Utstilling Cosi utelykt i treverk (5801160)

kr2 490

Vi har to stykker av denne lykten i utstilling som selges fra butikken på Rud.

Det fantastiske treverket, det stilige glasset og den stemningsfulle flammen gjør denne utelykten fra Cosi til et virkelig blikkfang.
Cosi gasslykt skaper en koselig atmosfære og utvider sommerkvelden. Utelykten er praktisk og enkel å bruke. Sett inn og vri gassboksen i bunnen av gasslykta, vri på knotten og tenn utelykten med en lang lighter. På en gasspatron brenner utelykten i ca. 6 timer, slik at du kan ha flammene hele kvelden.

Vil du slå den av i mellomtiden? Ikke noe problem, kontrollknappen gjør det enkelt å slukke og lykten kan rett og slett antennes igjen neste gang med en lang lighter.

Alle Cosi gasslykter opererer på en universell 190 gram gasspatron. Merk at du alltid velger en gasspatron som er utstyrt med en gass-stoppventil. Hvis gasslykten mister kontakten med patronen, gjør gass-stoppventilen automatisk jobben sin. Småstein leveres som standard og medfølger.

Størrelse: Diameter 18 cm x høyde 30 cm
Drivstoff: 190 gram gassbeholder (medfølger ikke)
Forbruk: maks. 30 gram i timen
Materiale: teak, metall og glass
Inkludert: småstein

Varenummer: 1609945622409 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Cosi utelykt i treverk bidrar til en stemningsfull atmosfære til din uteplass. Cosiscoop Timber er lett å bruke; bare vri på knotten for å frigjøre gass og tenn lykten med en lang lighter. Glass og dekorativ stein følger med, så alt du trenger å kjøpe er en 190 grams gassbeholder. Et lite “utemøbel” som gir opptil seks timer med koselig stemning med venner og familie. Husk å kun bruke en gasstank med stoppventil, for å unngå lekkasjer. 

Vi har mange flotte hagebord du kan sette utelykten på!