Riktig god påske fra Fine Design. Tar du turen innom oss?


Påske-åpingstider 2020 hos Fine Design hagemøbler


Påskeåpent på Fornebu og i Sandnes

Ja, vi har åpent i disse Koronatider – men følger alle rådene fra myndighetene. Hold avstand til hverandre, vis respekt og bli med på dugnaden!

På skjærtorsdag og langfredag har vi åpent fra 11:00 til 18:00 og på påskeaften fra 11:00 til 16:00. Resten av påsken er de fysiske butikkene stengt, men da kan du jo legge turen innom nettbutikken isteden?


Fine Design leverer hagemøbler hjem til deg


Skynd deg før prisene øker

Denne våren har vært annerledes for oss alle, og mange bedrifter har måttet sette kroken på døra. Fine Design holder koken og hjulene i gang, men også vi merker det på kroppen. Et tips dersom du har tenkt å kjøpe hagemøbler i år, er å ikke vente for lenge, for vi ser en tendens til at prisene går opp nå – også på hagemøbler.

Vi regner med at det blir noen flere besøk enn på vanlige ukedager i butikken denne uka, siden det hverken blir hytteutfart eller utenlandsferie i løpet av årets påske. Men det er ingen grunn til å bekymre seg for at det skal bli for tett – vi har store, åpne lokaler med masse plass mellom radene. Vi legger til rette for at det skal være trygt å handle hos oss i disse koronatider, både for de besøkende, men også for de ansattes del. Hjertelig velkommen til oss, både til nettbutikken eller de fysiske butikkene.

Gratulerer til vinneren av vårens første gavekort!

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 3-4 ganger i måneden.
Vår personvererklæring finner du her. Fyll i e-postadressen din:

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: