Kubbelys 10 cm sandfarget – LED lys

kr259

Danske kubbelys med LED flamme, som ser virkelige og naturlige ut. Lysene er i ekte voks, i en fantastisk kvalitet og med den helt unike og naturtro 3D flammen.

Mål: 7,8 cm i diameter og 10 cm i høyden

Disse lysene bruker 2 stk. C-batterier (medfølger IKKE) Det gjør at det er lang levetid på batteriene, ca 1000 timer.
Lysene har en av og på knapp og en timer-funksjon som gjør at den lyser i 6 timer. Setter du den på timer, vil den lyse til samme tid dagene etter også.

LED-lysene tåler ikke direkte sollys, sterk varme eller frost.

Kubbelysene har en helt unik patentert 3D flamme, som sitter i toppen av disse flotte LED-lysene. Det er akkurat som flammen «blafrer». Det er selvsagt ikke som en ekte flammen, men jammen er det nære!

Varenummer: 1616689971774 Kategorier: ,

Beskrivelse

Disse naturtro og brannsikre kubbelysene skaper en romantisk stemning, helt uten ekte flamme. Du trenger aldri mer bekymre deg for å glemme å slukke lyset, og med praktisk timer-funksjon kan du på forhånd bestemme når lyset skal tennes og slukkes. Kubbelysene er produsert i ekte voks, og benytter en LED-teknologi som gir en naturtro, batteridrevet flamme opptil seks timer om gangen. Disse lysene er perfekte dersom du har barn eller kjæledyr, og de passer like godt inne i stuen, som på din terrasse eller hage. Disse lysene gir garantert en stemningsfull atmosfære til sine omgivelser!

 

Er du på utkikk etter stilsikre hagemøbler til å sette ditt LED-lys på? Ta en titt på våre hagebord her.