Fine Design Hagemøbler

Se vårt store utvalg hagemøbler av høy kvalitet og god design.
«Livet er best ute.»

Fine Design er et registrert varemerke. Dette har over tid vist seg å bli et kvalitetsstempel – også for kundene våre. Vi hadde 15-års jubileum i 2021 – og kjennetegnes som en leverandør av hagemøbler med høy kvalitet og utsøkt design.

Siden oppstarten i en liten garasje i Akersgata i Oslo, har utviklingen vært formidabel. «Veien har blitt til mens vi har gått», og det er med stolthet vi nå kan invitere våre kunder til ny butikk på Høvik, rett ved E18. Du kan lese om flytteprosessen her. Vi har også en butikk i Rogaland – i tillegg til vår egen nettbutikk. Fine Design fører i dag hagemøbler fra et stort antall kjente merker – fra produsenter som alle har kvalitet som kjennetegn.

Fine Design selger derfor unike hagemøbler du ikke finner andre steder. Det er en «rød tråd» gjennom hele vårt sortimentet – som gjør at du kan ikke bare kan handle sofa- og spisegrupper, men også tilhørende solsenger som matcher. I tillegg kan du velge mellom et stort utvalg av ulikt tilbehør, eksempelvis parasoller, puter og pledd. Er du på jakt etter gode innspill og ideer, kan du finne inspirasjon her.

Vi forsøker i størst mulig grad å ha varene våre på lager – for omgående levering.

Vi er glade for at Fine Design har blitt en merkevare som kundene våre er fornøyde med, og som de anbefaler videre til venner og bekjente. Disse anbefalingene er fortsatt vår viktigste markedsføringskanal. Vi jobber daglig for å etterleve vår visjon: «Alle skal ha råd til god design».

Trykk her for kontaktinformasjon, åpningstider og adresser/kart.

FAQ – Ofte stilte spørsmål

 • Jente med solbriller sitter på Fine Design-hagestol.

  Hagemøbler av høy kvalitet? Det er Fine Design, det!

  «Livet er best ute» – Fine Design Hagemøbler selger fleksible og moderne hagemøbler som passer hos de fleste og som gjør livet mer komfortabelt og praktisk. For mange er hagen et fristed, med flotte blomster, stor plass og gode hagemøbler. Det er lite som kan måle seg med å sitte ute en fin sommerdag og bare glede seg over livet. Fuglene kvitrer, humlene suser rundt i blomsterbedet – og du sitter i deilige hagemøbler fra Fine Design. Blant våre hagemøbler kan vi garantere at du finner noe som passer ditt behov.

  Les mer

 • Parasoll som kan låses i posisjon og roteres 360 grader - hos Fine Design

  Parasoller til uteplass, hage og terrasse

  Fine Designs parasoller er populære og er blant de mest solgte produktene våre. Såpass stor etterspørsel har det vært de to siste somrene at vi har gått tom for de mest solgte parasolltypene allerede tidlig på våren. Årets beste hagemøbeltips er derfor: Kjøp parasoll i tide! Også i år kommer mange trolig til å tilbringe sommeren i hjemlige trakter, og når det først blir skikkelig varmt er du ikke alene om å komme på at du trenger skygge og parasoll på terrassen, det kan vi garantere. 

  Les mer

 • Marianne og datter i en hvit og beige Gardenart utesofa

  Norges største spesialist på hagemøbler – Fine Design

  – Våre hagemøbler lages hovedsakelig i aluminium, noe som gjør at de er vedlikeholdsfrie og varer i mange år, sier Marianne Aanerød, gründer og daglig leder i Fine Design. – Vi leter etter hagemøbler som ikke alle andre har, og er stolte over bredden på vårt sortiment. Selvsagt har vi også merkevarer som er godt kjent i det norske markedet, sier Aanerød.

  Les mer