Hagemøbler i verdensklasse hos Fine Design

Hagemøbler som varer i generasjoner!

Hos Fine Design finner du stilrene utemøbler med uovertruffen kvalitet – hagemøbler du kan kose deg i i tiår fremover. Vårt sortiment er nøye valgt ut for å kunne takle norsk vær og klima, hagemøblene skal være like fine å se på og å sitte i/ved om tre år som de var på kjøpsdatoen.

Hagemøbler i aluminium er omtrent vedlikeholdsfrie og tåler både regn, sjøsprøyt og snø – uten å ruste. En liten vask og spyling med hageslangen for å fjerne pollen og rusk fra overflaten til hagebord og hagesofa er det som trengs. Skulle det komme en middagsflekk på utesofaen, kan den skrubbes vekk med mild såpe.

Stilrene utemøbler i klassisk design

Vi har som mål at utesofaer og hagestoler fra Fine Design Hagemøbler skal være behagelige og stødige å sitte i, enkle å flytte på, lette å holde rene, kreve null vedlikehold – men samtidig også ha et stilrent, visuelt design.

En utesofa som kjøpes i 2022 skal være like tiltalende å ha på terrassen om 5 år, og et stort hagebord du kjøper til konfirmasjonen til guttungen skal dere kunne samles rundt til russefrokost når han går ut av videregående.

Utvalgte utemøbler til en lekker uteplass

Skal du bytte utemøblement eller innrede uteplassen til et nykjøpt hus/leilighet, er du hjertelig velkommen innom butikkene våre for råd og tips om utendørsmøblering. Ta med deg en målsatt skisse av uterommet, så blir det lettere for oss å gi råd om hvilken hagesofa eller hagebord som passer sammen, både når det gjelder farger og plass.

Vårt beste tips til kjøp av hagemøbler sommeren 2022? Om vi kun kan velge ut ett supertips, må det være følgende: Kjøp en utendørs modulsofa – det kommer du ikke til å angre på!

Liten modulsofa med rundt bord i sola på flott terrasse med fantastisk utsikt
Liten modulsofa med rundt bord – passer på små verandaer

Utesofa til små og store uteplasser

På jakt etter ny hagesofa? Da har vi riktig sofatype for deg – de såkalte modulsofaene. En utendørs modulsofa består av flere moduler som kan settes sammen etter ønske og behov. De enkelte modulene er stødige og gode å sitte i, men er samtidig lette nok til å enkelt kunne flyttes rundt på terrassen.

På små balkonger kan det være nok med en sofastol-modul – er du heldig får du kanskje også plass til en utepuff å slenge bena på. På større terrasser hvor det skal være sitteplasser til mange, kan man bygge ut utesofaen etter hjertens lyst – det er bare å legge til flere moduler. Du kan selvfølgelig også kombinere flere ulike utesofaer. De fleste produktene våre har farger og former som passer fint sammen – eller sammen med andre utemøbler du har fra før.

Har du ikke plass til både utesofa og solseng på verandaen? Se vår justerbare hagesofa i sort eller hvitt, med tilhørende hagestoler eller den fleksible utesofaen med bord som kan kan gjøres om til solseng på sekunder.

Stil og komfort – hagesofa i aluminium

Detalj av ryggen på en utesofa i hvit aluminium, med hvitt, rundt sofabord
Detalj av ryggen på utesofa i hvit aluminium, med hvitt, rundt sofabord
Detalj av hvitt, rundt sofabord fra Fine Design Hagemøbler
Detalj – hvitt, rundt sofabord og puff
Hagebord i sort aluminium fra Gardenart hos Fine Design Hagemøbler
Justerbar hagesofa og hagebord i sort aluminium fra Gardenart

Blomsterkasser og annet terrassetilbehør

BEDD plantekasser på flott uteplass - dyrk din lidenskap
BEDD blomsterkasser får du hos Fine Design Hagemøbler – «dyrk din lidenskap!»
BEDD plantekasse i lakkert rust setter ikke flekker på underlaget
BEDD plantekasse i lakkert rust setter ikke flekker på underlaget

Ram inn uteplassen med modulbaserte plantekasser fra BEDD

Norskproduserte, modulbaserte blomsterkasser som du enkelt setter sammen og monterer selv. Fås med eller uten hjul og bunn, og i farger som hvit, sort, galfan, «rust» (lakkert/ulakkert) og gul. Bruk som blomsterkasse eller dyrkningskasse.

BEDD plantekasse-moduler 30-018S_120x25

Flotte, firkantede parasoller som dekker store flater

Firkantparasollene våre var å finne blant bestselgerne fra i fjor. Det er kanskje ikke så rart, for de er både fine og utrolig praktiske. Parasollen dekker en stor flate, og det gjør at f.eks. hele selskapet rundt spisebordet får skygge – eller beskyttelse mot lettere regn. Dette er en parasoll som er lett å manøvrere, tilte, folde ut og legge sammen. Kjøp gjerne et parasolltrekk, så blir det ryddig og fint når parasollen ikke er i bruk. Svært stødig parasoll som passer i de fleste litt større uterom. (Som alle parasoller skal den ikke benyttes i sterk vind.)

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: