Norges største spesialist på hagemøbler – Fine Design

Marianne og datter i en hvit og beige hagesofa fra Fine Design hagemøbler copy

Utemøbler i god design

tilpasset deg som ønsker å ha det like fint ute som inne – uten at det går på bekostning av komfort.

 – Våre hagemøbler lages hovedsakelig i aluminium, noe som gjør at de er vedlikeholdsfrie og varer i mange år, sier Marianne Aanerød, gründer og daglig leder i Fine Design.

Stilrene hagemøbler som ikke alle andre har

– Vi leter etter hagemøbler som ikke alle andre har, og er stolte over bredden på vårt sortiment. Selvsagt har vi også merkevarer som er godt kjent i det norske markedet, sier Aanerød. Hun er opptatt av å gi kundene personlig service.

– Jeg har en lidenskap for vakre og funksjonelle hagemøbler, og hjelpe kundene med å realisere sin drøm i hagen, på terrassen eller på hytta, sier hun.

Vi elsker Gardenart!

Gardenart er produsent av kvalitetsmøbler til uterommet. De leverer tidsriktig design til en fornuftig pris. Bedriften følger opp de siste trendene ved å skape innovativ design, som igjen blir selskapets viktigste kompetanse. Dette er moderne utemøbler med et skandinavisk design som matcher og passer til enhver uteplass.

Gardenart hagemøbler er produsert i god kvalitet for kunne å vare år etter år i vårt nordiske klima. Mange av sofaene er laget som moduler, slik at du kan bygge din egen sofa. Fine Design har både små og store varianter, så her kan du sette i sammen gode produkter til både en liten terrasse og en stor hage.

Velg Gardenart hagemøbler fra Fine Design

– For oss er det vesentlig at Gardenart hagemøbler produseres i aluminium.  Dette gjør at møblene passer perfekt i vårt nordiske klima.

Rammene på disse hagemøblene er i pulverlakkert aluminium som leveres i to farger, hvit og sort.

Lidenskap for faget

– Kanskje vi kan overbevise deg om å velge aluminiumsmøbler fra Gardenart neste gang du skal kjøpe hagemøbler, legger Marianne entusiastisk til.

Aanerød er nemlig en entusiast med lidenskap for faget og en genuin interesse for interiør og design. Utemøblene du får hos Fine Design er nøye valgt ut både med tanke på utseende, kvalitet og komfort.

– I butikkene våre finner du bare utemøbler vi selv kan tenke oss å ha på uteplassen vår. Ja, klart at den nye utesofaen skal være lekker å se på, men den skal også være behagelig å sitte i. I tillegg skal den være lett å vedlikeholde og tåle både solskinn og regn, slår hun fast.

– Fine Design er en trygg leverandør med 15 års erfaring, oss kan du stole på.

God design koster litt mer

– Vår visjon er «Alle skal ha råd til god design» og «Livet er best ute». Vi er ikke for de kundene som vil ha billigst mulige hagemøbler, selv om vi og har hagemøbler på salg.

Vi er for dem som vil ha mest mulig for pengene sine og samtidig er opptatt av design – og som skjønner at kvalitet koster litt mer, sier Aanerød. Hun går for hagemøbler med et tidløst design som du ikke blir lei av etter en sesong.

– I kombinasjon med den gode kvaliteten gjør dette at du kan du ha glede av hagemøblene i år etter år. Naboen som valgte billigere hagemøbler må kanskje bytte ut allerede etter et par år? Ved å kjøpe hagemøbler fra Fine Design velger du faktisk det alternativet som er det mest økonomiske i lengden og dermed miljøvennlig også.

Oslos største utvalg hagemøbler på www.finedesign.no?

– På www.finedesign.no finner du hele det rikholdige sortimentet vårt. Alt du ser av hagemøbler her kan bestilles direkte på nettsiden. Ønsker du å se og prøve hagemøblene er du velkommen til butikkene i Bærum og i Sandnes.

Vi kan levere hjem til deg, og tilbyr også klikk og hent. I motsetning til mange med leveringsvansker som en følge av pandemien, har vi utemøbler på lager i Svelvik, utenfor Drammen så det er kort leveringstid på de fleste varene, sier Aanerød som driver og eier suksessbedriften med sin tidligere ektemann, Kjetil Aanerød.

Ring oss gjerne på 906 08 037 – så hjelper vi deg!

Gardenarts stilrene hagemøbler får du hos Fine Design

Stilig hagebord i sort aluminium. I bakgrunnen ser vi justerbar sofa, også fra Gardenart.

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: