fbpx

Perfekt oppbevaring!

Hos Fine Design finner du putekasser av høy kvalitet og stor størrelse. Disse putekassene er perfekte til å lagre puter og pledd i. 

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Her kan du gjemme unna sofaputer, pledd, små puffer, eller kanskje det skal være en lagringsplass for barnas leker? Uansett hva du trenger å gjemme bort, er det perfekt med en putekasse.

 

Hvis du har kjøpt deg en lekker sittegruppe og plukket ut komfortable puter i matchende farger, trenger du kanskje en god putekasse. Når sola har gått ned og dagen er over, kan det være lurt å legge alle putene i en kasse.

Da unngår du at de blir våte, blåser vekk eller falmer. Selv om produktene våre kan tåle å stå ute i sol og regn, varer de lenger om man skjermer dem mot været. Investerer du i en putekasse av god kvalitet, får du et trygt sted å oppbevare puter, pledd og andre ting du vil skal holde seg tørt.

Trykk her for å se hagemøbler

Forlenger levetiden

Vi anbefaler lagringstrekk, trykk HER for å se

De fleste produktene våre er produsert for å tåle både solskinn og regn, men det er fortsatt viktig at man tar spesielt godt vare på utetekstiler. Med en stor putekasse fra Fine Design, kan du lagre alt fra store solsengputer og sofaputer, til mindre pynteputer og pledd. Man kan også lagre andre gjenstander i putekassen, som for eksempel leker og hageredskap. Når man tar godt vare på det man har, forlenges levetiden på produktene.