Pynt opp med planter

Solide og lekre plantekasser i et modulbasert system gjør det enkelt å sette sammen bed som passer perfekt til din uteplass.


Plantekasser fra BEDD

Med de lekre plantekassene fra det norske merket BEDD, kan du bygge dine egne plantekasser! Du kan tilpasse dem akkurat slik du selv ønsker.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Har du en uteplass som er vanskelig å møblere? Da er det bare å finne frem målebåndet, så kan du bygge plantekasser som er helt tilpasset deg og ditt behov.  

 

Dyrk din lidenskap med norske plantekasser i system.

BEDD er et nytt system for å bygge plantekasser i stål til balkong, terrasse og hage. Systemet består av paneler i ulike lengder, som kan kombineres for å bygge en rekke ulike løsninger. De rustfrie panelene er i 1 mm Galfan, som er en sink/aluminium blanding som gjør produktene 100 % rustfrie. Panelene er behandlet med en «anti fingerprint coating» som gjør at de ikke får fingeravtrykk og at de er super enkle å rengjøre for pollen/forurensing fra luften. Den samme stålkvaliteten er under de pulverlakkerte panelene i sort og hvit, som dermed er dobbelt beskyttet. Det faktum at panelene er knekt og ikke sveiset, gjør at de blir meget robuste og 100 % frostsikre.

Fine Design har stort utvalgt og utstillinger i våre butikker.

Hjul og ben er testet hos Sintef for trykkbelastning på opp mot 100 kg. pr. hjul. Panelene kan leveres i rustfri galfan, ubehandlet rust (stål) og hvit eller sort lakk. Flere modeller kan utstyres med bunn og hjul eller ben for å beskytte underlaget. Produktet er designet og produsert i Norge.

Du kan bygge enkle kasser med bunn og hjul, lage doble kasser (to i høyden) eller lage ditt helt egne system. Her er det mulig å lage vinkler også! Dette er som byggeklosser og kan fort sammenlignes med LEGO. Kun fantasien din setter grenser for hva som er mulig å få til med BEDD sine kreative og alternative variasjoner.
Les vår blogg om BEDD her

Trykk her for å se hagemøbler