Ta en pause under en parasoll

Velg din parasoll blant flere farger og størrelser, som gir etterlengtet skygge eller ly fra et plutselig regnskyll.


Er du på jakt etter en god parasoll?

Velg en parasoll fra Fine Design – vi har mange forskjellige størrelser og farger å velge mellom. Her finner du sikkert en parasoll som kan gi deg litt etterlengtet skygge for en stekende sol og ly for et plutselig regnskyll – som begge er en naturlig del av en norsk sommer.

Lurer du på hvor du kan kjøpe en ny duk til din parasoll? Ta gjerne en tur innom vår nettbutikk da vi har parasollduk i flere farger på lager.

Hos Fine Design finner du en parasoll som passer i stil med resten av dine hagemøbler. Våre parasoller er i høy kvalitet, og derfor kan du kan bruke dem hele sommeren uten å bekymre deg for godvær eller væromslag. Du får nyte både en god solskjerming og et skjulested når himmelen plutselig åpner seg.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

En parasoll fra Fine Design har uansett høy kvalitet, og du kan bruke en parasoll hele sommeren uten å bekymre deg for godvær eller væromslag. Her får du skygge for solen, og en parasoll er også et skjulested når himmelen plutselig åpner seg.

 

Sett pris på solen – men også pausene

Selv om vi egentlig bør sette pris på hver eneste solstråle, er det viktig å ta noen pauser fra sterk sol innimellom. Parasollene fra sortimentet vårt tilbyr nettopp denne beskyttelsen som du trenger for å kunne nyte norske sommerdagene på din uteplass.

En parasoll er et naturlig vern både mot solsteken og de fleste andre værtyper. Når vi møblerer uteområdet, er det viktig at vi legger til rette for sitteplasser i skyggen – gjerne under en parasoll. Velg en parasoll med kraftig duk. Den kan være god å ha gjennom en norsk sommer, med både godt og tidvis ustabilt vær. Vi har både roterende og push-up parasoller i vårt sortiment.

En parasoll kan brukes i mange sammenhenger

En god parasoll beskytter ikke bare mot sterk sol. Den er også praktisk å bruke de gangene det skulle komme en liten regnsky på besøk. Det kan være særdeles trivelig å sitte under en vid og fin parasoll når det regner, og lytte til den svake trommingen av regndråper som treffer en parasoll – og ikke deg.

For mange er sommeren synonymt med et liv utendørs, og de fleste av oss tilbringer gjerne så mye tid vi kan utendørs. En parasoll kan derfor gi deg, venner og familie flere muligheter til å tilbringe tiden ute – selv når været ikke er strålende, men temperaturen fortsatt er fin. En god, stor parasoll gir ikke bare svalende skygge i sommervarmen og beskyttelse UV-stråler, men beskytter deg også mot kveldsdugg og lett duskregn.

Velg en parasoll av høy kvalitet

I vårt sortiment kan du finne parasollene i flere størrelser, men bestselgeren er vår parasoll av god kvalitet og kvadratisk størrelse – 3×3 meters duk. Duken er i sort farget stoff av polyester – 300 gram per kvadratmeter og er vannavstøtende. 

Dette er en sidehengslet parasoll, og kan plasseres bak en sofa, på siden av spisebordet, bak solsengen eller i hagen hvor du trenger skyggen mest.

Mange foretrekker en parasoll som ikke står midt i bordet, som mange andre modeller gjør. Hvis man ønsker, kan den typen parasoll tiltes etter solens gang slik at maksimal beskyttelse mot solen blir oppnådd.

Denne typen parasoll har også hjul i foten. Innebygde hjul på en parasoll er svært praktisk, og gjør at man enkelt kan flytte en parasoll dit man ønsker. Selve basen for en parasoll fylles opp med vann eller sand, som sikrer at den blir tung og stabil. For å heve og senke en parasoll bruker man ganske enkelt en praktisk sveiv som er montert på stolpen.

 

En parasoll skaper trivsel og atmosfære

En parasoll gir et flott lite tak over uteplassen din og gir en særegen og intim atmosfære. Stemningen som oppstår under den kan gjøre kortspillet, måltidet eller samtalen ganske unik. Lunheten under en parasoll kan gjøre anledningen og tiden du tilbringer på uteplassen spesiell og uforglemmelig.

Husk at en parasoll alltid skal slås ned når den ikke er bruk! En god parasoll er det perfekte tilbehør som du bare må ha til å komplettere dine flotte hagemøbler. Hos Fine Design kan du velge blant ulike farger og finne den som passer best til de andre utemøblene og putene du har. En parasoll er en viktig del av uteplassen din og er en viktig bidragsyter for å skape et trivelig totalmiljø.

Måltider under en parasoll

Ønsker du flytte å spisesplassen ut om sommeren og nyte både frokost, lunsj og middag under åpen himmel? Med en oppslått parasoll over spiseplassen slipper du å tenke på at blader fra trærne, rakler eller annet bøss havner på duken, i maten eller på tallerkenen.

Gjør måltidene både triveligere og rensligere med en parasoll!

Solseil – et alternativ til parasoll

Du kan slå sammen din parasoll når du ikke trenger skygge, og den er enkel å flytte på. Men dersom du ønsker en fast skyggeplass på terrassen, kan du som et alternativ til parasoll også vurdere å montere opp et solseil.

Seilene våre leveres med enkle fester. Et solseil tar minimalt med plass – så, hvis du har et lite uteplass, kan det være spesielt velegnet å bruke solseil framfor parasoll som solskjerming.

Stort utvalg av hagemøbler

Det er få ting som kan måle seg med å sitte ute en fin sommerdag og bare nyte livet – gjerne under en parasoll. Fuglene kvitrer, humlene suser og du sitter i behagelige møbler på uteplassen din.  

Fine Design har et stort utvalg hagemøbler med mange fleksible løsninger. Hvis du er på jakt etter hagemøbler i Oslo, besøk oss gjerne på Ramstadsletta 28 så hjelper vi deg med å finne en god parasoll og andre hagemøbler til uteplassen din.

Valgets kvaler rundt hagemøbler og parasoll

Det er mye man bør vurdere når man skal kjøpe parasoll eller nye hagemøbler. Hvor skal møblene stå, kommer de til å bli utsatt for mye vær og vind og trenger jeg parasoll? Vi i Fine Design hjelper deg gjerne med gode råd og tips om komfortable og vedlikeholdsfrie hagemøbler eller parasoll – som kan passe perfekt til hagen, terrassen eller hytta.

Vi har et stort og variert sortiment – enten det er snakk om parasoll eller hagemøbler! Her finner du kvalitetsprodukter som passer perfekt i hagen eller uterommet ditt.