Lyse, fine junimøbler – se årets nye utesofa i beige

Kremfarget, moderne utesofa fra Gardenart

I fjor var det den sortfargede varianten som vant kundenes hjerter. I år har vi fått inn denne flotte modulsofaen i beige, og nå er vi spente på hva dere synes! Blir den beige varianten vår nye bestselger i 2022?

Utemøbler i hvitt, sort – eller beige!

Gardenart-merket har vært med oss lenge, og vi kjenner det godt. Vi ser at hvitt fortsatt er «den trygge hagemøbelfargen» for mange. Men samtidig har det vært stor etterspørsel etter de sortlakkerte utesofaene og stolene våre de siste årene. For hagemøbler ikke være hvite. Det finnes ingen «hagemøbelregler»‚ det er du som bestemmer – for det er du som skal sitte i møblene! Det viktigste er at du finner hagemøbler som du trives i, som er fine å se på, gode å sitte i og som er holdbare.

Hos Fine Design finner du stilrene utemøbler i god kvalitet, som takler norsk vær og klima, og som i tillegg holder seg fine lenge.

Modulsofa med mange muligheter

Denne utesofaen er modulbasert, noe som gir mange kombinasjonsmuligheter, og som ikke minst gjør at den passer til terrasser av ulik størrelse. På en liten balkong har du kanskje bare rom for hagestolen og puffen, mens du på en stor terrasse kan bygge så stor sofa du vil. Det er bare å legge til flere deler etterhvert som du skulle trenge det.

Deilig sommerseng på terrassen

Kombiner modulen uten armlene med den store puffen som hører med i denne serien (er ikke vist over), og lag en himmelsk seng på terrassen! Finn fram noe godt å kose dere med, og hygg dere inn i varme, lyse sommernetter.

Sommerseng på terrassen – laget med store puffer og en midtdel av utesofaen.
Har du litt mindre plass på verandaen? Lag daybed ved å kombinere stoldel og den lille puffen.

Solseng i aluminium –beigefarget, så klart!

Velg solseng i aluminium, så gjør du deg selv en stor tjeneste! Kommer det solkrem eller brus på solsengen, er det bare å spyle av. Vanlig såpe og svamp kan brukes ved litt mer gjenstridige flekker.

Våre små sidebord i aluminium passer utmerket til solsengene fra Gardenart. Vi har også denne beige solseng-varianten med sortlakkert ramme.

(Solsengene er en av varetypene der det erfaringsmessig tynnes i rekkene når vi kommer uti juni, så ikke drøy for lenge om du har sett deg ut en bestemt modell.)

Utendørs spisebord med god plass

Se hva våre kunder sier om oss og hagemøblene på Trustpilot

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: