Fine Design gir deg inspirasjon til 17. mai-frokosten

Fine Design ønsker deg en nydelig 17. mai!

Hos oss finner du det du trenger av terrassemøbler og hagemøbler til enhver anledning, og 17. mai-festen er intet unntak. På jakt etter et par nette balkongstoler i aluminium eller spisebord til et stort familieselskap på terrassen? Vi hjelper deg med begge deler. Så kan du dekke 17. mai-bordet med hvite duker, flagg og høye glass og invitere familie og gode venner over til feiring av nasjonaldagen. Stor eller liten uteplass – vi har stilige utemøbler som passer.

Stor 17. mai-fest?

Dette spisebordet fra Gardenart er perfekt til store selskap. Det forlenges enkelt med en plate som til daglig oppbevares under bordet. Vi har flere ulike Gardenart-stoler som passer til hagebordet:

  • Aluminiumsstol med høy rygg som kan reguleres i ulike posisjoner. Passer både til avslapping og jobb.
  • Vår nye stablestol i sort eller hvit aluminium. Superstilig og superpraktisk på samme tid.
  • Eller denne kule designstolen, artikkelnr. 100510.
  • Har man begrenset plass kan det være lurt med benk på den ene siden. Stødig, greit og veldig ryddig – gir god plass til alle.
  • Disse klappstolene i sort eller hvit aluminium er enkle å sette bord, veldig gode å sitte på og de ser bra ut – om man plutselig blir mange gjester. Eller på en liten balkong med begrenset plass.

 

Gardenart aluminiumsbord med plate, hagebenk og hagestoler i sort aluminium på terrasse
Gardenart aluminiumsbord med plate, hagebenk og hagestoler i sort aluminium

 

Feire 17. mai i aluminiumsmøbler fra Fine Design
Mange kombinasjonsmuligheter med hagestoler i aluminium! Her er et lite utvalg Gardenart-stoler til venstre, og vårt favorittspisebord med stoler til høyre.

Sent ute til 17. mai? Få møblene hjem samme dag!

Akkurat tatt frem hagemøblene og oppdaget at det trengs en oppgradering eller utskiftning? Kanskje er innrykket av familie større enn forventet, og du har feilberegnet antall hagestoler som trengs til 17. mai-middagen? Fortvil ikke – hos Fine Design får du med deg hagemøblene hjem samme dag som du kjøper dem. De fleste grillene og utemøblene i sortimentet vårt har vi klare på lager. Bestill på nett, stikk innom oss på Fornebu og ta med deg møblene hjem – så enkelt er det faktisk. Betale senere? Velg Klarna faktura, og vips får du en måneds betalingsutsettelse. Gardenart-møblene kan vanligvis hentes med det samme, men vær oppmerksom på at hagemøbler fra Sundays Design har en ukes leveringstid til Osloområdet. (Dette er norskproduserte hagemøbler som kommer fra Kristiandsand.) Men prøvesitt dem gjerne hos oss! Vi sender ellers til hele landet, men bor du i Oslo eller Bærum har vi budlevering til kun 790 kr.

Plantekasser fra BEDD – tilbehøret som gir det lille ekstra

Her i Oslo-området gjelder “regelen” om at man ikke må plante ut vårblomstene før etter 17. mai, hvis man vil unngå at nattefrosten tar dem. Men nå er det ikke mange dagene til det er trygt å plante ut i krukker og bed! Fargerike blomster og frodige, grønne planter bidrar til å gjøre uteplassen ekstra koselig. BEDD plantekasser er fine å plante i nå til 17. mai. Disse superpraktiske blomsterkassene på hjul finnes i mange farger, størrelser og modeller og kan settes sammen etter ønske. Varianten som ruster er populær – den glir naturlig inn i de fleste omgivelser. Vi må også innrømme at det er spennende å følge med på rusteprosessen. Liker du best rene, elegante linjer? Velg en variant i rustfri galfan, i for eksempel sort farge. BEDD blomsterkasse er en stilren kasse som holder lenge.

BEDD plantekasse, Modell-40-038M, får du hos Fine Design

Sett lys på tilværelsen med Bolleke

Bolleke-lampen er koselig å henge opp ute på kvelden. Det er hyggelig å ta en pust i bakken ute i hagen etter en lang dag med 17. mai-tog, pølser, brus og is. Lyssetting av uteområdet har ofte en tendens til å gå litt i glemmeboken, fordi de fleste dekorerer uteplassen til dagbruk. Joda, norske sommerkvelder er lyse og lange, men det er uansett stemningsfullt med noen ekstra lyskilder. Rundt lyskilden har lampen et praktisk plastmateriale som holder fuktighet ute. Regn eller fuktig kystklima er dermed ikke noe problem. Det fantastiske med Bolleke lampe fra Fatboy er at den ikke har ledning. Bruk den ute, inne, overalt!

Varm opp kjølige vårkvelder med Cosi

På kjølige vårkvelder er det deilig å samles rundt en varmekilde ute på terrassen. Bord med gasspeis fra Cosi er et samlingspunkt som sørger for både lys og varme. Cosi gasspeis har vi både i sort og i hvitt, samt i to ulike modeller. Bordet er av aluminium og pakken inkluderer 30 mBar regulator med slange, kubber og lavastein. Lagringstrekk får du også med. Varmeeffekten er 9 kW. På jakt etter nytt hagebord? Kom innom denne uka og se Cosi med egne øyne. Vi kan ihvertfall garantere 100 % kos og hygge om dette utebordet blir med deg hjem til årets nasjonaldag.

Perfekte hagemøbler til 17. mai

I fjor ved disse tider skrev vi om betongmøbler og hvor praktiske, solide og stødige disse er. Hagemøbler av betong er fortsatt populære hos oss, men så langt i vår er det våre lette og elegante aluminiumsmøbler som ligger på oppløpssiden. Det er slett ikke rart – disse møblene er både enkle å flytte, stable og oppbevare i tillegg til at de krever minimalt med vedlikehold. Stilmessig og fargemessig kan de kombineres med andre typer utemøbler. Vi opplevde en enorm etterspørsel eller favorittene fra Gardenart. (Så populære var noen av årets sofamoduler at de faktisk solgte ut etter et par måneder – og vi har måttet bestille inn mange flere!). Det finnes selvsagt ingen hagemøbler som er “perfekte” for alle. Men målet vårt er at du skal finne hagemøbler som er perfekte for deg, enten du foretrekker utemøbler i aluminium, rotting, betong eller teak. Vi importerer selv, og har derfor stålkontroll på kvaliteten på våre møbler. Vi selger designmøbler som du har like stor glede av til neste 17. mai, og i årevis etter.

Søndagsåpent hos Fine Design!

Trenger du hagemøbler til 17. mai, ikke stress med det etter jobben til uka. Kom heller innom oss og handle det du behøver søndag 12. mai. Vi har åpent fra 16-18 i butikkene på både Fornebu og i Sandnes.

Abonner på nyhetsbrevet vårt

* fylles i

 

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: