Bli med Fine Design på Hagemessen 2019

Har du kommet deg ut av vinterdvalen? Fine Design hagemøbler ønsker våren velkommen og starter sesongen med et besøk på Hagemessen 2019. Vårens hagemøbelsalg er godt i gang både i nettbutikken og i utsalgene våre på Fornebu og i Sandnes. Til helgen tar vi med oss noen av årets godbiter til hagemessen på Lillestrøm. Blir du med?

Besøk oss på Hagemessen og få 20 % rabatt på hagemøbler.

Få et forsprang på våren og benytt deg av dette ekstra gode messetilbudet. Planlegger du uansett innkjøp av nytt hagebord eller en utesofa i år, er tiden faktisk inne allerede nå. Alle som besøker oss på hagemessen 2019 får 20 % rabatt på alle våre hagemøbler og andre produkter i løpet av messeperioden. Tilbudet gjelder også i nettbutikken – der benytter du koden Hage20 i kassen. Det samme tilbudet og hele sortimentet (som vi ikke har plass til på standen) gjelder selvfølgelig i butikkene på Fornebu og i Sandnes. Har du ikke tid i helgen? Rabattkoden kan brukes frem til og med 11. april. Unik mulighet!

Messetilbud 20 prosent på hagemøbler - bli med Fine Design på Hagemessen 2019

Hvor finner du Fine Designs stand på messeområdet?

Du finner oss på stand nr. D03-02. Der får du mulighet til å prøvesitte både fjorårets bestselgere i tillegg til noen av årets rykende ferske utemøbler. Det er alltid en fordel å se hagemøblene “live” før du kjøper, for å få det rette inntrykket av størrelse og form. Vi kommer selvfølgelig til å være tilgjengelige for alle spørsmål du måtte ha om hagemøbler og vedlikehold. Skrev vi “vedlikehold”? Vel, hagemøbler fra Fine Design trenger faktisk ikke vedlikehold – og de tåler dessuten å stå ute året rundt. En rask såpevask er nok, og det kan du lese mer om her. Stikk innom oss på messen eller i butikken på Fornebu/Sandnes, og vi viser deg!

Hagemøbler fra Fine Design på solfylt terrasse ved sjøen

Hva skjer på Hagemessen 2019?

I tillegg til at du kan prøvesitte Fine Design sine lekre designhagemøbler, er det litt av hvert annet å få med seg for den hageinteresserte på årets hagemesse. Få inspirasjon til hage og uteplass mens du koser deg i grønne og blomstrende omgivelser. Programmet finner du på Hagemessens egne hjemmesider.

Blå vårblomster og røde tulipaner

I løpet av helgen kan du for eksempel få vite hvordan du skal få flottere plen enn naboen, hvordan du enkelt kan dyrke dine egne urter eller få lære en god fremgangsmåte for å lage regnbed i egen hage. På søndag er det foredrag med selveste Finn Schjøll. I den forbindelse må vi nesten få lov til å nevne at innehaver av Fine Design, Marianne Aanerød, i fjor fikk den uoffisielle tittelen “Hagemøblenes svar på Finn Schjøll”.

Hvor og når foregår Hagemessen 2019?

Hagemessen 2019 finner sted i Norges Varemesses lokaler i Messeveien 8 på Lillestrøm. Åpningstidene er fredag 10-18, lørdag 9-17 og søndag 11-18. Norges varemesse ligger bare en 15-20 minutters kjøretur fra Oslo med bil. Med tog er du der på bare 11 minutter, og Lillestrøm togstasjonen er i gangavstand. Her kan du se korteste vei fra togstasjonen til messeområdet: 

Vi håper å se deg på Fine Designs stand på Hagemessen 2019. Velkommen!

 

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: