Lafuma

Lekre, franske hagemøbler

Elegante og funksjonelle møbler du kan ha glede av i mange år. Lette og flytte på. Brukes året rundt. Hjemme og på hytta. På stranda eller ved bålpanna.

$header_bilde_overskrift

Lekre, franske hagemøbler

Elegante og funksjonelle møbler du kan ha glede av i mange år. Lette og flytte på. Brukes året rundt. Hjemme og på hytta. På stranda eller ved bålpanna.

Viser alle 12 resultater

Lafuma – fransk kvalitet til norske hager og uteplasser

Lafuma produserer lekre hagemøbler som passer perfekt inn i en moderne norsk hage. Stil, komfort og holdbarhet er merkets viktigste verdier. Lafumas elegante og funksjonelle utemøbler passer og fint på en liten balkong eller terrasse. Det er 5 års garanti på disse møblene. De tåler å stå ute i regn og tørker fort.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Savner du et eksklusivt preg på uteplassen din? Kanskje du bare trenger noen hagemøbler fra Lafuma? Lafuma er verdenskjente for sine «Zero Gravity»-stoler som de har produsert siden 1962 – spesialdesignede avslapningsstoler som skal gi den perfekte avslapning.

Lafuma Mobilier designs er et merke fra Frankrike og har vært solgt hos Fine Design Hagemøbler siden 2019. Vi i er veldig fornøyde med de første sesongene. Fargene er klassiske og tidløse, så dette er produkter du kan ha glede av i mange år.

Lafuma utvikler og produserer designmøbler for fine stunder, og møblene kan benyttes både innendørs og utendørs. Lauma bruker unike franske designere og nytenkende måter å lage hagemøbler på. Målet er å tilfredsstille alle kravene til livsnyterne der ute.

Trykk her for å se alle hagemøbler.

Hva er Lafumas Zero Gravity-stoler?

FUTURA BECOMFORT fra Lafuma Mobilier i mørk grå ute i bakgård foran tredør langt
Den særegne profilen til Futura BeComfort reclinerstol fra Lafuma Mobilier – her i mørk grå. Stolen er designet for å gi maksimal avslapning.

Lafumastolene kan stilles inn i mange ulike posisjoner, fra rett rygg og vanlig sittestilling til det de selv kaller “True Zero Gravity”-stilling. Dette er en ekstremt behagelig posisjon, der avslapningsvinkelen er på 127 grader. Zero Gravity-stolen fra Lafuma er svært behagelige å sitte i, og du kan bruke dem i mange timer uten at du blir stiv og støl i rygg eller sete.

Når du legger en Zero Gravity relaxstol fra Lafuma helt tilbake i hvilestilling, vil anklene befinne seg akkurat litt over hjertenivå. Dette skal hjelpe til med å senke pulsen siden hjertet får mindre å jobbe med. Etter 4 minutter i en Lafuma Zero Gravity-stol er hjerterytmen senket og personen oppi mer avslappet. Kom gjerne innom oss og prøv selv!

Solstol MAXI-TRANSAT i farge ciel ved bassengkanten i en sommerhage -LAFUMA-MOBILIER
Lafuma solstol i himmelfargen ciel ved bassengkanten i en nydelig sommerhage.
Solstol med tilhørende krakk fra Lafuma Mobiler med steinhus i bakgrunnen
Solstol med tilhørende krakk fra Lafuma Mobiler med steinhus i bakgrunnen.

Enkel og elegant Lafuma strandstol i grønnfargen Moss. Fire rygginnstillinger.

Enkle, behagelige strandstoler og solstoler fra Lafuma

Enkel Lafuma strandstol i grønnfargen MossVi fører Lafuma solstoler (med armlener) og Lafuma strandstoler (uten armlener) i flere farger.

Strandstolen fra Lafuma er enkel og flott. Den kan stilles i fire ulike forskjellige posisjoner. Dette er en liten lettvektsstol  som er perfekt til å flytte rundt på terrassen eller i hagen – i tillegg til på stranda, så klart.  Klappes enkelt sammen når den ikke er i bruk.

Vi har den i ulike farger, som grå og grønn, i tillegg til ciel og canyon. Tekstilet i stolene er det vedlikeholdsvennlig Batyline® utendørsstoffet, som er motstandsdyktig mot UV-stråler og lett å rengjøre. Stoffet puster og tørker fort.

Solstolen er en liggestol med avtagbar, regulerbar nakkepute og stor flate. Den kan stilles i tre posisjoner ved hjelp av integrerte kroker. Enkel å ta med seg i sammenslått stilling.

Begge disse klappstolene er fine å bruke som ekstrastoler til uteplassen, og det er intet i veien for å bruke dem inne heller.

Lafuma strandstol ciel som kan legges sammen
Lafuma strandstol ciel som kan legges sammen.