Fine Design – hagemøbler i aluminium

Dette er hagemøbler som vi selv importerer direkte. Det gjør at vi i Fine Design kan levere utemøbler av høy kvalitet, i god design til en fornuftig pris. Sortimentet er stort og de fleste hagemøblene er lagerførte produkter, så ventetiden er kort. Besøk en av våre butikker, så hjelper vi deg med å møblere din uteplass.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Disse hagemøblene elsker vi, og vi jobber aktivt med å stadig forbedre dem. Vårt motto er at alle skal ha råd til god design, og derfor har vi tatt inn disse hagemøblene. Gode, moderne hagemøbler som passer til alle. Helhet er viktig for oss, så her matcher hagemøblene.

Fine Design er Norges største leverandør av hagemøbler med tilbehør.

Vi har alt du trenger til balkongen, hagen, hytta, brygge, terrassen eller uteplassen din. Hagemøblene er i aluminium som tåler det norske klimaet godt.

VI har stor butikk på Høvik. Med våre 15 års erfaring har vi spesialkompetanse på hagemøbler og vi kan hjelpe deg uansett hva ditt behov skulle være på utemøbler.

Hos oss får du design hagemøbler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi selger det som ikke alle andre har.

Vi har alt fra solsenger og klappstoler, blomsterkasser og gasspeiser, pynt til uteplassen din, pledd til sofaen eller lounger og utekjøkken.

«Alle skal ha råd til god design» og «Livet er best ute» er våre motto.