Møt herr og fru Fine Design – drivkreftene bak Norges største hagemøbel-forretning

Herr og Fru Hagemøbler - Kjetil og Marianne Aanerød i Fine Design copy
Herr og Fru Hagemøbler – Kjetil og Marianne Aanerød i Fine Design – med en firbeint assistent.

Hvem er vi i Fine Design?

Og hva er filosofien bak hagemøbelforretningen vår? Fine Design er Norges største leverandør som har spesialisert seg på hagemøbler med tilbehør. Vi har en lidenskap for faget og en genuin interesse for interiør og design.

Møblene du får hos oss er nøye valgt ut både med tanke på utseende, kvalitet og komfort. I butikkene våre finner du bare utemøbler vi selv kan tenke oss å ha på uteplassen vår. Ja, klart at den nye utesofaen skal være lekker å se på, men den skal også være behagelig å sitte i. I tillegg skal den være lett å vedlikeholde og tåle både solskinn og regn.

Gasspeis Fine Design Hagemøbler
Vi tester ut hagemøblene vi har i butikken hjemme først.

Herr og fru Hagemøbler?

Fine Design brenner for god design og fine utemøbler som i tillegg er funksjonelle og fleksible. Eierne jobber selv i firmaet for å ha best mulig kontroll i alle ledd. Du synes kanskje vi ser ut som et «gammelt ektepar»?

Ja, du har faktisk rett! Marianne og Kjetil var gift i 16 år, men er nå lykkelig skilt og businesspartnere. Vi kjenner hverandre godt og utfyller hverandre på en måte som gjør at vi driver en sunn butikk.

Vi tester ut utemøblene i hjemmeomgivelser – her en sofagruppe i aluminium fra Gardenart

Vi anser oss som en trygg leverandør med 16 års erfaring, som du kan stole på. Hagemøblene du ser utstilt i butikkene våre og i nettbutikken er møbler som vi selv bruker i hagene og på uteplassene våre. 

Fordi vi har testet ut mange av produktene hjemme hos oss selv med familiene våre, kan vi hjelpe deg med å finne frem til akkurat de møblene som passer best hjemme hos deg – enten du trenger et lite balkongbord eller en sofa som hele storfamilien kan boltre seg i. Gassgriller og vedgriller har vi også, samt lykter og gasspeiser til ute- og innebruk.

Hva gjør vi?

Fine Design importerer unike hagemøbler selv, direkte fra produsentene – uten fordyrende mellomledd.

Vi leter etter hagemøbler som ikke alle andre har, og er stolte over bredden på vårt sortiment. Selvsagt har vi også merkevarer som er godt kjent i det norske markedet. Vi liker best vedlikeholdsfrie utemøbler, som gjør at pussing og maling ikke er nødvendig.

Hvordan gjør vi det?

Vi er en sesongbedrift som åpner i mars og stenger i september. Resten av året bruker vi til forberedelser til neste sesong med besøk hos leverandører, utvikling av nye modeller osv. Når årets varer ankommer tidlig på våren, er vi selv med og losser av, pakker ut og stabler

Marianne har jobbet med produktutvikling hele arbeidslivet og da blant annet mot kjente leverandører som IKEA og Disney.

Lafuma hvilestol og bord
Franske LaFuma hvilestol og skammel – sammenleggbare.
Daybed/utelounge i hvit aluminium, fra Gardenart – vårt bestselgermerke.

Hvorfor gjør vi det?

Vår visjon er «Alle skal ha råd til god design» og «Livet er best ute». Vi er ikke for de kundene som vil ha billigst mulige hagemøbler, men for dem som vil ha mest mulig for pengene sine og samtidig er opptatt av design – og som skjønner at kvalitet koster litt mer.

Våre hagemøbler har et tidløst design som du ikke blir lei av etter en sesong. I kombinasjon med den gode kvaliteten gjør dette at du kan ha glede av hagemøblene i år etter år. Naboen som valgte billigere hagemøbler må kanskje bytte ut allerede etter et par år? Ved å kjøpe hagemøbler fra Fine Design velger du faktisk det alternativet som er det mest økonomiske i lengden.

Siden vi ble foreviget i animasjonsform har vi pådratt oss enda et par år med erfaring. I 2021 feiret vi 15-årsjubileum!

Er Fine Design på Vimeo/YouTube?

Ja, det er vi – begge steder. Følg oss gjerne både på YouTube og på Vimeo for å få med deg siste hagemøbeltips.

Nedenfor kan du se en liten filmsnutt om oss – der vi forteller litt mer om Fine Designs oppstart og hva som har skjedd disse siste 16 årene.

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: