Kubbelys 15 cm hvit – LED lys

kr279

Danske kubbelys med LED flamme, som ser virkelige og naturlige ut. Lysene er i ekte voks, i en fantastisk kvalitet og med den helt unike og naturtro 3D flammen.

Mål: 7,8 cm i diameter og 15 cm i høyden

Disse lysene bruker 2 stk. C-batterier (medfølger IKKE) Det gjør at det er lang levetid på batteriene, ca 1000 timer.
Lysene har en av og på knapp og en timer-funksjon som gjør at den lyser i 6 timer. Setter du den på timer, vil den lyse til samme tid dagene etter også.

LED-lysene tåler ikke direkte sollys, sterk varme eller frost.

Kubbelysene har en helt unik patentert 3D flamme, som sitter i toppen av disse flotte LED-lysene. Det er akkurat som flammen «blafrer». Det er selvsagt ikke som en ekte flammen, men jammen er det nære!

Varenummer: 1616689915900 Kategorier: ,

Beskrivelse

Fantastiske naturtro og brannsikre kubbelys i ekte voks og en 3D-flamme som gir en illusjon av levende lys. Helt trygt for barn og kjæledyr, og du trenger heller ikke huske på å slukke flammen. Med den praktiske timer-funksjonen kan lyset forhåndprogrammeres slik at lyset lyser akkurat når du ønsker. LED-lysene er batteridrevet og lyser opptil 6 timer om gangen. Med disse praktiske kubbelysene er det lett å skape en stemningsfull atmosfære, enten det er på badet, i stuen eller i hagen. 

Lysene passer på både spisebord og sofabord. Og de er flotte å plassere på hagebenker, i vinduskarmen eller i epletreet, om du vil. Se flere utelykter og lys.