Pappelina

Utetepper i høy kvalitet

Hos Fine Design får du lekre og behagelige utetepper som tåler det meste av sol og regn.

$header_bilde_overskrift

Utetepper i høy kvalitet

Hos Fine Design får du lekre og behagelige utetepper som tåler det meste av sol og regn.

Viser alle 4 resultater

Pappelina – utetepper til din hage

Er du på jakt etter et teppe du kan legge ute på plattingen din i hagen? Da er Pappelina merket for deg. Disse teppene tåler å ligge ute i all slags vær og tørker fort. Du kan vaske dem med såpe og spyle av med hageslangen. Teppene gir visuelt et veldig godt inntrykk under en spise- eller sofagruppe.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Disse mattene tåler alt av vær, og kommer ikke til å blekne i solen. Her finner du garantert en matte som passer perfekt inn hos deg. De er myke å gå på og «rammer inn» spise- eller sofagruppa.  

Pappelina mattene passer perfekt i uterommet, på terrasser, balkonger og plattinger. Mattene tåler alt av regn den norske sommeren måtte komme med og siden de er UVA bestandige vil fargene ikke blekes av solen.

Mattene kommer i et utall lekre farger, mønstre og størrelser så det er enkelt å finne en som passer.

Pappelina matter er hygieniske og lette å holde rene: De kan vaskes for hånd eller i maskin, tørkes av med klut eller spyles med hageslangen og de tørker fort.

Mattene er meget myke og gode å gå på. De inneholder ingen phthalater eller giftstoffer og er 100% resirkulerbare.

Pappelina ble grunnlagt i 1999 av den svenske designeren Lina Rickardsson. Da hun fant en beholdning plastbånd fra 60-tallet, på et lite familiedrevet veveri i Sverige, åpnet det seg en helt ny verden for henne.

Sammen med håndverkere fra veveriet begynte Lina å eksperimentere med plastbåndene, utviklet nye farger, teknikker og mønstre – og tok den klassiske plastmatten fra Sverige til et helt nytt nivå. Pappelina matten har tatt verden med storm siden den gang, likevel er kjernen fremdeles småskala, lokalt håndverk fra Dalarne.
Se video av produksjon av Pappelina tepper her

Trykk her for å se hagemøbler