Visning av hagemøbler utendørs hos Fine Design i Bærum

Nye, flotte lokaler, fulle av årets hagemøbler og en masse fantastisk tilbehør  – som dessverre ingen får komme inn å se for øyeblikket. Den fysiske butikken på Høvik er stengt frem til 25. april. Det var ikke akkurat slik vi så for oss sesongstarten på 15-årsjubileet vårt. Korona-situasjonen kan vi ikke gjøre noe med (utenom å følge absolutt alle retningslinjer og begrense/hindre smitte). Men vi i Fine Design gir oss ikke for det: Vi jobber på, med nettbutikk som er åpen hele døgnet, klikk-og-hent hagemøbler, Facetime og utendørsvisning av hagemøbler for deg som har mulighet til å komme innom oss i Høvik/Bærum.

Velkommen til “åpen” corona-butikk 

Samfunnet er stengt ned, og den som driver forretning i disse tider, vet at det ikke er noen dans på roser akkurat nå. Fine Design har åpen nettbutikk 24 timer i døgnet, så du har faktisk mulighet til å handle ny hagesofa midt på natten, om du skulle ønske.

Samtidig vet vi at de fleste av våre kunder setter stor pris på muligheten til å komme innom oss i butikken for å prøvesitte den nye utesofaen de har tenkt å kjøpe, se fargen på sofaputene eller finne ut hvor stor/liten plass den firkantede parasollen tar. Mange liker å ta en prat med oss direkte, for å få eksperthjelp og gode tips til hvordan de kan utnytte plassen på verandaen, i hagen eller på plattingen best mulig.

Derfor har vi nå lagt opp til utendørsvisning av hagemøbler utenfor butikken vår på Høvik. Ring oss og avtal på +47 906 08 037, så kan vi sette møblene utenfor slik at du kan studere dem nærmere.

 

Parasoller fra Fine Design hagemøbler - også på gråværsdager
Fantastisk tilbehør som håndlagede pledd, fat og puter ved Gardenart-sofaer

Hvordan kjøper jeg hagemøbler i et nedstengt Norge?

Mange leverandører får dessverre ikke inn hagemøbler nå, og enda flere får dem sent. Vi er heldige og har mer eller mindre alt på lager nå, men ikke like mye som vi skulle ønsket. Derfor gjelder det å være rask. En del av det du ser i nettbutikken vil nemlig bli utsolgt før vi får inn neste levering.

  • Bor du i Oslo og omegn kan du bestille hagemøbler på finedesign.no (eller ringe oss og bestille) og få dem levert med bud dagen etter for kr 790,-. Bestiller du før kl 14 kan vi klare levering samme dag.
  • Ønsker du å hente møblene selv, velger du “hent selv” i nettbutikken ved betaling og utsjekk. Dette er helt gratis.
  • Ønsker du visning av møblene utendørs ringer du +47 906 08 037 slik at vi kan avtale å sette møblene utenfor butikken.
  • Overlevering ved butikk skjer kontaktløst og alle våre ansatte bruker masker ved utkjøring og i tilfeller der man kommer i kontakt med andre mennesker.

Ergonomiske og stilige solsenger

Runde sofabord som kan settes under hverandre, utstilt med gasslykter og hagesofaer på Fine Design Høvik

Runde sofabord – settes over hverandre

Gardenart utestol med bakside i tau

Fine Design Hagemøbler har 15-årsjubileum i 2021!

Dette året feirer Fine Design Hagemøbler 15 år i hagemøbelbransjen. Vi har 15 års erfaring med innredning og – skal vi kalle det “utredning» – av uterom, balkonger, verandaer og hager. Fine Design hjelper deg med plassering av terrassemøbler på en lur måte og organisering av uteplass for utekjøkken med gassgrill, og viser deg hvilke utemøbler som passer supert inn på hytta. Vi finner frem tilbehør og møbler til vinterhager og vi har nok ett og annet tips til innredning inne og, for de fleste av våre utemøbler kan faktisk benyttes innendørs. Vi skal feire ordentlig med hagefest og overraskelser når situasjonen tillater det, i mellomtiden fortsetter vi å levere personlig service og Norges beste utemøbler!

Hytta – et populært feriemål i 2021

Når utenlandsferiene må avbestilles, og kontakten med andre begrenses, er hytta redningen for mange. Det er fantastisk hvor godt det er for kropp og sjel og få litt forandring fra hjemmekontor og innendørsboble. Vi kommer til å være mye hjemme og på hytta i år også. Da er behovet desto større for gode, komfortable utemøbler som er gode å sitte i og som du ikke blir lei av å se på dag ut og dag inn.

Når det gjelder hytta er det en stor fordel å velge hagemøbler som er vedlikeholdsfrie og som kan klare seg selv, om de skulle bli stående ute en stund i regn og snø fram til neste besøk. Aluminiumsmøbler ruster ikke og er perfekte til denne jobben.

Hos oss finner du hagemøbler som er tilpasset nettopp slik bruk – i værharde Norge.

Utemøblene fra Sundays Design (møbelbedrift med bakgrunn i båtputeproduksjon) er eksempler på hagemøbler som passer fint i solveggen på hytta, og som faktisk tåler både snøstormen neste dag eller høljregnet når mildværet kommer. Uten å bli stygge. Våre egne Gardenart-møbler er også sikre vinnere når det gjelder denne oppgaven.

Dagens kupp – utemøbler på salg hos Fine Design hagemøbler

Dagens-kupp- Gardenart sofa med 5000 kr avslag

Med jevne mellomrom legger vi ut Dagens kupp på salgssiden vår. Akkurat nå er det den flotte hjørnesofaen fra Gardenart som er på salg, med nesten 20 % avslag. Du sparer 5000 kr på denne sofaen ved å kjøpe nå i kampanjeperioden.

Denne utesofaen er en nett og lite romstor variant som passer spesielt godt der plassen er noe begrenset. Det morsomme med denne sofaen er at du kan stille inn ryggen på den ene siden og bruke sofaen som solseng. Hold det ryddig på terrassen. Bordet kan brukes som puff med medfølgende pute. Praktisk, nett og elegant. Mye sofa for pengene!

Forsmak på sommeren med BULL gassgriller og utekjøkken

Grilling er fantastisk! Med grillene fra BULL kan du grille hele året. Dette er griller for deg som setter pris på et ordentlig utekjøkken. Hos Fine Design finner du flotte gassgriller og utekjøkken fra BULL. Det er praktisk og ryddig med gassgrill, men for deg som sverger til kullgrill på grunn av smak og aroma – og kanskje av nostalgiske årsaker, har vi Bison kullgrill. Den finnes med og uten understell. Vedfyrt grill? Da er det OFYR som gjelder.

Bålpanne og hygge på hytta

Vi har også lyst til å trekke frem bålpanna. SÅ hyggelig å samles rundt! Enkelt, greit og trygt å fyre opp. Gjerne med Lafuma solstoler til. LaFuma Mobilier lager sammenleggbare stoler som er enkle å flytte og gode å sitte i. Liggestolen på bildet har stor flate, noe som er både stilig og praktisk. Armlenene kan stilles inn i tre posisjoner. Enkel å ta med seg i sammenslått stilling, vekt kun 6,8 kg. Brukes året rundt.

Lafume Mobilier utestol

Årets første utemøbelnyheter: Khaki-fargene er på vei inn

Førstemann ut er denne hagesofaen med sort aluminiumsramme med kakifargede puter. Disse putene går både til varme og kalde farger, så vi skjønner at de allerede er en suksess og også interiørkonsulentenes favoritt. Dette er samme modell som dagens kupp-sofaen over, men i årets nye, lekre fargevariant.