TRIMM Copenhagen

Dansk design utemøbler

Behagelig utesofaer, «beanbags», puffer og puter i høy kvalitet fra TRIMM.

$header_bilde_overskrift

Dansk design utemøbler

Behagelig utesofaer, «beanbags», puffer og puter i høy kvalitet fra TRIMM.

Viser alle 20 resultater

TRIMM – maritime røtter til et moderne hjem

Trimm er et merke fra København/Danmark som designer og utvikler produkter med maritime røtter til moderne norske og danske hjem. Dette er «beanbags» med veldig god kvalitet som tåler å stå utendørs også i regnvær. TRIMM sine bønnebagger, hagesofaer og stoler tørker fort. De runde puffene fra TRIMM er både praktiske og gjør at utegruppen din ser enda litt stiligere ut!

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Hagemøblene du finner hos Fine Design fra TRIMM er utrolig komfortable, og passer perfekt inn til enhver hage eller uteplass. Hva med en daybed ute? TRIMMs utemøbler tåler fint å stå ute i all slags vær, men kan også benyttes inne, skulle det være behov for det.

TRIMM er et dansk firma fra København som ble grunnlagt av seilmaker Tim Nielsen og designer Rikke Gjørlund i 2010. Firmaet har maritime røtter, hvilket er tydelig i design og materialbruk. Alle produktene er produsert i Europa, for å sikre topp kvalitet, kort produksjonstid og nærhet til fabrikkene.

rocket-daybed-graphite-kan-brukes-innendørs-som-sofa Hagemøbler og utemøbler - Fine design
Rocket daybed ute – eller inne, som her. Kan brukes innendørs som sofa.

Hovedmålet til TRIMM er å fremme livskvalitet og styrke relasjonen mellom mennesker. De utfordrer hvordan mennesker tilbringer tid sammen i en uformell ramme, og har fokus på «å skape en loungestemning».

TRIMM COPENHAGEN lager verdens beste beanbags

Dette er moderne utemøbler i et tidløst design. Flotte designprodukter som ikke «koster skjorta», rett og slett! Flere av våre kunder bruker TRIMMS bønnebagger, utesofaer og stoler også innendørs, selv om dette i første rekke er utemøbler laget i supergod kvalitet for å tåle all slags vær.

Fine Design har solgt dem i en årrekke, og i år tilbyr vi et enda større sortiment av disse flotte kvalitetsmøblene til ute- og innebruk.

Trimm-copenhagen-fine-design Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Trykk her for å se hagemøbler

Lekre møbler til utendørsbruk som også passer perfekt inne

TRIMM felix lounger i grått inne i stua med Mac på
TRIMM Felix Lounger i grått, inne i stua med Mac på. Perfekt hjemmekontor!

Været? Det trenger du ikke bry deg om, disse møblene peker nese til regnskuren. For den som foretrekker å holde håret tørt, er det bare å flytte med seg hele sekkesofaen inn i stua.

Rocket Daybed fra TRIMM - passer perfekt innendørs også
Rocket Daybed fra TRIMM – passer perfekt innendørs også.

Fine Design heier på danske hagemøbler!

TRIMM Copenhagen ble startet av designer Rikke Gjørlund i 2010. Produktene produseres i Europa, noe som sørger for kort produksjonstid og nærhet til produksjonslokalene. På sin egen nettside skriver firmaet: “Vårt formål er å øke folks livskvalitet og styrke forholdene mellom mennesker”.

Daybed ute? TRIMM er perfekt til det

TRIMM ønsker at folk skal bruke mer tid sammen – i en uformell ramme – utendørs. Med andre ord: Perfekt til hjemmesommeren 2022!

Lag din egen “bønnebag-oase” i hagen til hele familien eller innred verandaen med hyggelige sittemøbler fra vårt danske naboland. Kvalitet, komfort, mobilitet og design er stikkordene til TRIMM Copenhagen.

En fin puff fra TRIMM står på en terrasse med Rocket Daybed Sofa i grå og dekorative puter på uteplass
En fin puff fra TRIMM på terrasse med Rocket Daybed-sofa i grått

Bordet du ser i midten på bildet er også en puff – som kan sittes på ved behov. Et godt (og enda litt mer avslappet) alternativ til disse er de store, behagelige Felix-putene i antrasitt. Mål: lengde 80 cm x bredde 56 cm x høyde 17. Finnes også i grått.

TRIMM på liten terrasse?

Tiny moon sittepuff fra TRIMM får du hos Fine Design
Tiny moon sittepuff fra TRIMM – perfekt til små terrasser.
Mini Rocket daybed fra TRIMM på liten balkong
Mini Rocket daybed fra TRIMM på liten balkong

Perfekt! Du får nemlig disse kjekke bønnebagene, putene og loungene i flere ulike varianter, farger og størrelser. De fleste balkonger som er for små til å huse store utemøbelsett har plass nok til en TRIM beanbag eller sittepute. Med et par ekstra puter, et pledd og kanskje en plante eller to har du plutselig innredet en kjempekoselig balkong.

De små Tiny Moon-sittepuffene er stødige og behagelige å sitte på, og kan i tillegg brukes som bord, kombinert med Terrazzo tray-brettene. Møblene kan gjerne stå ute, men blir det for trangt, tar du dem bare med deg inn og bruker dem der.

Trimm Copenhagen Tiny moon medium puff i gråsort og Full moon large puff i grå på terrasse
Trimm Copenhagen Tiny moon medium puff i gråsort og Full moon large puff i grå på terrasse

Daybed ute og inne!

Trenger du daybed ute? Trimms møbler kan du bruke inne og ute.

Rocket daybed fra TRIMM kan brukes innendørs som sofa
Rocket daybed fra TRIMM kan brukes innendørs som sofa.

TRIMM på stor uteplass?

Rocket daybed utendørs loungemøbler i grå farge, med puff, beanbag puter
Daybed ute? Rocket daybed utendørs i grå farge, med puff, beanbag og puter.

 

TRIMM utemøbler kan enkelt kombineres med de andre utemøblene dine. Dette er stilrene, flotte hagemøbler i lekre, tilbaketrukne farger som sklir fint inn i de fleste uteplasser. Stilmessig tar produktene seg like godt ut i grønne hager eller landlige omgivelser, som i det urbane uterommet.

De store, runde Full moon-puffene er både praktiske og gjør at utegruppen din ser bra ut enten du går for en minimalistisk uteplass eller om du foretrekker å fylle opp litt mer i uterommet ditt. Bruk dem som vinbord i sommernatta eller som påfyllingsstoler når det kommer gjester.

Half Moon Sun Lounger på gressbakke ute ved havet
Half Moon Sun Lounger på gressbakke ute ved havet. Den som hadde slike omgivelser!

Half Moon Sun Lounger er verdens beste solseng som du også kan slappe av i under et skyggefullt tre i hagen.

TRIMM Half Moon-solsenga har et triks i ermet: Den har nemlig en metallramme som holder den i riktig fasong også når den ikke er i bruk. Sol-loungen er fylt med EPS-kuler og gir deg fleksibel, men stødig støtte. Kan brukes hele året igjennom – den er motstandsdyktig mot både støv og vann.

TRIMM for alle?

Ja, dette er produkter ungene kan leke i på dagen og de voksne drikke vin i på kvelden. Studenten har en deilig bønnebag å slappe av i foran TV-en og en utesofa til verandaen – i ett og samme produkt. En av grunnene til at vi snakker så varmt om disse produktene, er at vi har dem selv og har prøvd dem ut i flere år. Hjemme hos familien Aanerød sverger også de firbente til disse deilige puffene. Som du ser på bildet velger man seg en TRIMM puff fremfor egen villa 🙂

Kira-hund på TRIMM-puff
Kira-hund på flott daybed ute – Full Moon TRIMM-puff.

På grunn av det sterke, vann- og smussavstøtende Sunbrella-stoffet, holder TRIMM-produktene seg fine i årevis. De tåler både sølete labber og et veltet rødvinsglass uten å bli stygge. Det er nemlig bare å tørke av dem med det samme.

Full Moon-puffen Kira ligger på er 115 cm i diameter og 40 cm høy. Dette er størrelse large, og fargen er antrasitt.

TRIMMs vedlikeholdstips

Trimm Copenhagen full moon large puff på uteplass
Trimm Copenhagen Full Moon Large-puff på uteplass

TRIMM-møblene er produsert med tanke på lang holdbarhet og bærekraft. Materialene krever derfor ikke annet vedlikehold enn helt vanlig vasking.

Tørk av støv og løst skitt med fuktig klut, og bruk mild såpe for å fjerne de litt mer skitne partiene. Du kan til og med bruke Klorin på de aller mest gjenstridige flekkene uten at stoffet tar skade av det. Vårt beste tips er likevel at du fjerner løs skitt og søl så fort det lar seg gjøre, før dette trekker inn i stoffet.

 

 

Slik vasker du TRIMM utemøbler:

  • Børst av løs skitt.
  • Bruk en vannslange og dynk møbelet ordentlig. Bruk lunkent vann – aldri kokende.
  • Gjør klar en såpevannsblanding.
  • Vask med en børske, og la såpeblandingen trekke godt inn i stoffet.
  • Skyll alle såperester godt av.
  • La lufttørke – ikke bruk varme.

Sitter flekken skikkelig fast?

Da kan du bruke utvannet Klorin/såpemiks. Sunbrella-stoffet tåler blekemiddel, men vær forsiktig så ikke andre møbler i nærheten får klorin på seg, ettersom de kan misfarges.

1 dl Klorin blandes med noe mer enn en halv dl mild såpe og ca. 4 liter vann. Bruk en børste og la blandingen sitte på i 15 minutter. Etterpå må det skylles nøye med vann og lufttørkes. Behandlingen kan gjentas om flekken er gjenstridig.

MØBELSTOFFET Sunbrella Plus ®

TRIMM-møblene er laget av SUNBRELLA PLUS ®-stoff, som opprinnelig ble benyttet til båter. Dette stoffet har akryllag på innersiden og er tre ganger mer vannavvisende enn andre utendørs-stoff fra SUNBRELLA. Akryllaget inneholder en soppdrepende saltvannsmiks.

Samtidig er dette et pustende stoff. Dette er viktig for å unngå kondensasjon og fuktighet. Stoffet er UV-bestandig: 8 på en skala fra 1 til 10.

Utsolgt snart? TRIMM-produktene våre selger bra.

NB! Populære møbler selger bra, TRIMM har solgt som bare det i flere år. Hva med disse lekre Arm strong-stolene. Eller ser du etter daybed ute?

TRIMM Copenhagen Arm-Strong Chairs og hagebord i sollys i hage
TRIMM Copenhagen Arm-Strong Chairs og hagebord i sollys i hage

Hjemmesommer i deilige hagemøbler fra Fine Design

Mindre reising i utlandet –––> mer reising i Norge. Blir det scenarioet for sommeren 2022 også? Kanskje blir det aller mest avslapping rundt hushjørnene hjemme i år – det vil tiden vise. Det er deilig å slappe av i en daybed ute, det er i hvert fall sikkert.

I en Outdoor Cocoon hengestol fra TRIMM er det i hvert fall lett å komme i feriestemning! Så kan du jo drømme om neste reiser til sydligere strøk?

Cocoon hengestol fra TRIMM henger fra et tre ved et vakkert hav
Cocoon hengestol fra TRIMM henger fra et tre ved et vakkert hav