Utsolgt Lafuma eksklusiv solstol mørkgrå (2829) – Hagemøbler

kr3 490

Liggestol med stor flate, som er både stilig og praktisk. Forsterket vevet armlener med innstilling i tre posisjoner ved hjelp av kroker som er integrert. Regulerbar og avtagbar nakkepute medfølger. Perfekt som en ekstra sitteplass eller solstol som er enkel å ta med seg i sammenslått stilling, vekt kun 6,8 kg.

Mål: lengde 67 cm x bredde 93 cm x høyde 88 cm.
Sittehøyde 34 cm.

LFM2829

Varenummer: 1644416741564 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Lafuma Mobilier designs er et merke fra Frankrike og har vært solgt hos Fine Design – hagemøbler siden 2019. Vi i er veldig fornøyde med de første sesongene. Lafuma utvikler og produserer designmøbler for fine stunder, som kan benyttes både innendørs og utendørs. De bruker unike franske designere og nytenkende måter å lage hagemøbler på. Målet er å tilfredsstille alle kravene til livsglede. Fargene er klassiske og tidløse, så dette er produkter du kan ha glede av i mange år.

Eksklusiv solstol fra Lafuma – lekre, franske hagemøbler som gir glede år etter år. Liggestolen har en stor flate, som gir en høy sittekomfort. Ryggen kan justeres i tre posisjoner, slik at du kan velge om du vil sitte oppreist ved et hagebord eller ligge rett ut i solens varme stråler. Nakkeputen kan du regulere, eller ta av om du ligger bedre uten. Solstolen er lett å slå sammen og ta med seg dit solen er. Denne smarte fotskammelen kan kjøpes ved siden av.

Trykk her for å se hagemøbler