Hagemøbler av høy kvalitet – møbler som er skapt for din hage!

Fine Design er Norges største leverandør av hagemøbler, og målet vårt er at alle skal ha råd til god design. Hagen er hellig for mange, og vi vil hjelpe deg med å innrede din egen drømme-hage eller uterom. Trenger du en fin hagebenk stående under et gammelt tre? Eller er det en stor og komfortabel sofa med plass til alle barn og barnebarn du er på jakt etter? Det fine med hagemøbler fra oss, er at du kan tilpasse det meste etter behovet du har.

For mange er hagen et fristed, med flotte blomster, stor plass og gode sitteplasser. Det er lite som kan måle seg med å sitte ute en fin sommerdag og bare nyte livet. Fuglene kvitrer, humlene suser rundt i blomsterbedet – og du sitter i en deilig hagesofa fra Fine Design. Med hagemøbler fra oss kan vi garantere deg at du finner noe som passer ditt behov.

Det er mye man må tenke på når man skal kjøpe seg nye hagemøbler. Hvor skal møblene stå, kommer de til å bli utsatt for mye vær og vind og hva slags møbler ønsker jeg meg. Veldig ofte kjøper man hagemøbler etter hva man ønsker seg, uten å tenke godt igjennom plasseringen av møblene, og om de faktisk tåler å stå der. Vi i Fine Design vet at dette er frustrerende for mange, og har derfor et stort utvalg av rustfrie, aluminiumsmøbler som passer perfekt til både hagen, terrassen og på hytta.

Vi har et stort og variert utvalg av hagemøbler! Her finner du garantert noe som passer perfekt inn i din hage.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å velge riktige hagemøbler til sitt uteområde. Så hvis det er hagemøbler med enkelt vedlikehold du er på jakt etter, har vi det du trenger. Vi fører selvsagt hagemøbler i rotting, betong og teak også. Vi kan hagemøbler, så uansett hva du drømmer om, kan vi hjelpe deg. Finner du ikke akkurat det du er på jakt etter her, er det bare å ringe oss eller ta en tur innom butikken vår på Fornebu eller i Sandnes.

Hagemøbler som tåler en norsk sommer

En ting du kan være sikker på, er at våre hagemøbler er laget for en typisk norsk sommer. Møblene tåler både fine, varme sommerdager og dager som er kalde og regntunge. Mange av hagemøblene våre kommer fra Gardenart, og er laget i aluminium. Dette er kvalitetsmøbler som er produsert for å tåle nordisk vær i år etter år. Det er vi veldig glade for, det betyr at vi kan være sikre på at disse produktene tåler et røft klima. Gardenart har siden 1999 levert produkter av høy kvalitet, i tidsriktig design til en fornuftig pris.

Vi fører også Sundays, et merke som er produsert i Norge. Hagemøblene deres er også i aluminium, men de er samtidig pulverlakkert med Jotun pulverlakk. Dette gjør at møblene kan stå ute i all slags vær, uten å ruste. Selv om vi bare har ordentlig sommer kun et par måneder i året, tåler disse hagemøblene fint å stå ute i både regn, vind og snø. Nå er det aldri anbefalt å la hagemøblene stå ute om vinteren, men de vil fint tåle å stables bort under en presenning. Når sommeren kommer tilbake, er det enkelt å hente dem fram igjen og nyte en ny sommer.

Hagemøbler i forskjellige materialer

Det er flere ting man må spørre seg selv om når man skal kjøpe nye hagemøbler, men noe av det viktigste er å finne ut hva slags materialer man ønsker. Er du på jakt etter hagemøbler i aluminium, rotting eller betong? Her får du en kjapp oversikt over hva de forskjellige materialene har av egenskaper.

Aluminium:
Aluminiumsmøbler ruster ikke, og disse hagemøblene er laget for å tåle hardt vær. De tåler å bli brukt mye, kommer i forskjellige farger og fra flere leverandører. Vi fører hagemøbler som nesten utelukkende er laget av aluminium. De tåler en norsk sommer. De tåler regn og ruster ikke.

Rotting:
Rottingmøbler er kraftige møbler som er som skapt for det norske været. Rottingmøblene vi selger inneholder polyetylen, en plasttype som er naturtro, sterk og fleksibel. Selv om hovedmaterialet er rotting, har disse møblene også en ramme av aluminium. Rottingmøblene er så og si vedlikeholdsfrie.

Vedlikehold av hagemøbler

Kjøper du hagemøbler fra oss, får du hagemøbler som krever minimalt med vedlikehold. Men til tross for et lavt vedlikeholdsbehov, er det noen ting du bør tenke på når du skal vaske dine nye hagemøbler. La høytrykkspyleren stå! Når du først skal vaske hagemøblene dine er det best å la høytrykkspyleren stå. En høytrykkspyler vil gjøre mer skade, og du trenger ikke så mye kraft for å holde disse hagemøblene fine og rene. Her er det viktig å sette seg inn materialet til hagemøblene dine, slik at du vet hva slags behandling de trenger.

Vask av hagemøbler i rotting:
Finn frem en myk børste og hageslangen din, og sett i gang med vaskingen. Det er alt som trengs. Hvis du skal bruke vaskemiddel, anbefaler vi at du benytter et middel som er beregnet spesielt for rottingmøbler. Skyll god etter vask!

Vask av hagemøbler i aluminium:
Alt du trenger her er en myk børste eller svamp, sammen med lunkent vann.

Vask av hageputer:
Det er fint å fjerne jordslagene, smuss og skitt jevnlig. Bland sammen 0,5 dl salmiakk sammen med lunkent vann, finn frem et håndkle og dypp det i bøtten. Deretter finner du frem en teppebanker, vrir opp håndkleet og legger det over putene. Bank med teppebankeren.

Tilpasset din egen hage

Med hagemøbler fra oss får du møbler som passer perfekt i hagen din. Er du på jakt etter en lekker hagesofa eller en fin hagebenk? Uansett hva dine ønsker er, har vi noe som passer deg. Hos Fine Design finner du alt fra tøffe betongmøbler til deilige loungesofaer. Trenger du en god parasoll som kan stå sammen med den nye sofaen din? Vi har mange parasoller som er perfekt for en norsk sommer. Alle parasollene har duk av høy kvalitet og er i 3×3 meter størrelse.

Fine Design er Norges største leverandør av hagemøbler og har 13 års erfaring fra bransjen. Hos oss skal alle ha råd til god design, uansett om det er hagemøbler man trenger, eller kanskje en ny grill. Hva ville passet perfekt inn i din hage?