Når sola står midt på himmelen, og du kjenner at det begynner å bli godt og varmt ute, da er det perfekt å sette seg ned i en deilig hagestol. Sette seg ned og bare nyte livet. Ta opp parasollen, finn deg noe kaldt å drikke og bare slapp av. For å slappe best mulig, er det viktig at det du setter deg ned i, det skal være komfortabelt. Du skal kjenne på hele kroppen at du slapper av. Dette vet vi. Derfor fører vi hagestoler som ikke bare tåler alt en norsk sommer kan by på, men er også veldig komfortable. Det eneste du trenger å tenke på er hva du har plass til og hva slags stil du ønsker på møblene dine. Resten ordner vi!

Viser 1–9 av 54 resultater

EKSTRA MIDTSEKSJON TIL HJØRNESOFA I BØRSTET ALUMIN

kr2,990.00

Ekstra midtseksjon til hjørnesofa, se artikkel 100712. Kan også brukes som ekstra stol uten armlener til artikkel 100711. Mål: 63x70x60 cm Kalkgrå puter medfølger. Midtseksjonen er laget i aluminium og infinitree. Infinitree (eller non-wood) er produsert av plastråstoff, men har en finish som ser ut som «værbitt», autentisk treverk. Infinitree er helt vedlikeholdsfritt.

EKSTRA STOL I ALUMINIUM MED PUTER

kr3,990.00

Stol til artikkel 100711 eller 100712. Mål stol: lengde 81 cm x bredde 70 cm x høyde 63 cm Kalkgrå puter medfølger. Stolen er laget i børstet aluminium og infinitree. Infinitree (eller non-wood) er produsert av plastråstoff, men har en finish som ser ut som «værbitt», autentisk treverk. Infinitree er helt vedlikeholdsfritt.

GARDENART DESIGNSTOL HVIT

kr1,990.00

Designstol med aluminiumsramme og sete av støpt hardplast. Mål: Lengde 53 cm x bredde 58 cm x høyde 84,5 cm.

Variert utvalg

Vi her hos Fine Design vet at alle mennesker har sin egen spesielle stil. Noen liker massive møbler, mens andre har en mer minimalistisk smak. Derfor har vi også tatt inn forskjellige hagestoler. Vi selger mest av aluminiumsstolene våre som vi har fra Gardenart og det norske merket Sundays. Disse stolene er gode å sitte u, enkle å flytte på og ruster ikke. Rett og slett skapt for en variabel norsk sommer.

Kanskje er du på jakt etter hagestoler med justerbar rygg? Det har vi også! Her kan du legge ryggen helt ned hvis du vil ta den liten hvil eller sole deg. Kanskje trenger du å spare litt plass? Da er det perfekt med stoler som kan stables i hverandre! De tar mindre plass, og er perfekte å ta frem om det kommer gjester.

Flere materialer

I rotting har vi en hagestol med justerbar rygg. Denne har også en kalkgrå pute som følger med. Denne modellen har vi hatt et par år nå – og flere kunder betegner den som godstolen! Til betongbordene våre selger vi gjerne hagestolene i strikk og stål. Med dem så får du en stram og industriell look. De kan stables i hverandre.