Selv om vi nordmenn egentlig bør sette pris på hver eneste solstråle vi får, er det viktig å ta noen pauser også. Derfor er det viktig at vi tenker på skygge og sitteplasser som ikke er direkte i sola når vi møblerer uteområdet vårt. Men det er ikke kun solskinn en god parasoll beskytter mot, men også de gangene det skulle komme en liten regnsky på besøk. Da er det godt å sitte under en stor og fin parasoll, og ikke bli våt. Vi har store parasoller som har en kraftig duk. Perfekt for en norsk sommer med både sol og regn om hverandre.

Viser 1–9 av 10 resultater

PARASOLL EKSKLUSIV GRÅ, ROTERENDE

kr8,990.00

Parasoll i grått stoff av polyester (300 gram/m2) Vann avstøtende Meget god kvalitet Kvadratisk størrelse: 300×300 cm Parasollen kan roteres rundt sin egen akse, tiltes og låses i riktig posisjon. Plastikk sokkel som fylles med vann og/eller sand. Har innebygde hjul for enkel flytting.

PARASOLL EKSKLUSIV GRÅ, ROTERENDE

kr8,990.00

Parasoll i grått farget stoff av polyester (240 gram/m2) Vann avstøtende Meget god kvalitet Kvadratisk størrelse: 300×300 cm Parasollen kan roteres rundt sin egen akse, tiltes og låses i riktig posisjon. Plastikk sokkel som fylles med vann og/eller sand. Har innebygde hjul for enkel flytting.

PARASOLL EKSKLUSIV HVIT, ROTERENDE

kr8,990.00

Parasoll i hvit farget stoff av polyester (300 gram/m2) Vann avstøtende Meget god kvalitet Kvadratisk størrelse: 300×300 cm Parasollen kan roteres rundt sin egen akse, tiltes og låses i riktig posisjon. Plastikk sokkel som fylles med vann og/eller sand. Har innebygde hjul for enkel flytting.

PARASOLL EKSKLUSIV HVIT

kr8,990.00

Parasoll i hvit farget stoff av polyester (300 gram/m2) Vann avstøtende Meget god kvalitet Kvadratisk størrelse: 300×300 cm Parasollen kan roteres rundt sin egen akse, tiltes og låses i riktig posisjon. Plastikk sokkel som fylles med vann og/eller sand. Har innebygde hjul for enkel flytting.

PARASOLL EKSKLUSIV KALKGRÅ, ROTERENDE

kr8,990.00

Parasoll i kalkgrått farget stoff av polyester (300 gram/m2) Vann avstøtende Meget god kvalitet Kvadratisk størrelse: 300×300 cm Parasollen kan roteres rundt sin egen akse og låses i riktig posisjon. Plastikk sokkel som fylles med vann og/eller sand. Har innebygde hjul for enkel flytting.

PARASOLL EKSKLUSIV SORT, ROTERENDE

kr8,990.00

Parasoll i sort farget stoff av polyester (300 gram/m2) Vann avstøtende Meget god kvalitet Kvadratisk størrelse: 300×300 cm Parasollen kan roteres rundt sin egen akse og låses i riktig posisjon. Plastikk sokkel som fylles med vann og/eller sand. Har innebygde hjul for enkel flytting.

Kvalitetsprodukter

Parasollene vi har inne kommer i flere størrelser, men den vi selger mest av er en stor parasoll med 3×3 meter duk. Duken er i 300 gram per kvadratmeter, noe som vil si at den er meget solid. Denne parasollen er sidehengslet, noe som gjør at man kan sette den bak en sofa eller på siden av bordet. Da er den ikke midt i bordet, som andre modeller kan være. Hvis man ønsker kan man også tilte den mot sola, perfekt når sola er på vei ned.

En annen ting som er smart med denne modellen er at det er hjul i “foten” av parasollen. Selve basen fyller man opp med enten vann eller sand, så den kommer til å bli ganske tung. Derfor er det perfekt å ha innebygde hjul, noe som gjør at man enkelt kan flytte parasollen enkelt. For å heve og senke den, bruker man en enkel sveiv som er montert på stolpen.

Solseil

Det som er smart med en parasoll er at man kan ta den ned når man trenger litt sol, og man kan enkelt flytte på den. Hvis man derimot ønsker å ha en fast skyggeplass på terrassen, kan man vurdere å montere opp et solseil. Disse seilene kan ofte være større enn en parasoll, men de må også monteres opp fast. Selvsagt kan man ta de ned ved behov, men hvis man skal ta det opp og ned gjentatte ganger, kan det hende en parasoll er mer passende. Seilene er store og kommer med smarte festemetoder. Et solseil tar jo ikke noen plass heller, så hvis man har et lite uteområde, kan det være bedre med et seil.

Husk at parasoller alltid skal slås ned når de ikke er bruk.