Finansiering av hagemøbler gjennom Fine Design Bærum

KJØP UTEMØBLER NÅ

Betal senere

Sommeren er kort – ikke vent for lenge! Fine Design åpner for en finansieringsløsning ved kjøp av hagemøbler hos oss i butikken på Rud. Kjøp utemøbler når du trenger dem!

Du får altså muligheten til å kjøpe utemøbler selv om lommeboka er litt slunken – akkurat når det passer deg best. Kanskje er det noen ekstra gode tilbud på utemøbler som ligger ute hos Fine Design? Kanskje får du familiebesøk og trenger noen flere utemøbler, helst i dag,  slik at dere kan sitte ute med god avstand i morgen? I tillegg er det jo slik at mange av møblene våre selges ut tidlig i sesongen, og da er det greit å vite at det finnes en mulighet til å kjøpe møblene raskt – og betale senere.

Flotte hagemøbler i aluminium – tåer «alt» og varer i årevis.

Hvordan foregår finansieringen?

Prosessen er enkel og grei, og kan oppsummeres på følgende måte:

Kjøp nå og betal om fire måneder eller et halvt år. Denne tjenesten koster 249 kr / 349 kr, og det er ingen skjulte kostnader i denne måten å betale på, så lenge man forholder seg til den endelige betalings-fristen, så klart.

Husk at kjøpet må skje i Fine Designs butikk på Rud i Bærum. På nettsiden vår har du allerede muligheten til å benytte Klarnas ulike betalingsalternativer. Når vi nå åpner opp for betalingsutsettelse via Express Bank, blir betalingstilbudet vårt enda mer komplett, spesielt for deg som kommer til butikken for å handle.

Gardenart moderne utesofa i beige - ved siden av hverandre - lang utesofa
Gardenart moderne utesofa i beige – ved siden av hverandre – lang utesofa

Express Bank leverer finansieringstilbudet hos Fine Design

Fine Design har valgt å inngå samarbeid med Express Bank om denne betalingsutsettelsestjenesten fordi vi vet de er en seriøs aktør på markedet. Express Bank er en nordisk bank som ble etablert i 1987, som et samarbeid mellom Handelsbanken og Dansk Supermarket. Første kontor i Norge kom i 2008. De har tett tilknytning til detaljhandelen, og har blant annet både Bohus, Møbelringen, Bolia, ICE, Specsavers og Princess på lista.

Er det trygt å finansiere hagemøbler gjennom Express Bank?

Ja, det er trygt. Tjenesten administreres som sagt av en bank med 30 års erfaring og med mange kjente kunder i porteføljen. Express Bank har kontorer i Oslo, Taastrup i Danmark og Kista i Sverige.

Det er også greit å merke seg at de er en del av BNP Paribas Personal Financere, som er presentert i over 30 land, og som håndterer ca. 27 millioner kunder. Med andre ord er dette en stabil og veldrevet bank som vet hva de driver med.

Gardenart utesofa fra Fine Design på uteplassen til Nikolai Danielsen
Gardenart utesofa fra Fine Design på uteplassen til Nikolai Danielsen

Men er det SMART å kjøpe utemøbler på denne måten?

“Kommer jeg til å bli gjeldsslave fordi jeg kjøper hagemøbler for penger jeg ikke har ennå?” Vel, som ved alle andre innkjøp man foretar seg, må man tenke igjennom hva man gjør før man taster kortkoden eller “bipper” kortet.

Det er klart at denne finansieringsordningen ikke kan gi deg hverken gratis eller billige hagemøbler. Møblene må betales som alle andre varer man kjøper.

Hagemøbler er vanligvis ikke noe man vanligvis kjøper på impuls. Ofte kjøper man inn flere hagemøbler på en gang, og det er vanligvis noe man har tenkt på, målt etter og planlagt i en del tid før man gjør steget. Og selv om vi synes at du får mye kvalitetshagemøbler for pengene hos oss, sier det seg selv at man er nødt til å tenke igjennom og planlegge større hagemøbelinnkjøp. Har du ikke råd i dag, får du ikke automatisk råd til den doble uteseksjonen med ekstra solseng og langbord med innleggsplate etter 6 måneder. Så det er klart at du må være realistisk – vi ønsker dessuten ikke å oppfordre til uvettig pengebruk 😀 Men vi ønsker å utvide finansieringstilbudet for den som foretrekker denne måten å handle på.

Er du normalt forsiktig med penger og vant til å bruke kredittkort på forsvarlig måte, er dette tilbudet derimot midt i blinken for deg! Du trenger hagemøblene til grillingen i morgen – men har for eksempel akkurat betalt en stor rørleggerregning slik at kontoen er tom fram til lønning. Med denne finansieringsordningen kan du altså kjøpe hagemøbler også, akkurat når du trenger

Lafuma eksklusiv solstol og skammel
Lafuma eksklusiv solstol og skammel kan også brukes inne.

Kjøp utemøbler når nyhetene er på lager i mars!

…så kan du betale etter at skattepenger og feriepenger har kommet – uten at det koster mer enn gebyret på 249 kr / 349 kr. Fine Design hjelper til deg med hele prosessen. Maksbeløpet er på kr 75 000,-, men om summen er høyere kan du eventuelt ta 75 000 kr på finansiering og betale for resten. Resten av betingelsene kan du lese mer om under:

Express-bank-kjop-i-dag-utsett-betalingen Hagemøbler og utemøbler - Fine design
Finansiering av hagemøbler gjennom Express Bank.

Betingelser, kredittkortet ONECard og søknadsskjema

Søknadsskjema finner du enkelt ved å sende SMS med kodeord EB LOAX til 2140 eller via nett på landingssiden: https://www.expressbank.no/loax/

  • Legg inn personalia og økonomi
  • Få avslag/godkjent
  • Signer med BankID

Ved opprettelse av handlekonto vil du få tilsendt et kredittkort fra Express Bank. ONECard-kortet er uten årsgebyr og er knyttet til kreditten din i handlekontoen.

Kjøp utemøbler med delbetaling

Delbetaling med månedlig faktura er også mulig. Da kan du betale ned som det passer det. Vær bare klar over at delbetaling over veldig lang periode gir et dyrere kjøp, samlet sett.

Søk om betalingsutsettelse eller delbetaling her: 40 000–75 000 kr og 2 000–40 000 kr.

Øvrige vilkår finnes på: https://www.expressbank.no/laanevilkaar

KUNDESERVICE:

Åpent mandag-fredag
09:00 – 18:00

Telefon:
Tlf.: 23 30 83 00

For sperring av kort:
Tlf.: 23 30 83 19

Loungesofa i hvitt - deilig utesofa og puff og bord fra fine design hagemøbler
Gardenart loungesofa i hvitt – deilig utesofa, puff og bord fra Fine Design hagemøbler.

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: