«Staycation», sommerlykke i egen hage!

Verden åpner sakte opp, men familien Moran velger å ta sommerferien hjemme i år også. Mange av naboene har også valgt å gjøre det samme, så det føles som å bo i Lyckliga gatan, ifølge Silje Cath. Moran, nylig headhuntet inn som interiørkonsulent for Din boligstylist AS.

Vi møter henne hjemme på den flotte uteplassen med treplatting og halvtak over, smakfullt møblert med utemøbler fra Fine Design hagemøbler. Det skal vi komme tilbake til om litt, men først har vi lyst til å få Siljes oppskrift for en god sommer for henne og familien.

– En god sommer for meg er sprudlende uteliv i hagen med lykkelig barn og gode naboer på besøk. 

– Hvordan tror du sommeren blir i år?

– Sommeren i år blir veldig fin. Det viktigste er å ha fine folk å dele den med. Det føler jeg at jeg er så heldig å ha der jeg bor, så jeg gleder meg skikkelig til ferie!, sier Silje.

Vi titter oss om på terrassen og gjenkjenner mange hagemøbler fra Fine Design. Her er både gasspeis, utesofa, hagestoler og hagebord fra Fine Design.

Solsenger med andre hagemøbler fra Fine Design i bakgrunn på terrasse

Gjennomført og stilig med utemøbler i sort aluminium

– Dere har nettopp oppgradert uteplassen deres med flere utemøbler fra Fine Design. Har du noen favoritter og hvorfor?

– Alle utemøblene vi kjøpte av Marianne er favoritter! Alle møblene matcher hverandre og det føles virkelig som en helhet. Utesofaen, hagestolen, solsengene, utepeisen. Alt! Elsker forresten sofaen som kan endres til å gi flere uttrykk, det er helt genialt. DET elsker jeg!

Her snakker hun om denne utesofaen fra Gardenart, en storfavoritt blant kundene våre – her er det utallige muligheter.

Uteplassen til vår kunde SIlje - møblert med hagemøbler fra Fine Design

GARDENART MODERNE UTESOFA TOSETER MED ARMLENE HØYRE (SORT/SORT) (100501HSORT)

kr13 990

Sofamodul. Aluminiumstoseter med armlene på høyre side. Mål: Lengde 157,5 cm x bredde 85,5 cm x høyde 65 cm. Sofarammen er av sortlakkert aluminium. Putene er av høy kvalitet med hurtigtørkende skum. Tekstilet som er brukt på sofaputene er vannavstøtende. Kan brukes alene, eller settes i sammen med flere deler etter eget ønske og behov. Bygg din egen sofa!

100501HSORT

Varenummer: 1550588323377 Kategorier: , , , , , ,
Les mer

UTSOLGT GARDENART MODERNE UTESOFA TOSETER MED ARMLENE VENSTRE (SORT/SORT) (100501Vsort)

kr13 990

Sofamodul. Aluminiumstoseter med armlene på venstre side. Mål: Lengde 157,5 cm x bredde 85,5 cm x høyde 65 cm. Sofarammen er av sortlakkert aluminium. Putene er av høy kvalitet med hurtigtørkende skum. Tekstilet som er brukt på sofaputene er vannavstøtende. Kan brukes alene, eller settes i sammen med flere deler etter eget ønske og behov. Bygg din egen sofa!

100501Vsort

Varenummer: 1547219870005 Kategorier: , , , , , ,
Les mer

GARDENART MODERNE UTESOFA TOSETER UTEN ARMLENER (SORT/SORT) (100502sort)

kr13 990

Sofamodul. Aluminiumsofa toseter uten armlener. Puter inkludert. Mål: Lengde 156 cm x Dybde 85,5 cm x Høyde 65 cm Sofarammen er av sortlakkert aluminium. Putene er av høy kvalitet med hurtigtørkende skum. Tekstilet som er brukt på sofaputene er vannavstøtende. Kan brukes alene, eller settes i sammen med flere deler etter eget ønske og behov. Bygg din egen sofa!

100502sort

Les mer

GARDENART MODERNE UTESOFA TOSETER MED ARMLENE HØYRE (HVIT/GRÅ) (100501H)

kr13 990

Sofamodul. Aluminiumstoseter med armlene på høyre side. Mål: Lengde 157,5 cm x bredde 85,5 cm x høyde 65 cm. Sofarammen er av hvitlakkert aluminium. Putene er av høy kvalitet med hurtigtørkende skum. Tekstilet som er brukt på sofaputene er vannavstøtende. Kan brukes alene, eller settes i sammen med flere deler etter eget ønske og behov. Bygg din egen sofa!

100501H

Les mer

GARDENART MODERNE UTESOFA TOSETER UTEN ARMLENER (HVIT/KAKI) (100502)

kr13 990

Sofamodul. Aluminiumstoseter med armlene på venstre side. Mål: Lengde 156 cm x bredde 85,5 cm x høyde 65 cm. Sofarammen er av hvitlakkert aluminium. Putene er av høy kvalitet med hurtigtørkende skum. Tekstilet som er brukt på sofaputene er vannavstøtende. Kan brukes alene, eller settes i sammen med flere deler etter eget ønske og behov. Bygg din egen sofa! Klossputen medfølger ikke.

100501Vhvit

Les mer

– Tips til andre som er på jakt etter hagemøbler?

– Jeg anbefaler alle en tur innom Fine Design på Høvik. Hadde ikke sett for meg at det var så stort og så flott showrom. Både servicen og alle hagemøblene var helt fantastisk, utbryter Silje.

– Og så er det bare å kontakte Din boligstylist for å hjelpe deg til å få uterommet akkurat slik du drømmer om! Nei da, jo, da, nei da.😉, ler hun.

Da gjenstår det bare å ønske en riktig god sommer både til familien Moran og alle våre følgere! 

Fine Design har fortsatt stort utvalg og varer på lager. Noe er utsolgt for denne sesongen, men det er hagemøbler nok til alle som trenger. Besøk oss på Høvik eller i Sandnes, så hjelper vi deg med å få et uterom etter ditt behov og ønsker. Ta gjerne med en enkel, målsatt skisse over plassen du har til rådighet, så blir det lettere for oss å se hvilke hagemøbler som passer.

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-3 ganger i måneden.
Vår personvererklæring finner du her. Fyll i e-postadressen din: