fbpx

Store, flotte parasoller!

Fine Design har mange parasoller i forskjellige størrelser og farger. Her finner du en parasoll som kan gi deg litt etterlengtet skygge på varme dager.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Våre parasoller er av høy kvalitet, og du kan fint bruke den hele sommeren uten å bekymre deg for noe som helst. Her får du skygge for solen, og et skjulested når himmelen plutselig åpner seg.  

 

Selv om vi egentlig bør sette pris på hver eneste solstråle, er det viktig å ta noen pauser fra sterk sol innimellom. Når vi møblerer uteområdet, er det viktig at vi legger til rette for sitteplasser i skyggen. Men en god parasoll beskytter ikke bare mot sterk sol, det kan også være praktisk å bruke parasollen de gangene det skulle komme en liten regnsky på besøk. Det er koselig å sitte under en vid og fin parasoll når det regner. Vi har store parasoller med kraftig duk, de kan være gode å ha gjennom en norsk sommer med ustabilt vær.

Kvalitetsprodukter

Parasollene våre kommer i flere størrelser, men bestselgeren er parasollen med 3×3 meter duk. Duken er 300 gram per kvadratmeter, og er derfor meget solid. Parasollen er sidehengslet, og kan plasseres bak en sofa eller på siden av bordet. Den vil ikke stå midt i bordet, som mange andre modeller. Hvis man ønsker, kan parasollen tiltes mot sola.

Denne modellen har også hjul i foten. Selve basen fylles opp med vann eller sand, så den blir tung og stabil. Derfor er innebygde hjul praktisk, slik at man enkelt kan flytte parasollen dit man ønsker. For å heve og senke den, bruker man en enkel sveiv montert på stolpen.

Solseil

Du kan slå sammen parasollen når du ikke trenger skygge, og den er enkel å flytte på. Hvis du ønsker en fast skyggeplass på terrassen, kan du også vurdere å montere opp et solseil. Seilene våre leveres med enkle fester. Et solseil tar minimalt med plass, så hvis uteområdet er begrenset, kan det være spesielt velegnet å bruke seil som solskjerming.

Husk at parasoller alltid skal slås ned når de ikke er bruk. En god parasoll er det perfekte tilbehør til flotte hagemøbler.