Karriere – ny jobb hos Fine Design Hagemøbler?

Ketil og Marianne i Fine Designs lokaler på Høvik

Ledig stilling hos Fine Design hagemøbler

Vi er alltid på utkikk etter flinke medarbeidere som passer inn i vårt team. Kanskje du er den arbeidsomme personen vi leter etter?

Fine Design har spesialisert seg på hagemøbler, så vi er på mange måter en sesongbedrift. Hos oss finner du hagemøbler i høy kvalitet med god design, som du ikke finner alle andre steder. Dette er spesielt utvalgte utemøbler som kan brukes hele året og som takler alle de norske årstidene. Hovedvekten av kundene våre kjøper likevel naturlig nok møblene sine om våren og tidlig sommeren, så dette er våre travleste perioder.

Fine Design har to fysiske butikker, en på Rud i Bærum og en i Sandnes, i tillegg til den hurtigvoksende nettbutikken vår finedesign.no. Se åpningstider samt veibeskrivelse til Fine Design-butikken i Bærum og lageret i Svelvik.

Kunden i fokus hos Fine Design Hagemøbler

For oss er det svært viktig å gi god service. Kunden skal være i fokus, så du må også være innstilt på det. 😊 Selv om mer om mer av salget foregår på nett, vil vi være en butikk som er kjent for god, personlig service og at vi yter «det lille ekstra». Opplæring vil bli gitt. Det er viktigere at du passer inn med våre verdier enn hva du har av erfaring.

Utepuffer og utestol fra TRIMM
Utepuffer og utestol fra TRIMM

Kvalitetshagemøbler i mer enn 18 år

Ketil, Baloo og Marianne i Fine Design på Høvik

Fine Design har bred erfaring innen utemøbelbransjen og har nå solgt utemøbler i 18 år. Mest kjente er vi kanskje for våre stilrene utesofaer i aluminium som holder seg fine i årevis og som faktisk også kan brukes innendørs. Utemøblene har vi selv testet ut hjemme i en årrekke, og vi vet hva de er gode for. Velger du å kjøpe utemøbler hos oss skal du vite og føle at at kvaliteten ligger i alle ledd, helt fra oppfølgingen du får i butikken, via levering og videre kundeservice om du har noen spørsmål – og til du sitter på uteplassen 6 år senere, i en hagesofa som fortsatt ser like fin ut som ny.

Vi synes det er ekstra spennende å få møblere terrasser og uterom, både for bedrifter og privatpersoner. Da ber vi om en målsatt skisse av uteplassen, og så hjelper vi med å finne en super møbelløsning som både er praktisk og lekker. Les mer om oss her.

Ledig stilling hos Fine Design Oslo/Bærum

Fleksibel hjørnesofa - solsengsofa - fra Gardenart på uteplass ved basseng med Marte ved siden av og med flott utsikt bak 100750
Fleksibel hjørnesofa (solsengsofa) fra Gardenart – og Marte på verdens fineste uteplass?

Har du lyst til å være med å selge Norges flotteste hagemøbler? Akkurat nå har vi ledige deltidsstillinger som selger i butikken på Rud. Oppstart er midten av mars 2024.

Det er også mulig å sende oss en åpen søknad. Kanskje du kan bidra med noe vi rett og slett ikke vet at vi trenger engang? Har du gode, realistiske idéer som innbefatter hagemøbler, eller har du et spennende uteromskonsept du drømmer om å kunne utvikle videre?

Teamet vårt består av arbeidsomme, effektive ansatte som både kan og ønsker å ta i et tak, spesielt i høysesongen. Det er viktig at du har samme positive innstilling. Uansett hvor gode hagemøblene våre er – så selger de seg ikke helt selv. Vi ønsker alltid å utvikle oss og hører gjerne fra deg som kan gjøre en jobb for oss, som du mener kan være nyttig.

Hos oss er det god takhøyde, og det skal være hyggelig å både jobbe og være kunde hos oss! Vi gleder oss til å høre fra akkurat deg.

Send en mail til marianne@finedesign.no

Liten modulsofa med rundt bord i sola på flott terrasse med fantastisk utsikt

Menneskene bak Fine Design

Marianne og Kjetil forteller mer om Fine Design Hagemøbler