Fine Design Hagemøbler

Se vårt store utvalg hagemøbler av høy kvalitet og god design.
«Livet er best ute.»

Fine Design er et registrert varemerke. Dette har over tid vist seg å bli et kvalitetsstempel – også for kundene våre. Vi hadde 15-års jubileum i 2021 – og kjennetegnes som en leverandør av hagemøbler med høy kvalitet og utsøkt design.

Siden oppstarten i en liten garasje i Akersgata i Oslo, har utviklingen vært formidabel. «Veien har blitt til mens vi har gått», og det er med stolthet vi nå kan invitere våre kunder til ny butikk på Høvik, rett ved E18. Du kan lese om flytteprosessen her. Vi har også en butikk i Rogaland – i tillegg til vår egen nettbutikk. Fine Design fører i dag hagemøbler fra et stort antall kjente merker – fra produsenter som alle har kvalitet som kjennetegn.

Fine Design selger derfor unike hagemøbler du ikke finner andre steder. Det er en «rød tråd» gjennom hele vårt sortimentet – som gjør at du kan ikke bare kan handle sofa- og spisegrupper, men også tilhørende solsenger som matcher. I tillegg kan du velge mellom et stort utvalg av ulikt tilbehør, eksempelvis parasoller, puter og pledd. Er du på jakt etter gode innspill og ideer, kan du finne inspirasjon her.

Vi forsøker i størst mulig grad å ha varene våre på lager – for omgående levering.

Vi er glade for at Fine Design har blitt en merkevare som kundene våre er fornøyde med, og som de anbefaler videre til venner og bekjente. Disse anbefalingene er fortsatt vår viktigste markedsføringskanal. Vi jobber daglig for å etterleve vår visjon: «Alle skal ha råd til god design».

Trykk her for kontaktinformasjon, åpningstider og adresser/kart.

FAQ – Ofte stilte spørsmål

 • Sommer-salg på hagemøbler fra Fine Design

  Sommer-salg på hagemøbler fra Fine Design

  Utemøblene fra Fine Design får du ikke overalt! Vi selger unike hagemøbler som kanskje ikke naboen har (før hun har sett dine nye, i det minste). Noen av merkene, som f.eks. Gardenart får du nemlig kun hos oss. Gardenart har vært med oss i en årrekke, og vi har selv prøvd ut alle produktene hjemme, med hunder, barn og venner. Dette er hagemøbler som vi kan stå inne for, og som holder seg fine år etter år. Akkurat nå har vi salg på en rekke hagemøbler fra både Gardenart og norske Sundays Design, samt flere andre produsenter.

  Les mer

 • Hagemøbelguide 2022 – innredning av uteplassen med Fine Design Hagemøbler

  Hagemøbelguide 2022 – innredning av uteplassen med Fine Design Hagemøbler

  Hagen og uterommet reflekterer den man er og hvordan man lever. Vi søker gjerne den gode følelsen hvor vi kan senke skuldrene og finne roen. Det enkleste er ofte det beste: Rett og slett rekreasjon i egen hage, terrasse eller uteplass – livet er jo best ute. I år er det lov å finne sin egen stil og også bruke mer farger. Nå er det «trendy å ikke følge trenden», men å finne sin egen personlige stil. Ofte faller valget av hagemøbler på de klassiske variantene, som vil vare i mange år. Så kan man heller være mer vågal når det gjelder tilbehør, med friske og fine farger som liver opp og gir et personlige preg på uterommet.

  Les mer

 • Hagemøbeltrender 2022 – skap en hyggelig uteplass for sommeren hjemme

  Hagemøbeltrender 2022 – skap en hyggelig uteplass for sommeren hjemme

  Hva blir årets hagemøbeltrender? Vi ser nærmere på hva slags utemøbler som blir å finne i hager, på terrasser og verandaer og uteplasser i 2022. Hagebordet med oppløft og modulsofaen som også kan brukes som solseng spår vi at blir like populære i år som i fjor – og de flotte, store parasollene våre, ikke minst.

  Les mer