Cosiloft gasspeisbord 100 White / Black top (5958740)

kr19 990

Bord med gasspeis.
Størrelse 100x100x47 cm.
Forbruk: max 608 gram per time.
Varmeeffekt 9 kW
Materiale: aluminium
Inkludert: 30 mBar regulator med slange, kubber og lavastein.
Sikkerhetsglass anbefales, men følger ikke med.

NB: bordplaten er av tett aluminium nå, så den er vedlikeholdsfri. (Bildet viser en treplate. Vi har også treplater på lager, så om du ønsker denne isteden må du merke ordren spesielt under merknader. Treplaten må vedlikeholdes, kan sprekke opp og må males innimellom)

5958740

Beskrivelse

Ser du etter et hagemøbel som er både funksjonelt og estetisk? Cosiloft 100 er gasspeisbord i stilrent design, som ved hjelp av en dekkplate kan gjøres om til et vanlig loungebord. Dette hagebordet har sort bordplate og hvit ramme, begge i vedlikeholdsfri aluminium. Gasstanken (standard 5 kg) plasseres enkelt i et diskré rom innebygd i rammen. Lavastein, kubber, dekkplate og trykkregulator med slange medfølger, mens sikkerhetsglass anbefales kjøpt i tillegg. Sikkerhetsglasset beskytter flammen mot vind, og gir en ekstra trygghet for barn og kjæledyr. Når gasspeisen ikke er i bruk kan dekkplaten plasseres på sikkerhetsglasset for å utvide bordets bruksflate. Cosiloft 100 gir følelsen av bålkos, og skaper en koselig og romantisk atmosfære på din uteplass.

Størrelse: 100 x 100 x 47 cm.

Ser du etter loungemøbler til å plassere rundt gasspeisen kan du ta en titt på disse utesofaene eller våre modulbaserte hagemøbler.

 

Trykk her for å se hagemøbler