T-lys maxi hvit – LED lys

kr179

Danske t-lys med LED flamme, som ser virkelige og naturlige ut. Lysene er større enn vanlige t-lys, i en fantastisk kvalitet og med den helt unike og naturtro 3D flammen.

Mål: 6,1 cm i diameter og 2,2 cm i høyden

Disse lysene bruker 2 stk. AAA-batterier (medfølger IKKE) Det gjør at det er lang levetid på batteriene, ca 80 timer.
Lysene har en av og på knapp og en timer-funksjon som gjør at den lyser i 6 timer. Setter du den på timer, vil den lyse til samme tid dagene etter også.

LED-lysene tåler ikke direkte sollys, sterk varme eller frost.

T-lysene har en helt unik patentert 3D flamme, som sitter i toppen av disse flotte LED-lysene. Det er akkurat som flammen «blafrer». Det er selvsagt ikke som en ekte flammen, men jammen er det nære!

Varenummer: 1616690094439 Kategorier: ,

Beskrivelse

T-lys med LED-flamme i ekte voks, som i tillegg til å se naturtro ut er brannsikre, og trygge der barn og kjæledyr ferdes. Disse LED-lysene passer like godt i stuen, som på uteplassen, og skaper en lun og koselig stemning. Lysene bruker AAA-batterier, og har en levetid på opptil 80 timer per gang. Med en praktisk timer-funksjon kan du programmere lysene til å lyse til samme tid hver dag. På jakt etter annen utebelysning? Fine Design har et bredt utvalg utelykter og utelys i ulike farger.

Trenger du et sted å plassere lysene? Ta en titt på våre hagebord.