fbpx

Solsenger til varme dager

Vi må huske å nyte de varme dagene vi får her i Norge, og da er det viktig å ha gode solsenger som tåler både sol og regn. Våre solsenger er moderne, komfortable og enkle å vedlikeholde.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Våre solsenger har aluminiumsramme på de aller fleste modellene, så de vil ikke ruste. Kanskje trenger du en dobbel solseng? Uansett hva du trenger, her ser du solsengene Fine Design fører. De er i god kvalitet og kan brukes som en ekstra sitteplass når det trengs.

Har du noen gang tenkt på hvordan du ligger når du skal sole deg? Liker du å ligge på magen eller ryggen? Trenger du puter? Kanskje du liker å sitte med ryggen mer oppreist? Uansett hvordan stilling du liker å sole deg i, har vi en solseng til deg. Noen av solsengene våre er lette og enkle, noe som gjør de enkle å flytte rundt. Det kan være greit hvis du har noen trær eller lignende som skygger for sola. Vi har også litt kraftigere, tyngre, solsenger som står stødig uansett. Mange bruker også en solseng som ekstra sitteplass når det kommer mange gjester, da kan det være fint å ha noen som ikke tipper så fort man setter seg ned.

Ligge eller sitte?

Det er mye forskjellig man må tenke på når man skal kjøpe seg utemøbler. Selv om man kanskje ikke tror det er så mange valg når det gjelder en solseng, tar man feil. Hvis man liker å ligge i solsengen, kan man vurdere å skaffe seg en deilig solseng fra det norske merket Sundays. Disse solsengene er laget i aluminium og kommer aldri til å ruste. Rett og slett skapt av nordmenn, for det norske været.

Men hva hvis man heller vil ha en hvileplass som samtidig kan brukes hvis man ønsker å sole seg? Da kan man vurdere en stor beanbag fra det danske merket TRIMM. Dette er en moderne versjon av saccosekken, som nå er designet og skapt for det moderne markedet. En deilig beanbag som er behagelig å sitte i, tåler regn og dårlig vær og som er enkel å flytte på. Hvis uteområdet ikke er altfor stort, kan det være smart å ha møbler som kan brukes til flere ting. Tro oss, hvis du får yngre gjester og de ser denne beanbagen stående på terrassen, da blir det kamp om hvem som skal sitte der.

Følgende solseng varianter har vi:

  • Solseng i aluminium med trekk i texilene. Texilene er armert plastnett som er luftig og behagelig.
  • Solseng i aluminium med et lag av tynt hurtig tørkende skumgummi mellom trekkene i texilene.
  • Solseng i aluminium og infinitree. Infinitree er laget av plastråstoff og godt egnet til utendørsbruk. Sengene har en skumgummipute på 5cm med Sunfiber trekk
  • Solsenger i rotting med 10cm tykke puter. Solsengene har innvendige rammer i aluminium. Vår rotting kvalitet er UV beskyttet.
  • Alle våre solsenger tåler vinterlagring utendørs, men vi anbefaler ikke at de står uten tildekking. Putene bør lagres innendørs.
  • Eksklusiv dobbelsolseng. Denne finnes i hvit- og sort aluminium. Det er mulig å justere begge ryggene uavhengig av hverandre. Denne modellen leveres også med pute som følger med. Begrenset antall!

Trykk her for å se hagemøbler