Sommersalg på hagemøbler hos Fine Design

Med skoleferien rett rundt hjørnet gjør Fine Design klar til sommersalg med hyggelige priser på utvalgte varer.

Sommersalg på hagemøbler hos Fine Design

Premiesofaen på sommersalg

Fulgte du med på Fine Designs store Facebook-konkurranse? Da kjenner du sikkert igjen premien derfra. Nå har du sjansen til å kjøpe dette elegante sofasettet til ekstra lav pris. Les mer om hagesofaen her, og sjekk hvem som vant premiesofaen lenger ned i denne bloggen.

400850-Fine-Design-utesofa-hagemøbler

Sommersalg på Sundays lekre barsett

Fine Design er forhandler av Sunday Designs lekre hagemøbler. Dette er hagemøbler i særklasse, laget av norsk produsent med røtter i båtputeproduksjon. På jakt etter hagemøbler som virkelig oppgradere uteplassen din? Da bør du benytte deg av sommersalget: Nå får du dette superfine barsettet på tilbud.

Salg på sundays frame barsett med bord og to benker

Hyller, hyller, hyller!

Er det ikke alltid slik at man mangler hylleplass? Vi har fine hyller til rabatterte priser så lenge sommersalget varer. Du får dem i ulike høyder, og alle er på tilbud: 135 cm, 165 cm og 200 cm. Passer fint til avskjerming mot naboen, og gir deg samtidig god plass til oppbevaring.

Hvite hyller fylt med fargerikt innhold foran grå vegg

Billige stoler til terrassen

Det er alltid kjekt å ha noen ekstrastoler på lur om du får uventet besøk. Gardenarts spisestoler og posisjonsstoler kan stables sammen når de ikke er i bruk, og tas frem til hagefestene eller når de trengs. De tåler svært godt å stå ute i regnet. Utestolene i hvit aluminium er rabatterte nå i salgsperioden.

Gjør et kupp på stødige betongbord

Betongbordene våre er stødige og stilige, men kanskje synes du de er litt for massive for din uteplass og foretrekker et lettere hagebord? Her får du det beste fra to verdener: Bordplate i betong og ramme i stål. Rett og slett veldig kult! Vær oppmerksom på at disse bordene kan ruste, så de må brukes innendørs eller dekkes til ute når de ikke er i bruk.

Kvalitetssofa fra Gardenart på tilbud

Gardenart sørger for alt du trenger av utemøbler til liten eller stor uteplass. I kampanjeperioden får du denne stilige treseteren med godt avslag i prisen. Virkelig verdt sin vekt i “gull”, vil vi påstå – denne sofaen får du glede av i årevis fremover. Hagesofaen finnes også i svart aluminium.

Gardenart-hagesofa-i-hvit-aluminium

Vinneren er kåret!

Vinneren av vårens store Facebook-konkurranse ble kåret med brask og bram lørdag 15/6. Den heldige deltaker heter Katrine, og kan nyte sommeren i et splitter nytt sofasett. Vi gratulerer Katrine nok en gang, og gleder oss til å få se hvordan hagesofaen tar seg ut i sine nye omgivelser!

Gratulerer til vinneren av Fine Designs lekre hagesofasett

Abonner på nyhetsbrevet vårt

* Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 3-4 ganger i måneden.
Vår personvererklæring finner du her. Fyll i e

 

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: