Tilbehør – Alt du trenger for å gjøre uteområdet komplett

Selv om du har kjøpt nye hagemøbler er det alltids noe tilbehør som trengs. Kanskje du skulle hatt en putekasse? Kanskje trenger du noen nye puter? Uansett hva, finner du noe her.

Noen produkter kan være vanskelige å plassere inn i enkelte kategorier, derfor har vi også laget en tilbehør-side. Her har vi puttet inn litt forskjellige produkter som ikke passer inn overalt. Her finner du blant annet putekasser, lagringstrekk, pynteputer og pledd.

– Putekasser – Disse er supre til å lagre puter i, men kan også brukes som et avlastningsbord eller til oppbevaring av ting du ikke ønsker å ha fremme.

– Lagringstrekk – Ulike størrelser som passer de fleste hagemøbel kombinasjonene vi har. De skjermer enkelt og greit utemøblene dine for nedbør, fugleskitt, pollen og osv.

– Pynteputer – Vi har et stort utvalg i pynteputer i mange forskjellig fine farger. De kan ta igjen fargene du har inne i huset/leiligheten din og bidra til å få din egen stil til å skinne.

Trykk her for å se hagemøbler

Vi har møbler som passer perfekt inn i din hage. Uansett hva du er på jakt etter, finner du dine drømme-hagemøbler her hos oss!

Fine Design har en del produkter som vi har puttet i kategorien diverse/tilbehør.

* Putekasser i rotting og aluminium finner du her. Disse er supre til å lagre puter i, men kan også brukes som et avlastningsbord eller til oppbevaring av ting du ikke ønsker å ha fremme.
* Vi har lagringstrekk i ulike størrelser som passer de fleste hagemøbel kombinasjonene vi har. De skjermer enkelt og greit utemøblene dine for nedbør, fugleskitt, pollen og osv.
* Vi har et stort utvalg i pynteputer og pledd i mange forskjellig fine farger. De kan ta igjen fargene du har inne i huset/leiligheten din, bidra til en koselig, moderne, klassisk – eller rett og slett den stemningen du ønsker å ha. Vi hjelper deg gjerne med valget.