Ta en pause fra solen

Vi har flotte parasoller i flere farger og størrelser, som gir etterlengtet skygge eller ly fra et plutselig regnskyll.


Store, flotte parasoller!

Fine Design har mange parasoller i forskjellige størrelser og farger. Her finner du en parasoll som kan gi deg litt etterlengtet skygge for en stekende sol og ly for et plutselig regnskyll – som begge er en naturlig del av en norsk sommer.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Våre parasoller er av høy kvalitet, og du kan fint bruke en parasoll hele sommeren uten å bekymre deg for godvær eller væromslag. Her får du skygge for solen, og et skjulested når himmelen plutselig åpner seg.    

 

Sett pris på solen – men også pausene

Selv om vi egentlig bør sette pris på hver eneste solstråle, er det viktig å ta noen pauser fra sterk sol innimellom. En parasoll er et naturlig vern både mot solsteken og de fleste andre værtyper. Når vi møblerer uteområdet, er det viktig at vi legger til rette for sitteplasser i skyggen. Vi har store parasoller med kraftig duk, de kan være gode å ha gjennom en norsk sommer med både godt og til dels ustabilt vær.

En parasoll kan brukes i mange sammenhenger

En god parasoll beskytter ikke bare mot sterk sol. Det kan også være praktisk å bruke en parasoll de gangene det skulle komme en liten regnsky på besøk. Det kan være særdeles trivelig å sitte under en vid og fin parasoll når det regner, og lytte til den svake trommingen av regndråper som treffer en parasoll – og ikke deg.

For mange er sommeren synonymt med et liv utendørs, og de fleste av oss tilbringer gjerne så mye tid vi kan utendørs. En parasoll kan derfor gi deg, venner og familie flere muligheter til å tilbringe tiden ute – selv når været ikke er strålende, men temperaturen fortsatt er fin. En god, stor parasoll gir ikke bare svalende skygge i sommervarmen og beskyttelse mot UV-stråler – den gir dere også beskyttelse mot kveldsdugg og lett duskregn.

Velg en parasoll med kvalitet

Parasollene våre kommer i flere størrelser, men bestselgeren er en parasoll med 3×3 meters duk. Duken er av kvaliteten 300 gram per kvadratmeter, og er derfor meget solid. Parasollen er sidehengslet, og kan plasseres bak en sofa eller på siden av bordet. Dette er en parasoll som derfor ikke vil stå midt i bordet, som mange andre modeller gjør. Hvis man ønsker, kan denne typen parasoll tiltes etter solens gang.

Denne typen parasoll har også hjul i foten. Innebygde hjul på en parasoll er svært praktisk, og gjør at man enkelt kan flytte parasollen dit man ønsker. Selve basen for en parasoll fylles opp med vann eller sand, som sikrer at den blir tung og stabil. For å heve og senke en parasoll bruker man ganske enkelt en praktisk sveiv som er montert på stolpen.

 

En parasoll skaper trivsel og atmosfære

En parasoll gir et flott lite tak over uteplassen din og gir en særegen og intim atmosfære. Stemningen som oppstår under en parasoll, kan gjøre kortspillet, måltidet eller samtalen ganske unik. Lunheten under en parasoll kan gjøre anledningen og tiden du tilbringer på uteplassen spesiell og uforglemmelig.

Husk at en parasoll alltid skal slås ned når de ikke er bruk. En god parasoll er det perfekte tilbehør til flotte hagemøbler. Du kan velge blant ulike farger på en parasoll – som matcher de andre utemøblene og putene du har. En parasoll er en viktig del av uteplassen din og er en viktig bidragsyter for å skape et trivelig totalmilø.

Måltider under en parasoll

Ønsker du flytte å spisesplassen ut om sommeren og nyte både frokost, lunsj og middag under åpen himmel? Med en oppslått parasoll over spisplassen slipper du å tenke på at blader fra trærne, rakler eller annet bøss havner på duken, i maten eller på tallerkenen. Gjør måltidene både triveligere og rensligere med en parasoll!

Solseil – et alternativ til parasoll

Du kan slå sammen en parasoll når du ikke trenger skygge, og den er enkel å flytte på. Men dersom du ønsker en fast skyggeplass på terrassen, kan du som et alternativ til parasoll også vurdere å montere opp et solseil. Seilene våre leveres med enkle fester. Et solseil tar minimalt med plass – så hvis uteområdet er begrenset, kan det være spesielt velegnet å bruke solseil som solskjerming.

Stort utvalg av hagemøbler

Det er få ting som kan måle seg med å sitte ute en fin sommerdag og bare nyte tilværelsen. Fuglene kvitrer, humlene suser og du sitter i behagelige møbler på uteplassen din. Blant vårt store utvalg av hagemøbler finner du garantert noe som passer ditt behov og dine ønsker. Hos Fine Design finner du utelukkende møbler og tilbehør av høy kvalitet.

Valgets kvaler

Det er mye man bør vurdere når man skal kjøpe nye hagemøbler. Hvor skal møblene stå, kommer de til å bli utsatt for mye vær og vind og hvilken type utemøbler ønsker jeg meg? Vi i Fine Design hjelper deg gjerne med gode råd og tips om komfortable og vedlikeholdsfrie hagemøbler – som kan passe perfekt til enten hagen, terrassen eller hytta.

Vi har et stort og variert sortiment av hagemøbler! Her finner du garantert kvalitetsprodukter som passer perfekt i hagen eller uterommet ditt.