Benkebrikke i tre 43×43 cm. Nyhet fra BEDD

kr1 199

En praktisk og dekorativ nyhet fra BEDD i 2023.

Med denne benkebrikken kan du lage en snerten sitteplass i kassen din, eller bruke benkebrikkene for dekorative elementer mellom alt det grønne. Produktet består av 11 spiler i sertifisert Sapelli treverk som holdes sammen av to rustfrie bolter med sorte avstandsstykker og møbelskruer i messing som gir et lett og eksklusivt preg. Målene på benkebrikken er 43×43 cm. Den kan derfor bare brukes på BEDD plantekasse med 40 cm bredde. Tåler ca. 100 kg som sittebenk på plantekassen.

Dersom du også bestiller understell i lakkert stål, kan det samme produktet hektes på siden av BEDD kassen din, og fungere som et nett og elegant sidebord på plantekassen. Brukt som sidebord tåler det en vekt på 8-10 kilo, og kan ikke brukes som sitteplass. Understellet bestilles separat.

Sapelli er en afrikansk tresort som vil gråne og se værbitt ut over tid, uten å miste styrke eller form. Den er sertifisert for import til Norge i henhold til FSC standarder, og høstes med hensyn til bærekraftig forvaltning av skogen.

10-001

Varenummer: 1673349937839 Kategorier: , , ,