Nå kan du tilberede hele middagen ute i sommervarmen!

Sola skinner, familie og gjester kommer på besøk, og du kan stå ute og tilberede store måltider – som imponerer dem alle.

Sørg for at du slipper å stå inne på et varmt kjøkken, mens andre koser seg ute. Det er helt fantastisk!

Det er lite som er mer tilfredsstillende enn å komme hjem fra butikken en perfekt sommerdag, sola skinner og du vet at utekjøkkenet ditt venter på deg. Du tar med deg alt du trenger ut, og så er det bare å sette i gang med matlagingen – ute i sola, med familie og venner rundt deg. Med et godt utstyrt utekjøkken fra Fine Design har du alt du trenger ute, og du kan nyte sommeren, i stedet for å stå inne på kjøkkenet å kokkelere. Etter at maten er spist, kan dere fyre opp i en lekker gasspeis og sitte ute til sent på kvelden. Sørg for å nyte de varme sommerkveldene til det fulle.

Trenger du en frittstående grill? Kanskje du vil bygge den inn? Hva med et kjøleskap som tåler å stå ute? Vi i Fine Design hjelper deg med å sette sammen et utekjøkken helt etter dine ønsker.

Trykk her for å se hagemøbler

 

Vi har gassgriller fra BeefEater og alt av tilbehør til disse. Vi selger også Ofyr, en fantastisk grill som blir et sosialt midtpunkt i hagen din!

Utekjøkken – flytt matlagingen ut

Høres det herlig ut å kunne tilberede all maten utendørs? Ikke bare grille kjøttet på en enkel grill, men faktisk tilberede store måltider på terrassen eller i hagen? Med et utekjøkken kan du gjøre nettopp det. Ta med deg handleposene og fyll opp kjøleskapet ditt. Med et komplett utekjøkken kan du grille maten, alltid ha kald drikke tilgjengelig og etter at alle har spist et deilig måltid, kan du ta oppvasken ute. Du kan også koble på en vask som gir deg både kaldt og varmt vann.

Vi er forhandler av det ikoniske grillmerket BeefEater. De har i 35 år levert griller av høy kvalitet og er i dag Australias ledende produsent av utendørsgriller. Alle modellene har store vinduer i lokket, noe som gjør at man har full kontroll på maten – samtidig som man holder temperaturen stabil. Alle grillene emaljeres i stedet for å pulverlakkeres, noe som gir en sterkere overflate.

Kvalitetsprodukter

Det finnes mange muligheter for et utekjøkken, avhengig av hva man ønsker seg. Vi kan hjelpe deg med å sette sammen et komplett utekjøkken. Fine Design har gassgriller, grillutstyr, kjøleskap, gasspeiser og spisebord. Du kan kjøpe enkelte moduler og selv bygge et kjøkken, eller investere i et helt ferdig utekjøkken.

Spisebordene fra Fine Design kommer i alle former og fasonger. Hos oss finner du garantert et bord som passer din veranda eller hage, uansett om du trenger et kvadratisk eller et rundt spisebord. Uansett hva du velger, kan du være helt trygg på at alle produkter vi fører er av høy kvalitet. Et utekjøkken levert av Fine Design er et kjøkken du kan ha glede av i mange år framover. Ta turen innom oss for å se vårt store utvalg!