Fine Design er et registrert varemerke. Dette har over tid vist seg å bli et kvalitetsstempel – også for kundene våre. Vi har 15-års jubileum i 2021 – og kjennetegnes som en leverandør av hagemøbler med høy kvalitet og utsøkt design.

Siden oppstarten i en liten garasje i Akersgata i Oslo, har utviklingen vært formidabel. «Veien har blitt til mens vi har gått», og det er med stolthet vi nå kan invitere våre kunder til ny butikk på Høvik, rett ved E18. Du kan lese om flytteprosessen her. Vi har også en butikk i Rogaland – i tillegg til vår egen nettbutikk. Fine Design fører i dag hagemøbler fra et stort antall kjente merker – fra produsenter som alle har kvalitet som kjennetegn.

Fine Design selger derfor unike hagemøbler du ikke finner andre steder. Det er en «rød tråd» gjennom hele vårt sortimentet – som gjør at du kan ikke bare kan handle sofa- og spisegrupper, men også tilhørende solsenger som matcher. I tillegg kan du velge mellom et stort utvalg av ulikt tilbehør, eksempelvis parasoller, puter og pledd. Er du på jakt etter gode innspill og ideer, kan du finne inspirasjon her.

Vi forsøker i størst mulig grad å ha varene våre på lager – for omgående levering.

Vi er glade for at Fine Design har blitt en merkevare som kundene våre er fornøyde med, og som de anbefaler videre til venner og bekjente. Disse anbefalingene er fortsatt vår viktigste markedsføringskanal. Vi jobber daglig for å etterleve vår visjon: «Alle skal ha råd til god design».

 

Trykk her for kontaktinformasjon, åpningstider og adresser/kart.

FAQ – Ofte stilte spørsmål