Tilbehør

Alt du trenger for å gjøre uteområdet komplett

Selv om du har kjøpt nye hagemøbler er det alltid behov for noe tilbehør. Kanskje du skulle hatt en putekasse? Kanskje trenger du noen nye pledd eller flotte puter? Her har vi tilbehøret som matcher de fine hagemøblene våre. Gjør din uteplass unik.

Puter / Pledd
Lagringstrekk
Utelykt
Blomsterkasse
Diverse / Tilbehør

SALG!

Her finner du hagemøbler til sterkt reduserte priser. Disse tilbudene gjelder til lageret er tomt – gjør et kupp på utemøbler!

Noen produkter kan være vanskelige å plassere inn i enkelte kategorier. Derfor har vi også en egen tilbehør-side. Her finner du ulike produkter, utstyr og pynt – blant annet putekasser, lagringstrekk, pynteputer og pledd.

  • Putekasser er først og fremst supre til å lagre puter i, men kan også brukes som et avlastningsbord eller til oppbevaring av sportsutstyr, leker eller andre ting du ikke ønsker å ha fremme.
  • Lagringstrekk i ulike størrelser, som passer de fleste hagemøbel-kombinasjonene våre. De skjermer enkelt og greit utemøblene dine for nedbør, fugleskitt, pollen osv.
  • Pynteputer i et stort utvalg og i mange forskjellige farger. De kan matche fargene du har benyttet inne i huset eller leiligheten din – og bidra til du får din egen stil til å skinne.

Trykk her for å se hagemøbler

Vi har møbler som passer perfekt inn i din hage. Uansett hva du er på jakt etter, finner du dine drømme-hagemøbler her hos oss!

Fine Design har en mengde ulike produkter i kategorien diverse/tilbehør. Vi hjelper deg gjerne med gode råd og det endelige valget.

  • Putekasser i aluminium finner du her. Disse er supre til å lagre puter i, men kan også brukes som et avlastningsbord eller til oppbevaring av ting du ikke ønsker å ha fremme.
  • Vi har lagringstrekk i ulike størrelser som passer de fleste hagemøbelkombinasjonene vi har. De skjermer enkelt og greit utemøblene dine for nedbør, fugleskitt, pollen og osv.
  • Vi har et stort utvalg i pynteputer og pledd i mange forskjellig fine farger. De kan ta igjen fargene du har inne i huset/leiligheten din, bidra til en koselig, moderne, klassisk – eller rett og slett den stemningen du ønsker å ha. Vi hjelper deg gjerne med valget.