Eksklusive utemøbler som gjør uteplassen din smart og lekker!

Designmøbler til overkommelige priser

Synes du at det er på tide å bytte ut de gamle plaststolene i hagen med noe som ser litt mer luksuriøst ut? Mange drømmer om en uteplass med flotte, eksklusive utemøbler, men det er selvsagt ikke bare-bare å finne plass for det i budsjettet.

Vår filosofi er at alle skal ha råd til god design.

Hos Fine Design finner du et stort utvalg lekre utemøbler av høy kvalitet – og det til overkommelige priser!

Utemøbler med eksklusivt design i aluminium

Utemøblene våre har et lekkert, moderne og eksklusivt design som passer inn på din uteplass – enten du har balkong, hage eller terrasse.

Hagemøbler i stilig design kan gi en ellers enkel og anonym uteplass et skikkelig løft! Har du for eksempel en tom krok inntil en kjedelig betongvegg? Med en lekker utesofa med matchende hagebord, har du plutselig et hyggelig oppholdssted der du ønsker å tilbringe tid.

Enten du er på jakt etter en utesofa, hagestoler, spisegruppe, solseng eller loungegruppe, har vi det du trenger. Møblene er enkle å kombinere, slik at du kan lage en eksklusiv uteplass helt etter din smak.

Utesofa-hjørne med høyt hagebord
Gardenart utesofa-hjørne med høyt hagebord og supplerende småbord.

Eksklusive utemøbler av høy kvalitet

Luksus er ofte synonymt med kvalitet. Vi har valgt å spesialisere oss på hagemøbler i aluminium, noe som sikrer høy slitestyrke og minimalt med vedlikehold. Med utemøbler som varer, kan du nyte luksusfølelsen sesong etter sesong.

Møblene våre er tilnærmet vedlikeholdsfrie og robuste nok til å tåle det norske klimaet. Akkurat dette er et viktig poeng. Dersom hagemøblene blir stygge etter kun en sesong eller to, vil de ikke lenger gjøre uteplassen særlig innbydende. 

Det er dessuten dyrt og lite miljøvennlig å måtte bytte ut møblene ofte. Ved å investere i utendørsmøbler som varer lenge, kan du gjøre både deg selv, lommeboken og miljøet en tjeneste.

Sundays hagestol i hvit aluminium med grå stolputer
Sundays Frame hagestol i hvit aluminium med grå stolputer – norsk kvalitet som tåler alle årstider

Tips til en mer eksklusiv uteplass

Nøyaktig hva er det som skiller en “luksuriøs” uteplass fra alle andre uteplasser? Her er noen tips til deg som vil skape ditt eget eksklusive uteområde på balkongen, terrassen eller i hagen.

Luksusfølelsen ligger i detaljene

Ønsker du å skape en innbydende uteplass som oser av luksus og hygge, bør du begynne med utemøblene – kjøp utemøbler av god kvalitet som varer lenge. Tilbehør og detaljer bidrar imidlertid til å sette prikken over i-en, og gjør dessuten uteområdet enda mer personlig.

Benytt for eksempel dekorasjonsputer og pledd i utesofaen din, om du vil gjøre uteområdet ditt ekstra fint og innbydende. Dette er detaljer som du kan leke deg med og bytte ut fra år til år, og underveis i sesongen, for å variere uttrykket.

Fine Design har et stort utvalg av dekorative og funksjonelle elementer som tilfører uteplassen din det lille ekstra. Her er noen eksempler:

Sort modulsofa fra Gardenart satt sammen som hjørnesofa med enkel daybed foran
Sort modulsofa fra Gardenart med pledd og dekorasjonsputer.

Skap luksusfølelse med en gasspeis ute

Ser du etter et element som gjør hagen litt ekstra spesiell? I så fall kan en gasspeis være noe å vurdere. En utelykt eller et gasspeisbord kan bidra til å skape en koselig og hyggelig stemning utendørs, og kanskje spesielt på sene sommerkvelder.

Velg gjerne en gasspeis som matcher utemøblene dine i farge og form, slik at uttrykket blir mest mulig helhetlig. Det kan selvfølgelig også være morsomt å mikse og matche, og skape ditt helt eget uttrykk! 

Gasspeis og aluminiumsmøbler fra Fine Design hjemme hos kunde Silje
Stemningsskapende gasspeis og Gardenart aluminiumsmøbler fra Fine Design hjemme hos kunde Silje. 🙂

Velg et rundt utebord!

Et rundt utebord kan løfte hele inntrykket på uteplassen og gi et ekstra eksklusivt uttrykk.

Skal du for eksempel investere i et utendørs spisebord til terrassen, kan et rundt spisebord med stoler rundt være et godt valg, spesielt om du har litt begrenset plass.

På bildet ser du vårt runde Gardenart hagebord med aluminiumsramme i hvitt og flott glasstopp. Dette bordet finnes også i sort.

Du kan selvfølgelig få en like lekker uteplass om bordet er rektangulært.

Denne løsningen passer blant annet utmerket til en større loungegruppe der mange mennesker skal samles.

hvitt rundt gardenart utebord med glassplate og aluminiusramme under parasoll med utelamper i foran sort rundt utebord
Rundt Gardenart hagebord/spisebord i hvitt, med fin glassplate.

La deg inspirere av vårt bildegalleri

Er du usikker på hvordan du kan skape en eksklusiv og hyggelig atmosfære på uteplassen? Det kan være vrient å vite hvor man skal begynne. Hva slags møbler bør du gå for, og i hvilke farger? Og ikke minst – hva skal plasseres hvor?

I vårt bildegalleri kan du finne mye verdifull inspirasjon. Se våre forslag til sammensetninger av eksklusive utemøbler, og få idéer til pynt og tilbehør. 

Vi viser deg blant annet hvordan hvite hagemøbler kan passe inn hos deg som ønsker å skape et uttrykk inspirert av nordisk design. Finn også ut hvordan du kan lage ditt eget luksuriøse Syden-paradis hjemme i din egen hage.

Ved å kombinere farger og materialer på en smart måte, kan du skape akkurat det uttrykket du er på jakt etter. Møblene våre kan kombineres i det uendelige, slik at du kan lage en unik løsning tilpasset dine behov.

Utesofasett fra Sundays Design hagemøbler med grønne puter i hvit ramme
Frame utesofasett fra Sundays Design, hvit aluminium med grønne puter. Hvite hagemøbler trenger ikke være kjedelig!

Besøk butikken vår og planlegg uteplassen din!

Hos Fine Design finner du et variert og stort utvalg av eksklusive utemøbler, parasoller, utelykter, gasspeiser og dekorelementer. Vi har alle produktene du trenger for å gjøre uteplassen din til en luksuriøs oase der både små og store kan samles.

Kom gjerne innom butikkene våre som befinner seg i Løxaveien 5 på Rud i Bærum, og på Larsamyrå 8 i Sandnes, og la deg inspirere av utstillingene våre. Vi deler gjerne noen tips, og hjelper med å finne den løsningen som passer akkurat deg og din uteplass best!

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: