Påsken 2019 – Fine Design har åpent

Påsken 2019 – Fine Design ønsker alle en god påske - vi har åpent skjærtorsdag, langfredag og påskeaften

 

 

Våre åpningstider påsken 2019

På jakt etter hagemøbler litt utenom det vanlige? Hvorfor ikke benytte påskeuken til dette – unngå kø og stress, og vær blant de første som prøvesitter årets nykommere. Skal du jobbe eller være hjemme i påsken og befinner deg i Oslo- eller Sandnes-området, er du hjertelig velkommen innom Fine Designs to fysiske butikker. Vi har nemlig åpent både skjærtorsdag, langfredag og påskeaften, påsken 2019:

Skjærtorsdag: 11.00 – 18.00
Langfredag:    11.00 – 18.00
Påskeaften:    11.00 – 16.00

1. og 2. påskedag er det stengt.

 

Velkommen til Fine Design hagemøbler påsken 2019

Vi har nettopp fått inn et stort parti hagemøbler og losser for harde livet! Rett over påske satser vi på at alt er på plass slik at vi kan levere alt fra vårt unike sortiment designmøbler. På tide å fornye hagebord og hagestoler? Ta turen innom utstillingslokalet vårt på Fornebu og se alle de stilige mulighetene du faktisk har. Kanskje er det en loungegruppe som er det rette valget for verandaen? Designhagemøblene våre bidrar til å gi både små og store uteplasser et løft. Lekkert utseende og fantastisk sittekomfort kombinert med solid kvalitet gir hagemøbler i verdensklasse. Det beste av alt: Våre utemøbler krever minimalt med vedlikehold og er laget for norske forhold. Bor du på en annen kant av landet kan du bestille i nettbutikken vår og få varen hjemlevert. Bor du i nærheten av Sandnes, sier du? Perfekt – vi har også en påskeåpen forretning der. Velkommen!

Fine Design hagemøbler på Fornebu
Fine Designs showroom på på Fornebu – fullpakket med «påskegodt» for den hagemøbelinteresserte.

Vinn et flott sofasett!

Følger du oss på Facebook? Det bør du gjøre. Akkurat nå har vi gående en konkurranse der premien er et lekkert sofasett med bord og to stoler. Det eneste du trenger å gjøre for å være med, er å besvare et spørsmål i kommentarfeltet – og så smøre deg med tålmodighet til vi kårer vinneren etter konkurransens slutt 15. juni 2019. Gå til konkurransen på Facebook her.

 

Vinn et flott sofasett til en verdi av 14 990 kr hos Fine Design - bli med på Facebook

Fine Design ønsker deg en riktig god påske – og lykke til i konkurransen!

 

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: