NYHET

Gardenart Daybed – to fleksible moduler, en perfekt utesofa

kr31 980

Moderne daybed satt i sammen av to fleksible moduler. Det er mulig å få armlene på en av sidene på sofamodulen, så det blir en behagelig hjørnedel å krype opp i.
Mål: Lengde 156 cm x Dybde 170 cm x 65 cm høyde. Sittehøyde inkludert pute: 40 cm

Fine Design er spesialister på hagemøbler i høy kvalitet med god design. Vi selger de fleste utemøblene våre i løse deler, så du kan kjøpe akkurat de modulene du har lyst på. Dette er en moderne modell i god design som vi har i forskjellige farger og kombinasjoner.

Hvit aluminium, sort aluminium eller beige farget aluminium. Det er også flere fargevalg på tekstilene på de gode putene som følger med. Det er en sterk borrelås på undersiden som fester ryggputen og sitteputen i sammen. Ryggputene henger i sammen, selv om de er designet slik at det ser ut som at det er to enkle. Sitteputen knyttes fast til aluminiumsrammen med tekstilbånd som er festet på puten.

I denne serien har vi tosetere med og uten armlener, stoler, store og små puffer. Det kan være vanskelig å se for seg alle mulighetene, så kom innom oss på Rud eller i Sandnes så hjelper vi deg med smarte og praktiske løsninger som er tilpasset din uteplass. Denne modellen er like fin hjemme som på hytta!

Vi har også solsenger, spisebord, spisestoler, småbord og detaljer som passer perfekt til denne utesofaen. Hos Fine Design er det en «rød tråd» igjennom hele sortimentet.

100501

Dagsengen inneholder disse modulene:

Gardenart moderne utesofa uten armlener. Beige/kaki (100502)

Sofamodul. Aluminiumsofa toseter uten armlener. Puter inkludert. (NB: klossputen medfølger ikke, men selges løst) Mål: Lengde 156 cm x Dybde 85,5 cm x Høyde 65 cm Sofarammen er av beige farget aluminium. Putene er av høy kvalitet med hurtigtørkende skum. Tekstilet som er brukt på sofaputene er vannavstøtende. Kan brukes alene, eller settes i sammen med flere deler etter eget ønske og behov. Bygg din egen utesofa! Klossputen medfølger ikke.

100502

Gardenart moderne stor puff. Beige/kaki (100503)

Sofamodul. Beige aluminiumsramme. Kan brukes alene, eller settes i sammen med flere deler etter eget ønske og behov. Bygg din egen utesofa! Mål: Lengde 156 cm x bredde 84 cm Klossputen medfølger ikke.

100503