Hagemøbler til spiseplassen? Ta med lunsjen ut i vårsola.


Når denne bloggen skrives, er det klart at våren blir en litt annerledes vår. Norge innførte karantene-påbud for innreisende til landet, skolene stengte og det er igangsatt en rekke tiltak for å begrense spredningen av korona-viruset. Norge er en reiseglad nasjon, men situasjonen tilsier at vi kommer til å oppholde oss mer hjemme i vår og i sommer. Heldig er den som har en balkong eller terrasse med spiseplass i disse dager!

Fine Design har flunkende ny, rask og oversiktlig nettbutikk

[section bg=»6423″ bg_size=»original» bg_color=»rgb(240, 240, 240)» bg_overlay=»rgba(255, 255, 255, 0.59)» bg_overlay__md=»rgba(255, 255, 255, 0.7)» hover=»glow» hover_alt=»glow» parallax=»6″ padding=»50px» height=»300px» margin=»0px» border=»0px 0px 0px 0px» border_color=»rgb(235, 235, 235)»]

Fine Design hagemøblers merker i nettbutikken


Et lite råd fra Fine Design

Det er nødvendig og viktig å følge myndighetenes pålegg, og vi oppfordrer også våre kunder til å benytte seg av nettbutikken. Vi kan også vise varer fra butikken via Facetime. Personlig service er viktig for oss, så vi prøver å strekke oss så langt vi kan.

Når det er sagt, har vi store, oversiktlige lokaler med god plass, så alle besøkende kan ferdes i trygg avstand til andre kunder her hos oss. Men ta hensyn til hverandre, og særlig folk i risikogruppene – bruk gjerne tiden i nettbutikken vår og planlegg drømmeuteplassen din.

[/section]

Oppfriskning av spiseplassen!

Nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder oppussing hjemme, og det gjenspeiles også i uteplassen. For den som har måttet flytte arbeidsplassen hjem for en periode, kan det være fint med et lite oppussingsprosjekt på uteplassen, som et avbrekk i en noe mer geografisk avgrenset hverdag.

Det trenger ikke være en kostbar affære, vi har mye fint tilbehør som med litt planlegging kan gi spiseplassen din et lekkert ansiktsløft. Du finner selvfølgelig også alt du trenger, fra spisegrupper og spisebord til gassgriller og utekjøkken om du ønsker en “totalrenovasjon” av spiseplassen og uterommet.

Hva bør du tenke på når du planlegger uteplassen?

Rundt hagebord ute i skogen på rund uteplass fra da Fine Design var med på Eventyrlig Oppussing med Halvor Bakke


 • Visualiser på forhånd hvordan du vil at uterommet ditt skal se ut.
 • Planlegg og tenk igjennom hva som er viktigst for deg, ligger fokuset på behagelig eller praktisk? Det er mulig å få til begge deler.
 • Lag en enkel skisse/plantegning av uteplassen. Mål opp og noter målene på skissen.
 • Samle inn inspirasjon! Be venner og familie sende bilder av sine spiseplasser, sjekk nettbutikken vår og finn farger, tilbehør og uttrykk du liker.
 • Tenk gjennom hvem som skal bruke uteplassen. Liker barna å sitte ute og tegne ved spisebordet? Skal bordet i så fall ha skrivebordshøyde så du kan sitte ute og jobbe?

100529sort-2 Hagemøbler og utemøbler - Fine design

 • Har du endel plass til rådighet på terrassen eller i hagen? Del inn i soner! Spisebordet for morgenkaffen der morgensola kommer. Loungegruppen i skyggen nær spisegruppa – så du kan velte deg rett over i sofaen etter en deilig middag.
 • Uterommet er ikke komplett uten riktig belysning. Her har vi mange enkle, stilige og effektive belysningsalternativer å by på! Tenk gjennom hva du vil lyssette og hvor du vanligvis sitter om kveldene.
 • La det gå en rød tråd gjennom huset og ut i uterommet. Det er effektfullt og stilig når man klarer å få uterommet til å bli en forlengelse av stilen man har inne og at skillet mellom ute- og innerom flyter over i hverandre.

Tips til innredning av spiseplassen. Prøv en hagebenk eller spisesofa!

Hagebenker og oppdekket spisebord på balkongen med utsikt mot vann
 • Utebenker er utrolig praktiske. Hva med en på ene siden av spisebordet? Plassbesparende og ryddig.
 • En “spisesofa”, hva er nå det? Det er faktisk bare en utesofa som er litt høyere enn den tradisjonelle hagesofaen. Praktisk å sitte i når du spiser og mer behagelig å sitte lenger i.
 • Med runde spisebord er det ingen som havner på enden. Om dere vanligvis ikke samles fler enn 5-8 personer om gangen er dette et godt valg. Når du skal ha selskap kan du bare sette opp noen enkle bord og klappstoler i tillegg.
 • Utetepper gjør det lunt og hyggelig. Har du en stor hagegruppe kan du sette sammen to tepper.


To damer sitter på veranda, ved firkantet spisebord og drikker vin

Gardenart runde bord i sort aluminium med blomster og grå utesofaer i bakgrunn


Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 3-4 ganger i måneden.
Vår personvererklæring finner du her. Fyll i e-postadressen din:

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: