NYHET

Lyslenke i sort gummi med 20 stk. klare pærer for utendørs bruk

kr2 490

En moderne og stilren lysslynge med 20 stk LED pærer (Bright Filament) som er klare og 60 mm store. Lyslenken er 12 meter lang og er laget av sort gummi. Det er 2,5 meter til første pære, deretter er det 0.5 meter mellom dem. Denne kan brukes utendørs. Den kan henges i tak eller på en levegg, legges på et bord eller samle alle ved inngangspartiet – kun fantasien setter grenser. Veldig koselig lys og en lun stemning med denne lyslenken.
IP44.
Lampeholder:E27, maks styrke: 15W x 20 stk
Spenning: 220-240V-5+/60Hz

Pærer medfølger. 70LM, 2400K, 1W
Hvorfor velge LED: Jo, fordi LED-lyspærer er et bra alternativ fordi de har lang levetid og bruker lite strøm.
De blir heller ikke varme og oppnår 100 % lysstyrke med en gang. En LED-lyspære holder opptil 25 ganger så lenge som en vanlig pære.

Varenummer: 1609160039935 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

En moderne lyslenke i stilrent design, til hygge og stemning på uteplassen. Lysslyngen kan henges i taket eller over en levegg, eller danderes på et hagebord. Her kan du skape mange forskjellige uttrykk med en og samme lyslenke. Her kan du skape en veldig stemningsfull og koselig atmosfære med dekorativ belysning – perfekt til utendørs bruk. Lyslenken inneholder 20 stk LED-pærer (Bright Filament), som har en størrelse på 60 mm. Det er 2,5 meter til første pære, og deretter 0,5 meter mellom. LED-lys bruker lite strøm og har lang levetid. LED-pærer blir heller ikke varme, og er derfor et trygt og mer holdbart alternativ til ordinære lyspærer. 

Ønsker du en lysslynge med færre lyspærer kan du ta en titt på denne med fem skjermer.