Hvem er vi?

Fine Design er Norges største leverandør som har spesialisert seg på hagemøbler med tilbehør. Vi har en lidenskap for faget og en genuin interesse for interiør og design. Møblene du får hos oss er nøye valgt ut både med tanke på utseende, kvalitet og komfort. I butikken vår finner du bare utemøbler vi selv kan tenke oss å ha på uteplassen vår. Ja, klart at den nye utesofaen skal være lekker å se på, men den skal også være behagelig å sitte i. I tillegg skal den være lett å vedlikeholde og tåle både solskinn og regn uten å falme.

Herr og fru Hagemøbler?

Fine Design brenner for god design og fine utemøbler som i tillegg er funksjonelle og fleksible. Eierne jobber selv i firmaet for å ha best mulig kontroll i alle ledd. Du synes kanskje vi ser ut som et «gammelt ektepar»?

Ja, du har faktisk rett! Marianne og Kjetil var gift i 16 år, men er nå lykkelig skilt og businesspartnere. Vi kjenner hverandre godt og utfyller hverandre på en måte som gjør at vi driver en sunn butikk.

Vi anser oss som en trygg leverandør med 14 års erfaring, som du kan stole på. Hagemøblene du ser utstilt i showrommet vårt og i nettbutikken er møbler som vi selv bruker i hagene og på uteplassene våre. 

Fordi vi har testet ut mange av møblene og grillene hjemme hos oss selv med familiene våre, kan vi hjelpe deg med å finne frem til akkurat de møblene som passer best hjemme hos deg – enten du trenger et lite balkongbord eller en sofa som hele storfamilen kan boltre seg i.

En familie sitter og koser seg i en stor og fin loungesofa med hagebord i hvit aluminium med grå tekstil
  • Hva gjør vi?

Fine Design importerer unike hagemøbler selv, direkte fra produsentene – uten fordyrende mellomledd.

Vi leter etter hagemøbler som ikke alle andre har, og er stolte over bredden på vårt sortiment. Selvsagt har vi også merkevarer som er godt kjent i det norske markedet. Vi liker best vedlikeholdsfrie utemøbler, som gjør at pussing og maling ikke er nødvendig.

  • Hvordan gjør vi det?

Vi er en sesongbedrift som åpner i mars og stenger i september. Resten av året bruker vi til forberedelse til neste sesong med besøk hos leverandører, utvikling av nye modeller osv. Når årets varer ankommer tidlig på våren, er vi selv med og losser av, pakker ut og stabler

Marianne har jobbet med produktutvikling hele arbeidslivet og da blant annet mot kjente leverandører som IKEA og Disney.

  • Hvorfor gjør vi det?

Vår visjon er «Alle skal ha råd til god design» og «Livet er best ute». Vi er ikke for de kundene som vi ha billigst mulige hagemøbler, men for dem som vil ha mest mulig for pengene sine og samtidig er opptatt av design – og som skjønner at kvalitet koster litt mer.

Våre hagemøbler har et tidløst design som du ikke blir lei av etter en sesong. I kombinasjon med den gode kvaliteten gjør dette at du kan du ha glede av hagemøblene i år etter år. Naboen som valgte billigere hagemøbler må kanskje bytte ut allerede etter et par år? Ved å kjøpe hagemøbler fra Fine Design velger du faktisk det alternativet som er det mest økonomiske i lengden.

Sjeselong i hvit aluminium med grå puter på terrasse med fantastisk utsikt
Fine Design-Marianne og Ketil i tegnet utgave - herr og fru Hagemøbler

Følg oss gjerne på YouTube

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 3-4 ganger i måneden.
Vår personvererklæring finner du her. Fyll i e-postadressen din: