Hagemøbler 2019 – nyheter og kundefavoritter

Hvilke utemøbler blir årets årets mest populære? Her hos Fine Design har vi nok en idé om hva som kommer til å bli årets bestselgende hagemøbler 2019. Merket heter Gardenart, og er publikumsfavoritt nummer én hos oss, i år som i fjor. Så populære har disse aluminiumsmøblene vært hittil i vår at vi faktisk allerede er utsolgt på treseteren i aluminium (se bildet under)! Men vi har kjøpt inn mer, og det kommer i starten av juli. Så det er bare å bestille og sikre seg årets hotteste hagemøbler 2019. Verdt å merke seg: Det er kun vi som har disse utemøblene i Norge.

Svarte Gardenart hagemøbelgruppe på veranda med flott utsikt og hund

Fine Designs superpolulære aluminiumshagemøbler, her i sort.

Hagemøbler 2019: Aluminiumsmøbler på pallplass nr. 1

Vi ser altså at trenden med vedlikeholdsfrie, elegante aluminiumsmøbler fortsetter også i år. Ikke så uventet, egentlig, når man tar i betraktning hvor praktisk denne typen møbler er. Gardenart-møblene er laget for å tåle nordisk klima. Populariteten til disse møblene skyldes nok i stor grad nettopp dette: Folk opplever hvor godt de holder seg år etter år, selv om det kommer en regnskur eller et aldri så lite vårlig snøfall. Dette er tidløse og stilrene designmøbler som dessuten er fantastisk gode å sitte i. Flere av sofaene er modulbaserte, noe som gjør det enkelt å sette sammen utemøblementet slik du ønsker. Gardenart-møblene kommer i både små og store modeller, og du finner derfor riktige møbler hos oss, uansett om du har liten balkong eller stor hage. Med Gardenart-møbler blir uteplassen en forlengelse av stua. Ta dem gjerne med inn også!

Hagemøbler 2019-potpurri hos Fine Design, aluminiumsmøbler

Hva er hemmeligheten bak de evigvarende putetrekkene?

Trekkene på Gardenart-hagemøblene er laget i kjernespunnet akryl til utendørsbruk. Det som bidrar til å gi disse møblene sin gode fargeekthet i sol, vind og regn, er at tråden stoffet veves av er gjennomfarget. Stoffet er altså ikke bare dyppet i farge etter veving. Spanske Citel og Tuvatextil står for produksjon av tråden og stoffet leveres av den kjente kvalitetsleverandøren Sunbrella.

Smart og koselig tilbehør til uteplassen

For å skape en hyggelig uteplass, trenger man litt mer enn bare utemøblene. Vi har tatt inn mye fint tilbehør i år:

Saueskinn

Deilig og mykt, ufarget islandsk saueskinn som holder deg varm i kjølige vårkvelder. De er mellom 110-120 cm lange. Pelsen er nedklippet til 5 cm slik at saueskinnet skal holde seg fint lenge og ikke tove. Garvemidlene som er brukt oppfyller EU-kravene. Det kule med skinnene er at alle er unike.

Deilig og bløtt saueskinn naturfargetDeilig og mykt hvitt saueskinnDeilig og mykt svart saueskinn fra Fine Design

Store tepper fra Pappelina

Et gulvteppe under hagegruppen er med på å skape en fin helhet på uteplassen din. Det svenskproduserte Pappelina-teppet er vannavvisende, UV-bestandig og allergivennlig. Vi liker den enkle, stilrene designen og at teppene kan brukes både innendørs og utendørs. De er superpraktiske: Du kan vaske dem i maskin på 30 grader, støvsuge dem eller vaske over med en fuktig klut.

Hengekøye fra Fatboy

Sleng deg i hengekøya etter jobben, og nyt varme sommerdager hengende i halvskyggen mellom frukttrærne eller på verandaen. Hengekøya fra Fatboy kan du faktisk ta med deg overalt og bruke selv om du ikke har noe å binde den i. Den leveres nemlig med stativ. Denne hengekøya har plass til to personer (opptil 150 kg). Naturgrå hengekøye fra Fatboy - med stativ

Kule utelamper!

Vi har også tatt inn en del kule utelamper. Vel er sommeren lys i Norge, men riktig belysning setter prikken over i-en på uteplassen. Vi har jo dessuten skrytt på oss at du kan bruke hagemøblene til Fine Design året rundt. Og for å se hvor du setter beina når høstmørket faller på, trenger uteplassen din belysning. Fatboy lager blant annet Bolleke lampe som er uten ledning og som kan brukes inne og ute. Lampen lades opp med kabel og kan etterpå plasseres der man ønsker lys.

Ofyr grill og kunstverk
Tilbered middagen på den spennende Ofyr-grillen!

Kunstverket OFYR

https://finedesign.no/utemobler-hagemobler/ofyr/

Hva er så dette? Peis, grill eller kunstverk? Det sies følgende om OFYR: “OFYR er et funksjonelt kunstverk som er designet for å bringe skjønnhet, varme, mat og vennskap til uteområdet ditt” Du kan lese mer om denne alt-i-ett-enheten over. Kort sagt er dette altså en superpraktisk grill med plass til oppbevaring av ved, skjærefjøl i massivt tre og en hendig tilbehørskål. OFYR Island er et fullt utendørs kjøkken.

Fine Designs super-hagemøbler 2019

Det er flere nyheter på hagemøbelfronten i år, altså, men først og fremst er vi verdensmestere i bord med ulike stoler, samt i sofagrupper i moduler. Vi har noen bord med plassbesparende bein (midt under og et med to bein som er halvhøyt og det kan være en kombi for dem som kun vil ha et sett (sofa/spis i ett).

Gikk du forresten glipp av forrige blogg der vi blant annet skrev om årets nykommer hos Fine Design? Lafuma Mobilier er det verdt å merke seg, spesielt om du ser etter designmøbler som kan legges/klappes sammen. Les mer om Lafuma her.

Hagemøbler fra Lafuma Mobilier på uteplass
Lafuma-mobilier-hagemøbler

Se mer av Fine Designs hagemøbler 2019

Kort oppsummert, hagemøbler 2019: Aluminiumsmøbler, Gardenart og Lafuma Mobilier.

Nedenfor er en video til deg som er på jakt etter “beste hagemøbler 2019”? Der kan du se flere av møblene våre:

Følg oss på Facebook og Instagram, og husk å melde deg på nyhetsbrevet vårt for å få med deg de beste tilbudene!

Abonner på nyhetsbrevet vårt

* fylles i


Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: