Fine Design har «lett» betongmøbler på SALG

Hvis du er på jakt etter hagemøbler som virkelig skiller seg ut og er et midtpunkt, da bør du se litt nærmere på betongmøbler.

Vi skal flytte og har kjempesalg på betongmøblene! De må hentes i Fornebu butikken, Snarøyvn. 69. BEGRENSET ANTALL.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Disse møblene er kraftige, moderne, men samtidig elegante. Slenger du på noen gode puter og et godt teppe, er de også veldig behagelige å sitte på.

Mange ønsker seg et stort og kraftig betongbord på terrassen. Betongmøbler er massive, robuste og harmonerer godt med et naturlig hagemiljø. Noen vil kombinere betongmøbler med nettere stoler for et lettere uttrykk. Et massivt betongbord med elegante aluminiumsstoler til, er en flott kombinasjon.

Massive, men lettere

Fine Design har et variert utvalg betongmøbler til utebruk. Betong er et tett og tungt materiale, som også kan brukes til hagemøbler. Produsenten vår har klart å redusere vekten med ca 40%, ved å knuse sand til steinmel som blandes på vanlig måte med Portlandsement og bindemiddel. Innvendig er det benyttet organisk armering (hamp/ jute).

Betongmøblene er derfor massive, men fortsatt ikke like tunge som om de skulle vært produsert i vanlig betongmateriale. Her får man et møbel som ser tøft ut, tåler å bli brukt, og samtidig har en vekt som gjør at man kan flytte det rundt, uten å bruke spesialutstyr eller leie inn bærehjelp.

Vedlikehold

Et betongmøbel TRENGER vedlikehold, og vi anbefaler at overflaten mettes med voks eller annen type impregnering.

Betongmøbler som står utendørs bør dekkes til om vinteren. Men aller viktigst er det at overflatene er «mettet», så vann ikke trenger inn. Siden materialet er porøst, kan møbelet få sprekker hvis vann trenger inn og det fryser. Det er normalt at betongmøbler kan få små sprekker og riss i overflaten over tid. Dette påvirker ikke produktets beskaffenhet og er ikke grunnlag for retur/ reklamasjon.