ganske fort. Da fyrer du opp i gasspeisen! Plutselig kan man sitte ute og kose seg et par timer ekstra uten å fryse. Man får den lille ekstra varmen man trenger og man kan utnytte sommeren til det fulle. Og helt ærlig, hvem drømmer seg ikke bort når flammene danser i bålet? En perfekt avslutning på en fin sommerdag.

Gasspeis – hva er det egentlig?

En gasspeis er et miljøvennlig alternativ til vanlig peis. Her brennes gass, ikke tre. Dette gjør at man får mye bedre kontroll over varmen og flammen, samtidig som man kan starte og slukke den akkurat når man ønsker. Med gasspeis fra Cosi kan du være sikker på at du får en peis av høy kvalitet.

Cosi er et nytt og spennende merke som har et stort og variert utvalg av gasspeiser. Dette er gasspeiser man like gjerne kan bruke i et hjem med en moderne stil, som på en eldre fjellhytte.

Stort og variert utvalg

Alle mennesker liker forskjellige ting. Det samme gjelder design. Derfor har vi forsøkt å tatt inn et såpass variert utvalg at vi har noe som passer alle. Ønsker du et stort bord med en gasspeis innebygd i midten eller en liten gasspeis du kan plassere på terrassen? En gasspeis er et perfekt tilbehør til dine nye hagemøbler! Uansett hva du trenger, har vi noe som passer deg. Syns du det er vanskelig å velge kan du ta turen innom en av Fine Design sine to butikker.

Trykk her for å se hagemøbler