Utsolgt Cosiloft gasspeisbord 100 Black/Black top (5958730)

kr19 990

Bord med gasspeis.
Størrelse 100x100x47 cm.
Forbruk: max 608 gram per time.
Varmeeffekt 9 kW
Materiale: aluminium
Inkludert: 30 mBar regulator med slange, kubber og lavastein.
Sikkerhetsglass anbefales, men følger ikke med.

NB: bordplaten er av tett aluminium nå, så den er vedlikeholdsfri. (Bildet viser en treplate. Vi har også treplater på lager, så om du ønsker denne isteden må du merke ordren spesielt under merknader. Treplaten må vedlikeholdes, kan sprekke opp og må males innimellom)

5958730

Beskrivelse

Cosiloft 100 er et eksklusivt gasspeisbord i stilrent design. Bordet er produsert i aluminium og er derfor vedlikeholdsfritt. Loungebordet er et komplett hagemøbel, som enten kan brukes til koselig bålkos, eller som et vanlig hagebord; da kan en ekstra plate settes oppå sikkerhetsglasset, men merk at dette kun kan gjøres når gasspeisen ikke er i bruk. Gasspeisen bruker en standard 5 kg gasstank som plasseres i et diskré, innebygd rom. Dekkplate, lavastein, kubber og trykkregulator med slange medfølger, men sikkerhetsglass er et anbefalt tilbehør, av både sikkerhetsmessige såvel som estetiske årsaker. Cosiloft 100 gasspeis gir uteplassen din et eksklusivt preg, og skaper en romantisk og stemningsfull atmosfære ut i de sene nattetimer. 

Størrelse: 100 x 100 x 47 cm

Ser du etter hagemøbler til din uteplass som står i stil til ditt gasspeisbord? Ta en titt på vårt utvalg av modulbaserte hagemøbler.

 

Trykk her for å se hagemøbler