Hagemøbler kjøper du hos Fine Design hele året!


Ved nyttår 2020 kan Marianne og Kjetil hos Fine Design hagemøbler på Høvik feire at Fine Design går inn i sitt 15. år! Høsten 2020 flyttet butikken fra Fornebu til egne lokaler på Høvik, og har nå også vinteråpent, etter avtale. For deg som ønsker å handle utemøbler i fred og ro, med null trengsel og god, sosial distanse, er tiden inne for å ta turen til  Ramstadsletta 28 nå. Fine Design har mange fine julegaveidéer også, blant annet disse vakre bagene og teppene fra House of Good People, som butikken akkurat har startet et samarbeide med. Vil du lese mer om dem og deres støtte til kvinner i India bør du sjekke denne bloggen.

Grunderne Marianne og Kjetil i Fine Design

[row_inner]

[col_inner span__sm=»12″]

Marianne og Kjetil Aanerød er ordentlige grundere. De eier, driver og er involvert i alle ledd av prosessene i bedriften. Dette gjør at de til enhver tid har oversikt over ønskene til kundene. Det gjør det også lettere når nye modeller skal utvikles, behov avklares og ny sesong klekkes ut.

[row_inner_1 style=»small»]

[col_inner_1 span=»4″ span__sm=»12″]

Fine Design hagemøbler Marianne Aanerød

[/col_inner_1]
[col_inner_1 span=»4″ span__sm=»12″]

De har full kontroll på alt fra lager, bestilling, innkjøp og utkjøring til annonsering og innholdsproduksjon på de sosiale mediene Instagram og Facebook. Nettbutikken https://finedesign.no/ er selvfølgelig en av de viktigste brikkene i bedriften. Der jobbes det kontinuerlig med å forbedre og justere slik at kjøpsopplevelsen blir best mulig for kundene.

 

[/col_inner_1]
[col_inner_1 span=»4″ span__sm=»12″]

Fine Design hagemøbler Kjetil Aanerød

[/col_inner_1]

[/row_inner_1]

Fine Design Hagemøbler på Høvik: «Alle skal ha råd til god design»

[ux_video url=»https://vimeo.com/475060937″]

Ta med en skisse av uteplassen din og få designhjelp!

[section bg=»12219″ bg_size=»original» bg_color=»rgb(240, 240, 240)» bg_overlay=»rgba(255, 255, 255, 0.08)» hover=»glow» padding=»59px» height=»300px» border=»1px 0px 0px 0px» border_color=»rgb(235, 235, 235)»]

[row_inner_1 style=»small» v_align=»middle» h_align=»center»]

[col_inner_1 span=»7″ span__sm=»12″ padding=»15px 15px 15px 15px» bg_color=»rgb(255, 255, 255)» depth=»2″ depth_hover=»5″]

Skisse-av-uterom-copy Hagemøbler og utemøbler - Fine design

[/col_inner_1]
[col_inner_1 span=»5″ span__sm=»12″ padding=»10px 10px 10px 10px» align=»center» bg_color=»rgba(255, 255, 255, 0.8)»]

Ofte kommer kundene med bilder på mobilen av uteplassen, balkongen eller terrassen som skal innredes. Det hjelper mye at mange har med målsatte tegninger. Da er det lett for det gode teamet hos Fine Design å hjelpe til med å lage en hyggelig  og praktisk uteplass.

Kombinasjonsmuligheter er viktig når man skal lage gode uteområder. Det at møblene kan mikses inn i ulike grupper, settes sammen og også spres litt rundt, gjør det lett å få et helhetlig, praktisk og godt uttrykk.

Så ta med tegning med mål og bilder når du kommer til oss. Da kan Fine Design lettere sette sammen sofa, stol, bord og lounge helt etter dine behov og ønsker. Målet er å skape en skreddersydd løsning med det som passer i akkurat din hage, terrasse eller uteplass.

[/col_inner_1]

[/row_inner_1]

[/section]
[row_inner_1]

[col_inner_1 span=»3″ span__sm=»12″]

Husk å tenke gjennom hva du har lyst til å gjøre i uterommet. Skal du spise eller slappe av eller kanskje begge deler? Hjemmekontor i sola? Da er det perfekt med et bord som kan heves og senkes etter hva du skal gjøre ved det. Sofaen forblir i samme høyde og fungerer som avslapningsområde når bordet er nede og spiseplass når bordet er hevet. Praktisk.

Bordet på bildet er utsolgt for øyeblikket, men vi har fortsatt inne sofaen i både sort og hvit  i hvit aluminium, med grå puter.

[/col_inner_1]
[col_inner_1 span=»9″ span__sm=»12″]

Sort, oppløftbart Gardenart-bord i oppløftet tilstand, klar til servering

[/col_inner_1]

[/row_inner_1]

[/col_inner]

[/row_inner]
[row_inner]

[col_inner span__sm=»12″]

Uterommet – en forlengelse av innerommet

[row_inner_1]

[col_inner_1 span=»6″ span__sm=»12″]

– For å løse et oppdrag trenger vi ofte å komme litt under huden på kundene, forteller Marianne. Det er noe med å finne ut hva folk liker å gjøre. Noen vil ha grillplass og stor spiseplass til venner og familie. Andre vil ha lounge-områder for avslapping og lesing. 

– Så er det også viktig at innerommet og uterommet får en fin overgang slik at det blir en helhetlig løsning, påpeker Kjetil. – Baksiden på møblene våre er så pene at de er hyggelig å se på når man står inne og ser ut og det er viktig. I tillegg kan du velge ulike farger på putene som gjør at du lett kan trekke fargene fra interiøret inne ut og visa versa. Det er nemlig slik at våre puter tåler å brukes ute hele året. Plassbesparende og praktisk.

Husk at det også er viktig å tenke på hvor solen kommer. Og kanskje har dere en vakker utsikt som det ikke må stenges for? Tenk og litt over hvordan dører og vinduer er plassert i forhold til uteplassen.

[/col_inner_1]
[col_inner_1 span=»6″ span__sm=»12″]

Baksiden-av-moblene Hagemøbler og utemøbler - Fine design

[/col_inner_1]

[/row_inner_1]

Skreddersydde uterom til den enkelte kunde

[row_inner_1]

[col_inner_1 span__sm=»12″]

[row_inner_2 visibility=»show-for-medium»]

[col_inner_2 span__sm=»12″]

– Ser kunden etter utemøblement som kan stå ute på hytta på fjellet, og som tåler snø, regn, vind og blest, faller valget gjerne på litt andre hagemøbler enn for kunden som trenger lette utemøbler til en overbygget balkong eller dem som skal ha palmesus og bølgebrus ved bassengkanten. I Norge lager vi uteplassene våre litt etter hvor vi er.

[/col_inner_2]

[/row_inner_2]


Hvor og på hva skal du sitte neste sommer og hva med tilbehøret?

[row_inner_2]

[col_inner_2 span=»6″ span__sm=»12″]

Kanskje skal du sitte litt ute i vinter også? I tillegg til sittemøbler som små og store modul-sofaer i ulike farger og fasonger, daybeds og rottingstoler, tallrike klappstoler og spisestoler i aluminium, sterke bønnebagger til utendørs bruk og krakker i aluminium eller betong, har Fine Design også tilbehøret som skal til for at du skal få et hyggelig uteområde.

– Når vi sier “tilbehør” til uteplassen, tenker vi på alt fra grill til puter og pledd, sier Marianne, og holder opp et av de nydelige pleddene de har fått laget gjennom det tidligere nevnte kvinneprosjektet til House of Good People.

Beige pyntepute med kronetrykk 40x60

[/col_inner_2]
[col_inner_2 span=»6″ span__sm=»12″]

Gronn-bag-laget-av-house-of-good-people Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Les gjerne mer om prosjektet med House of Good People i denne bloggen. Der kan du lese mer om hvilke produkter Fine Design har tatt inn fra denne spennende bedriften.

[/col_inner_2]

[/row_inner_2]

BEDD grønnsakshage på hjul, inne på verandaen eller i hagen

[row_inner_2]

[col_inner_2 span=»6″ span__sm=»12″]

– Vi har også plantekasser fra norske BEDD i mange størrelser. Disse består av moduler som enkelt settes sammen, fylles med jord, sås eller beplantes med pynteplanter, urter eller grønnsaker. De kan brukes ute eller inne. Utrolig smart om du har en liten balkong og like smart om du har en stor hage: Da kan du nemlig sette sammen modulene til store “grønnsakshage-bokser” som kommer litt opp fra bakken. Lettvint og praktisk å luke og stelle i. Du kan kjøpe vinkelmoduler og ramme inn gårsplassen eller terrassen og lage din egen, grønne oase slik du ønsker. Mer om hvordan BEDD fungerer kan du lese i denne bloggen.

[/col_inner_2]
[col_inner_2 span=»6″ span__sm=»12″]

Bedd-i-system-flott-dyrkningshage-med-bedd-plantekasser-i-rust-og-galfan Hagemøbler og utemøbler - Fine design

[/col_inner_2]

[/row_inner_2]

Norske-plantekasser-satt-i-system-bedd Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Grilling året rundt med gass – og med tøffe OFYR

[row_inner_2]

[col_inner_2 span=»6″ span__sm=»12″]

Kjetil viser frem det store utvalget av gassgriller. – Det finnes griller i alle størrelser, og noen av dem kan bygges til hyggelige utekjøkken, sier han. Ønsker du noe litt utenom det vanlige bør du teste ut den kule, rustikke grillen fra OFYR. Den passer fint inn overalt, både på hytta og hjemme i hagen. Festens store samlingspunkt – når koronarestirksjonene letter. OFYR fyrer du med ved, litt som Francis Mallman og hans argentinske grilling. 

Ofyr-den-sosiale-grillen Hagemøbler og utemøbler - Fine design

[/col_inner_2]
[col_inner_2 span=»6″ span__sm=»12″]

Bålpanne-fra-ofyr-i-vinterlige-omgivelser Hagemøbler og utemøbler - Fine design

[/col_inner_2]

[/row_inner_2]

Fjell & vidde?


Den er lett og kan flyttes rundt der du måtte ønske å ha den. Vi må holde litt avstand og kanskje møtes mer ute enn vanlig i vinter. Da kan du skape alt fra “afterski-område” til samlingsplass for familien med dette allsidige sittemøblementet. I påsken kan den reserveres for solslikkerne i hytteveggen, og om sommeren en seng i skyggen. Prisen er overkommelige 2 990 kr.

[row_inner_2]

[col_inner_2 span__sm=»12″ visibility=»show-for-small»]

Derfor prøver vi å finne ut av om du skal ha fjell & vidde, himmel & hav eller rett og slett by & land, sier Marianne.

– Fargevalg og stil avhenger ofte av hvilken av disse tre kategoriene uteplassen skal lages i. Men fellestemaet for nesten alle uteplasser vi designer, er nettopp “utelivet”. Ja, nordmenns kjærlighet til å tilbringe tid utendørs, hele året igjennom. Vi nordmenn elsker rett og slett å være ute og i naturen. Derav mottoet vårt: “Livet er best ute”, legger hun til.

[/col_inner_2]

[/row_inner_2]

[/col_inner_1]

[/row_inner_1]
[row_inner_1]

[col_inner_1 span=»6″ span__sm=»12″]

Gjennomtestede og utprøvde kvalitetshagemøbler!

Når du er så ”hands on” som Marianne og Kjetil er, så testes mange av produktene ut før de tas inn til neste års sesong. Begge har hund og et levd familieliv. Marianne har også fått testet møblene i yngstedatterens barnebursdager. Der har det blitt bakt muffins, og det har vært dekorert med melis (overalt). Småjentene har virkelig fått hygget og utfoldet seg. Da er det flott når sukkernivået er på topp og småtrollene sendes hjem, at hageslangen kan finnes frem og hele hagebordet spyles ned. Dette spisebordet fra Gardenart står ute hele året. Nytt av sesongen er at det finnes i hvitt. Så hører du til kategorien “palmesus og bølgebrus”, kan teamet hos Fine Design fortelle at dette bordet er like fint i hvitt som i sort, og at det er utrolig stødig og praktisk. Bordet har for øvrig mottatt designprisen ”red dot” for utførelsen

100570-også-i-sort-reddot-award-winner-copy-1 Hagemøbler og utemøbler - Fine design

[/col_inner_1]
[col_inner_1 span=»6″ span__sm=»12″]

Piknikbenk-av-aluminium-på-uteplass-med-marianne-og-kira Hagemøbler og utemøbler - Fine design

[/col_inner_1]

[/row_inner_1]

Små detaljer og riktig tilbehør gir stor effekt

Det er for eksempel veldig hyggelig å bli møtt med et inngangsparti som lyser ”velkommen hjem” når du kommer fra jobb. Med noen små grep kan de fleste inngangspartier bli både personlige og hyggelige. Plasser en benk der med farge som passer til døren, deg, blomsterkassen osv. Lag din personlige vri – det er ofte bare en liten endring som skal til og som gjør den store forskjellen. Det er ikke mye ekstra plass som skal til for at du kan lage din egen lille BEDD-urtehage om sommeren, og plante vintergrønt som dekor der på vinteren.

[row_inner_1]

[col_inner_1 span=»6″ span__sm=»12″]

Tekstilene i Fine Design Hagemøblers fire, utvalgte farger

[/col_inner_1]
[col_inner_1 span=»6″ span__sm=»12″]

Møbelstoffet er alfa og omega for holdbarheten på møblene

– Når vi skal hjelpe deg å sette opp uteplassen, pleier vi først å tenke gjennom hva du skal gjøre når du er ute, hva slags uteplass du har. I tillegg er det viktig å vite hvor du befinner deg i landet.Skal du innrede en hyggelig balkong følger det at du kanskje har liten plass til oppbevaring slik at du er avhengig av møbler og puter trukket i utestoff som kan være ute hele året. Putestoffet på møblene våre tåler vær og vind, det tørker fort og det er motstandsdyktig mot sol. Dette er fordi stoffet de er sydd av er vevd av kjernespunnet akryl. Altså er selve tråden farget, og ikke bare overflaten på stoffet. Møbelstoffer som er laget på denne måten tåler sollys på en helt annen måte enn billigmøbler. Dessuten er det regntrekk inne i selve møbelputene, noe som gjør at de også tåler en regnskur. Det synes vi er så bra at vi alltid prøver å huske å fortelle kundene om.

Er du interessert i å høre mer om dette bør du følge med på neste blogg, sier Marianne. – Der skal vi gå enda mer i dybden når det gjelder “råvarene” møblene er laget av.

[/col_inner_1]

[/row_inner_1]

Hagemøbler som trives ved kysten

[row_inner_1]

[col_inner_1 span=»6″ span__sm=»12″]

Norge er en eneste, lang kystlinje, og mange av oss har hytte eller hus ved sjøen. Har du uteplass som er eksponert for saltvann og sjø bør du være ekstra nøye med hvilket materiale utemøblene du kjøper er laget av. Tekstilet på sitteputene må tåle saltvann, og selve rammene må være laget av materiale som hverken ruster eller irrer. Fine Design er forhandler av lekre Sundays Designs hagemøbler. Dette er spesielt hardføre hagemøbler produsert i Norge for norske forhold. Sundays har 30 års erfaring innen båtputeproduksjon. De lager aluminiumsmøbler som er pulverlakkerte med samme Jotun-maling som finnes på oljeplattformer. Med andre ord: Superbestandige hagemøbler som tåler sjøsprøyt, regn og fuktighet, og som er så stødige og tunge nok til at de blir stående om det kommer litt mer enn en frisk bris.

[/col_inner_1]
[col_inner_1 span=»6″ span__sm=»12″]

Sundays Frame square krakker i alle farger ute ved havet - kjøp dem hos Fine Design Hagemøblermøbler og utemøbler - Fine design

[/col_inner_1]

[/row_inner_1]
[row_inner_1]

[col_inner_1 span__sm=»12″]

Justerbare parasoller som beskyttelse mot sol og regn

Vi liker å tro at vi får masse sol til sommeren, og når det slår til, er tilbehør som solsenger og parasoll også noe man trenger. Parasollen bør være så solid og stå så stødig at du slipper å ta den inn og ut. Da kan den også fungere som et skydd mot regn om det skulle komme en skur. – Våre parasoller er 3 x 3 meter, noe som gjør at de får et segl på hele 9m2, viser Marianne. – De kan stå ute, men det er viktig at du tar dem ned når du ikke er hjemme. Om du slår opp parasollen på kvelden kan du lage superhyggelig stemning i lune sensommerkvelder med å henge opp lamper i den. Med en terrassevarmer og et godt pledd i nærheten er det duket for massevis av hyggelig kvelder på terrassen i 2021.

[row_inner_2]

[col_inner_2 span=»6″ span__sm=»12″]

Stemningsbilde-til-bassengfesten-copy Hagemøbler og utemøbler - Fine design

[/col_inner_2]
[col_inner_2 span=»6″ span__sm=»12″]

Velkommen til Fine Design på Ramstadsletta 28!

Duoen i Fine Design har altså åpent hele året etter at de flyttet lokalene til Ramstadsletta på Høvik. Butikken ligger rett ved E18, i kort avstand til Oslo. Hele 115 meter med naturlig lys og hyggelig utstilling (og utstiller) står klart. Det er godt med parkeringsplasser utenfor, og nå utenfor sesong er det også ekstra lett å holde god avstand innendørs. Har du ikke munnbind, har Fine Design laget egne som du kan få ved besøk om du ønsker det.

Personlig service og 15 års erfaring

 – Vi er bare en telefon unna, og kan treffes på 90 60 80 37, sier Marianne. – Vi har stort lager i Svelvik, så det er omtrent null ventetid og lett å få opp møblene i en fei dersom du har bestemt deg for å lage en uteplass nå. Vi både eier og driver, og er svært opptatt av personlig service. Vi tenker at ingen kunde eller prosjekt er for lite eller for stort, og vi brenner for god design til en rimelig pris. Nå gleder vi oss til å ta i mot mange av dere i nye, fine lokaler og feire at vi har vært i bransjen 15 år! Det betyr at vi er en leverandør med lang erfaring som du kan stole på. Vi hjelper deg å få det hyggelig der du bor. Velkommen til Fine Design! 

[/col_inner_2]

[/row_inner_2]

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 3-4 ganger i måneden.
Vår personvererklæring finner du her. Fyll i e-postadressen din:

[/col_inner_1]

[/row_inner_1]

[/col_inner]

[/row_inner]

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: