Balkongmøbler fra Fine Design – lekre designmøbler som får plass overalt!

Har du liten balkong? Ikke fortvil – Fine Design har balkongmøbler som passer perfekt til små uterom. Mange av oss som bor både i storbyen og i distriktene har ikke luksusen (men samtidig heller ikke ekstrajobben) det er å ha egen hage.

Er du heldig å ha egen balkong eller terrasse har du muligheten til å lage din private, lille uteoase – med tilpassede balkongmøbler. En liten balkong har selvfølgelig sin begrensning når det gjelder antall kvadratmeter, men vi vil utfordre deg til å glemme størrelsen: Her er det kreativiteten som gjelder!

En smilende jente sitter i en hvit sofagruppe med beige puter og hvitt sofabord
Kanskje har du ikke like stor og flott terrasse som henne, men med enkle grep kan du gjøre balkongen din superhyggelig.

Balkongen – liten plass med mange fordeler

Det kanskje aller beste ved å ha balkong istedenfor hage, er alt vedlikeholdsarbeidet du slipper. Ingen gressplen å klippe, rake og vanne, og kun noen spadetak med snø å fjerne om vinteren. Kosting og vasking gjøres unna på noen minutter. For deg med grønne fingre er heller ikke plassen noen begrensning – og du har fremdeles muligheten til å innrede din grønne oase ved hjelp av krukker, potter og verandakasser. En liten balkong er lun og koselig, og ofte mer privat enn en åpen hage. Den begrensede plassen gir også økonomiske fordeler: Tenk på at du trenger færre balkongmøbler for å gjøre en liten balkong attraktiv! På knøttsmå verandaer er et elegant kafésett eller et par behagelige, sammenleggbare balkongstoler nok.

Hva bør jeg tenke på ved kjøp av balkongmøbler?

 • Ikke overdriv! Det viktigste er å ikke overfylle verandaen med store balkongmøbler. Plassen er begrenset, og første bud er å prøve å få til en så åpen og “luftig” møblering som mulig. En romslig løsning åpner også for at uterommet brukes mer og oftere.
 • Kjøp balkongmøbler som kan stå ute hele året. Sannsynligvis vil en putekasse være for stor, og kanskje har du ikke plass til balkongmøbler i boden. Vi fører vedlikeholdsfrie balkongmøbler som du uten problemer kan la stå utendørs – og bruke – hele året igjennom.

 • Invester i et lagringstrekk til balkongmøbler. Selv om alle våre rustfrie balkongmøbler av aluminium, rotting og betong tåler nordisk klima uten problemer, er det smart med et lagringstrekk. Du unngår at fugleskitt, blader, veistøv og annet som vinden bringer med seg legger seg på dine balkongmøbler. Med andre ord: Du sparer deg selv for en del vasking. Et trekk som sitter godt over balkongmøbler bidrar også til at uterommet ditt ser ryddig ut gjennom vinteren – eller når dine balkongmøbler ikke er i bruk. Sjekk ut våre lagringstrekk fra Aerocover.

 

Gardenart sammenleggbare klappstoler i aluminium og textilene, med gasslykt og plante
Gardenart klappstoler i aluminium og textilene, kombinert med en koselig gasslykt gir trivsel på balkongen.

Balkongmøbler innendørs?

 • Kjøp balkongmøbler som kan brukes både ute og inne! Fine Design fører en rekke pene, moderne og snedige balkongmøbler som kan brukes både inne og ute. Spesielt vil vi trekke fram våre beanbags – de er utrolig behagelige, og kan brukes til avslapning både foran TV-en og ute i sola på verandaen. Vi har dem i mange ulike fasonger og størrelser, og de fleste er lette å ta med seg rundt, både inn og ut av boligen.

 • Velg nette, sammenleggbare balkongmøbler. Dette er vårt beste tips for å utnytte plassen på mindre verandaer. Hos oss kan du sette sammen et sortiment av balkongmøbler med sammenleggbare stoler og bord. Bord som kan stables / trekkes ut er også en slager på balkongen. Mer bordplass når du trenger det, mindre når du behøver gulvplass.

 • Utnytt flatene – tenk i høyden. Blomster kan henges i krukker på vegger og fra verandatak, hyller hjelper deg å ta i bruk veggplassen. For den som er litt fingernem, kan en selvlaget, sammenleggbar sittebenk eller trekantede hjørnebord i høyden være gode løsninger. I kombinasjon med løse møbelmoduler som du enkelt kan flytte på, kan du virkelig skape din drømmeuteplass med våre tilpassede balkongmøbler.

 

Runde, hvite balkongbord som kan settes under hverandre - hvit aluminium
Plassbesparende, runde og lette balkongbord som kan dyttes under hverandre. Et godt alternativ for deg som noen ganger trenger litt mer bordplass på en mellomstor veranda.

 

Ta med årets nykommer ut på balkongen!

Et nytt merke hos Fine Design er det franske merket Lafuma Mobilier. Skal du kjøpe nye balkongmøbler er Lafuma designmøbler virkelig noe du bør sjekke ut. Dette er elegante møbler som også kan brukes innendørs. Og de er jo, som nevnt tidligere, balkongmøbler som passer bra for deg med ekstra liten balkong. Lafuma balkongmøbler er stilige, superkomfortable å sitte i og ved – og er dessuten balkongmøbler som er produsert for å vare lenge. Produsenten benytter seg av nytenkende måter å lage hage- og balkongmøbler på, og beviser med glans at flotte designmøbler også kan være både praktiske og brukervennlige som balkongmøbler. Smart fargevalg (klassiske og tidløse farger) bidrar også dessuten til at du kan ha glede av dine balkongmøbler i årevis fremover. Alle Fine Designs Lafuma Mobilier-møbler finner du samlet her.

Stoler og bord fra Lafuma Mobilier
Hagestoler og -bord fra Lafuma Mobilier kan like gjerne brukes innendørs…

A-MOBILIER-2019

COCOON_A9A1019_LAFUMA-MOBILIER-2019

Lafuma Mobilier-balkongbord og to stoler på terrassen.
…som på balkongen. Utrolig praktisk!

Balkongmøbler med god design kan også være praktiske. Lafumas recliner-stol er sammenleggbar, og er dermed enkel å oppbevare på verandaen når den ikke er i bruk. Lett å ta med seg i bilen er den også. Trekket er hurtigtørkende polyester polstret med skum, og rammen er av galvanisert stål. Bordet i midten  er også fra Lafuma, og kan slås sammen. Bordplaten er laget av kompakt laminat og er svært motstandsdyktig mot riper og UV-stråler. Bordbena er anti-korrosjonsbehandlede, pulverlakkerte, galvaniserte stålrør. En av våre desiderte favoritter er Lafuma Sphinx loungestol. Denne stolen kan legges sammen og enkelt fraktes med dit du trenger den som mest. Den kan være balkongstol om du ønsker det, kul campingstol om du trenger, UV-motstandsdyktig strandstol eller innendørs TV-stol. Det er helt opp til deg. Det som i hvertfall er sikkert er at stolen har høy sittekomfort. Lafuma er uansett et godt valg når det gjelder balkongmøbler.

Fine Design har hage- og balkongmøbler for alle typer uteareal


Hagen, terrassen eller balkongen betyr svært mye for mange av oss. Vi vil gjerne hjelpe deg med å innrede og finne hage- og balkongmøbler som er perfekte for ditt uterom. Drømmer du om en fin benk plassert under det gamle treet i hagen eller på balkongen? Eller er du på jakt etter en komfortabel sofa med plass til både barn og barnebarn? Det fine med våre hage- og balkongmøbler, er at de kan tilpasses det meste – alltid med utgangspunkt i behovet ditt og arealet du har tilgjengelig.


Hos Fine Design finner du:

 • Vedlikeholdsfrie balkongmøbler
 • Balkongmøbler i aluminium
 • Balkongmøbler fra GardenArt
 • Balkongmøbler fra Sundays Design
 • Balkongmøbler fra Lafuma
 • Balkongmøbler og puffer fra TRIMM
 • Fleksible og moderne balkongmøbler
 • Modulbaserte balkongmøbler
 • Puter og tilbehør til våre balkongmøbler

Balkongmøbler som tåler både norsk sommer og vinter

Vi garanterer at våre hage- og balkongmøbler er laget for å tåle en normal, variert norsk sommer. Møblene tåler både de fine, varme sommerdagene og dagene som er både kalde og regntunge. Mange av våre balkongmøbler kommer fra Gardenart, og er produsert i aluminium. Dette er kvalitetsmøbler som er laget for å tåle det nordiske klimaet – år etter år. Materialvalget og kvaliteten er en garanti for at de takler det røffe klimaet. Gardenart har siden 1999 levert balkongmøbler av høy kvalitet, alltid med tidsriktig design og til en fornuftig pris.

Hage- og balkongmøbler fra Fine Design – Gardenart


Vi leverer balkongmøbler fra anerkjente produsenter

Fine Design importerer spesielt utvalgte balkongmøbler – med fokus på høy kvalitet og god design. Det betyr at du kan handle unike produkter og balkongmøbler til uteplassen din her hos oss – som alle er av høy kvalitet og som du ikke finner maken til i andre butikker.Her kan eksempelvis nevnes møbler fra Gardenart, som er en etablert kvalitetsprodusent av balkongmøbler. Gardenart balkongmøbler har vi solgt med stor suksess i årevis. Dette er balkongmøbler med flere, svært fleksible spesial-løsninger.

Ser du etter hage- og balkongmøbler i Oslo og omegn? Kom innom vår butikk, så hjelper vi deg med å finne balkongmøbler til uteplassen din – uansett om den er liten eller stor.

GardenArt har et stort utvalg av balkongmøbler som er laget i aluminium, og som derfor er spesielt godt egnet til alle typer utendørs bruk. Blant deres balkongmøbler finner du utesofaer, hagebord, hagestoler, solsenger og loungemøbler. Alle Gardenarts balkongmøbler er svært fleksible – og kan kombineres og settes sammen på ulikt vis. Dette gjør at du kan sette sammen din perfekte kombinasjon av balkongmøbler – uansett om du har en liten balkong, en mellomstor terrasse eller en stor hage.

Sundays Design er en norsk produsent av hage- og balkongmøbler, som allerede har gjort seg godt bemerket både i Norge og resten av Europa. Det unike med balkongmøbler fra Sundays’ kolleksjon, er blant annet patenterte helårsputer på alle deres modeller av balkongmøbler. Dette er hage- og balkongmøbler som produseres i Norge, og som tåler et norsk klima gjennom alle fire årstider. Fine Design leverer også lette, elegante og franske balkongmøbler fra kvalitetsmerket Lafuma. Dette er lekre balkongmøbler som passer perfekt inn på en moderne, norsk balkong eller i en hage. Stil, komfort og lang holdbarhet er kvaliteter som kjennetegner Lafuma balkongmøbler. Dette er balkongmøbler som er funksjonelle og som fint kan tilpasses også en liten balkong. De tåler også å stå ute i regn, og tørker fort. Lafuma balkongmøbler leveres dessuten med 5 års garanti.

[ux_products type=»row» columns=»3″ cat=»162″ products=»3″] [ux_products type=»row» columns=»3″ cat=»164″ products=»3″]

TRIMM Copenhagen er et dans merke som designer og utvikler produkter med maritime røtter til moderne norske og danske hjem. TRIMMs bønnebagger, hagesofaer og stoler tåler å stå utendørs også i regnvær, og tørker fort. Dette er utemøbler som passer selv på små balkonger!

For deg som er på jakt etter peiser og lykter, er produsenten TenderFlame et soleklart valg. Her har du muligheten til å skape helt unike opplevelser! De er perfekte alternativer til deg som ønsker å skape en varm og koselig stemning på balkongen eller i hagen – uten å måtte bruke ved eller vanlig gassfyring. Dette er en type balkongmøbler som kan benyttes både ute og inne.

Blant vårt store utvalg av tilbehør til balkongmøbler finner du blant annet tepper fra svenske Pappelina. Disse teppene tåler å ligge ute i all slags vær, og de tørker svært raskt. Disse kan enkelt vaskes med såpe, for deretter å spyles av med vann. Teppene gir visuelt et spesielt godt inntrykk i spise- og sofagrupper.

Blant våre balkongmøbler finner du også hengekøyer og lounge-møbler fra Fatboy. I tillegg til den tradisjonelle sekkestolen, har Fatboy utvidet sortimentet sitt og produserer nå et stort antall ulike produkter innenfor kategorien balkongmøbler – som både er moderne og er av høy kvalitet. Den frittstående hengekøyen fra Fatboy er blitt en ny klassiker, som brukes flittig av både store og små.

BULL-grillene er blant våre nykommere av balkongmøbler denne sesongen. Her snakker vi om supergode gassgriller og lekre utekjøkken som gjør at du virkelig kommer til å få fart på grillsesongen. Fordi – med grillene fra BULL er det egentlig ikke noe «sesong» å snakke om, fordi du utmerket godt kan grille hele året med disse grillene!

Balkongmøbler som sikrer feriefølelsen

I en lengre periode har det vært svært begrensede muligheter for oss nordmenn å gjennomføre sydenturer eller utenlandsreiser. I denne perioden har derfor mange skaffet seg hytte, og naturlig nok har også bruken av eksisterende hytter økt betraktelig. Hytta har således for mange blitt et hjem nr. to, og et fristed der gode hage- og balkongmøbler har fått en langt viktigere rolle.

Hjem og hytte fungerer nå i betydelig større grad som arbeidsplass, hjemmeskole, kino, barnehage og til og med som en alternativ restaurant. Så hvorfor ikke øke trivselen et hakk eller to – med fine balkongmøbler fra Fine Design?

Balkongmøbler du kjøper hos Fine Design er nøye utvalgte med tanke på at de skal passe sammen og komplettere hverandre. Her kan du velge en deilig loungesofa med spisebord og solsenger som matcher. Våre balkongmøbler er av høy kvalitet – og tar du turen innom en av våre butikker, vil du garantert oppleve hage-og balkongmøbler med unikt design.

Kjøpe balkongmøbler i Oslo? 
10 min fra Oslo sentrum finner du Fine Design.


Fine Design har det beste utvalget av hage- og balkongmøbler i Oslo og omegn! Med 15 års erfaring tar vi sjansen på å skryte litt. Hos oss finner du garantert hage- og balkongmøbler til uterommet ditt. Vi importerer direkte selv – så hos oss finner du et variert utvalg av hage- og balkongmøbler du ikke finner andre steder.

Vi garanterer at våre balkongmøbler er laget for å tåle en typisk og variert norsk sommer. Våre balkongmøbler tåler både fine, varme sommerdager og dager som er kalde og regntunge.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å velge riktige balkongmøbler. Vi fører selvsagt også en masse lekkert tilbehør til våre balkongmøbler, som puter, tepper, utendørslamper, m.m. Vi kan balkongmøbler, –så uavhengig av hva drømmen din er, så kan vi hjelpe deg. Ta en tur innom og finn dine balkongmøbler i butikkene våre på Høvik eller i Sandnes.

Finansiering av balkongmøbler

Vi gir deg muligheten til å kjøpe balkongmøbler – selv på et tidspunkt der de fleste lommebøker er litt slunkne – f.eks. når du finner drømme-møblene dine på et «feil» tidspunkt. Det kan bl.a. være at du kommer over noen ekstra gode tilbud på balkongmøbler hos Fine Design, men at økonomien din på det tidspunktet ikke er like optimal. Kanskje får du ekstra, uanmeldt besøk i forbindelse med et familieselskap – og trenger noen flere balkongmøbler omgående?

Det er også greit å være klar over at flere av våre mest populære balkongmøbler blir utsolgt ganske tidlig i sesongen. Da kan det være greit å være klar over at det finnes en mulighet til å kjøpe balkongmøbler raskt – og betale på et senere tidspunkt, eksempelvis når feriepengene kommer inn på konto.

Fine Design har valgt å inngå et samarbeid med Express Bank om denne tjenesten for betalingsutsettelse ved kjøp av balkongmøbler.


Kjøp balkongmøbler nå – og betal først om 4 eller 6 måneder

Express Bank er en svært seriøs aktør, og tjenesten for utsatt betaling av balkongmøbler koster bare kun kr. 249,- / 349,-. Det er ingen skjulte kostnader i avtalen – den eneste forutsetningen er at man forholder seg til den fastsatte betalings-fristen for sine respektive balkongmøbler.

Forutsetningen for å benytte seg av tjenesten for utsatt betaling av balkongmøbler, er at kjøpet foregår i Fine Designs butikk på Høvik. Når vi nå har åpnet for betalingsutsettelse via Express Bank, blir betalingstilbudet vårt enda mer komplett, og er etablert spesielt med hensyn til deg som liker å gjøre handelen i en fysisk butikk. Les mer om finansiering av balkongmøbler her.

For kjøp av balkongmøbler i nettbutikken vår, har du selvfølgelig muligheten til å benytte deg av Klarnas øvrige betalingsalternativer.

Trykk her for å se våre hagemøbler

 

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: