Kubbelys 15 cm sort – LED lys

kr279

Danske kubbelys med LED flamme, som ser virkelige og naturlige ut. Lysene er i ekte voks, i en fantastisk kvalitet og med den helt unike og naturtro 3D flammen.

Mål: 7,8 cm i diameter og 15 cm i høyden

Disse lysene bruker 2 stk. C-batterier (medfølger IKKE) Det gjør at det er lang levetid på batteriene, ca 1000 timer.
Lysene har en av og på knapp og en timer-funksjon som gjør at den lyser i 6 timer. Setter du den på timer, vil den lyse til samme tid dagene etter også.

LED-lysene tåler ikke direkte sollys, sterk varme eller frost.

Kubbelysene har en helt unik patentert 3D flamme, som sitter i toppen av disse flotte LED-lysene. Det er akkurat som flammen «blafrer». Det er selvsagt ikke som en ekte flammen, men jammen er det nære!

Varenummer: 1616689836421 Kategorier: ,

Beskrivelse

Flotte, naturtro LED-lys i ekte voks, som har en svært naturtro “flamme”. Med kjæledyr og barn i hus kan du være helt trygg, dette er et brannsikkert alternativ til levende lys. Kubbelysene har en timer-funksjon, slik at du på forhånd kan bestemme når lysene skal tenne og slukke. LED-lysene er batteridrevet, og har en levetid på opptil 6 timer per gang. Lysene passer like godt inne på badet eller i stuen, som ute på uteplassen. Skap en stemningsfull atmosfære for venner og familie ut i de sene nattetimer.

 

På jakt etter hagebord? Se også våre andre utelykter og gasspeiser.