Hagestol

Komfortable hagestoler

En deilig hagestol i høy kvalitet er den perfekte plassen for en rolig pause.

$header_bilde_overskrift

Komfortable hagestoler

En deilig hagestol i høy kvalitet er den perfekte plassen for en rolig pause.

Viser 1–32 av 77 resultater

Stoler til din hage

Vi har komfortable og fine hagestoler som passer til din hage. Her finner du en hagestol som passer perfekt til din uteplass, uansett størrelse.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Fine Design har et stort utvalg hagestoler som ikke bare er komfortable, men som ser bra ut og tåler å stå ute i norsk sommerklima.

Variert utvalg

Noen kunder liker massive hagemøbler, mens andre liker et mer minimalistisk uttrykk. Vi har et variert utvalg hagestoler, med og uten armlener og i forskjellige farger. Bestselgerne er aluminiumsstolene fra Gardenart og den norske produsenten Sundays. Disse hagestolene er gode å sitte i, enkle å flytte på og de ruster ikke. Stolene er rett og slett skapt for et godt hageliv og norsk sommer.

Kanskje du er på jakt etter hagestoler med justerbar rygg? Det kan vi også hjelpe deg med! Vi har hagestoler med rygg som kan legges helt ned. Kanskje du trenger å spare plass? Da er det praktisk med stoler som kan slås sammen eller stables i hverandre.

Er du på jakt etter en helt spesiell hagestol, bør du ta en titt på hengestolen fra BIOS HIDE, den er helt fantastisk!

Flere materialer

En av våre bestselgere er en hagestol i aluminium med justerbar rygg. Denne modellen har vi hatt et par år – og flere kunder betegner den som godstolen!

Mange velger de stilige og behagelige stolene i harpiks fra Italia. Det gir en leken, men samtidig naturlig ”look”, noe mange synes fungerer godt i hagen. Flere av modellene i de stolene kan også stables i hverandre.