Har du sett våre supersmarte Gardenart-bord med oppløft?


Forvandles til spisebord på et blunk!

Løft opp sideplatene, og vips har du forvandlet det lave sofabordet til et stilig spisebord. Passer også bra som arbeidsbord hvis du er lei av å ha laptopen på fanget på hjemmekontoret i vårsola.

Dette er stødige kvalitetsbord i fargesikker, værbestandig aluminium som holder seg fine i årevis. Gardenart-bordene fås i både svart og hvit aluminium, og vi har dem i to ulike størrelser (artikkelnummer 100537 og 100529). Den største varianten har fire oppløftbare plater, den minste har tre.


Sort, oppløftbart Gardenart sofabord

Morgenkaffen ved sofabordet…

Denne bordtypen passer spesielt bra for deg som har begrenset med plass i uterommet ditt. Det er ingen grunn til å overfylle en liten veranda med både spisebord og kaffebord – her får du en to-i-ett-løsning som ikke tar mer plass enn et vanlig sofabord. Når oppløftsplatene ligger nede, har bordet følgende mål: Lenge 162 cm x bredde 80 cm x høyde 40 cm.

100529sort-hagebord med oppløft

…og løft opp – klar til hjemmekontor og lunsj!

For å oppnå bedre sittestilling når du skal jobbe eller spise, tar du ganske enkelt tak i en av oppløftplatene og løfter den opp foran der du sitter. Da blir bordhøyden 58 cm. Du kan låse bordet når det er i oppløftet stilling. Denne varianten har 4 oppløftsplater, slik at alle rundt bordet kan sitte behagelig når middagen serveres. Vi har også en kortere variant med 3 oppløftsplater.

Utesofabord i sort aluminium med oppløft som kan bli til spisebord i sort - fra Gardenart

Gardenart sofabord med oppløft finnes også i hvitt

Er ikke sorte hagemøbler ikke er helt din greie, og kanskje passer hvitt bedre hjemme hos deg? Vi har selvfølgelig også en hvit variant av dette Gardenart-bordet. Bordet på bildet har 4 oppløftsklaffer. Liten veranda? Sjekk denne varianten med 3.

Gardenart sofabord i hvit aluminium med 4 oppløft

Gardenart-bord i hvit aluminium med 4 oppløft


Sofagruppe i grå tekstil og hvit ramme og hvitt Gardenart sofabord med oppløft på koselig balkong med utsikt


Kom gjerne innom oss på Fornebu eller i Sandnes og test selv

Fortsatt litt i tvil om bordet er stødig nok / stort nok / lite nok? Kom innom oss og sjekk selv – det er ofte lettere å gjøre seg opp en mening når man kan se møblet foran seg «in real life». Vi forholder oss til gjeldende anbefalinger fra helsemyndighetene hva gjelder avstand og smittevern, og har store, åpne lokaler med masse plass mellom de ulike hagemøblene. Du kan også få visning på Facetime.


Sitt behagelig i våre Gardenart-sofaer

Det som er så fint med Gardenart-møblene er at du har massevis av kombinasjonsmuligheter. Vi har mange ulike modul-modeller i svart og hvit aluminium som du kan sette sammen etter ønske og behov. Perfekt for deg som liker å ommøblere ofte eller som har behov for en fleksibel uteplass! Du kan lese mer om alle våre Gardenart hagemøbler her. Gardenart-møblene er tilpasset det nordiske klimaet, og er like fine etter en regnskur eller en snøbyge. (Vi anbefaler likevel at du oppbevarer møblene under tak eller dekker dem med et møbeltrekk utenfor sesongen.) Aluminiumsrammene gir rustfrie utemøbler som er lette å flytte og lette å holde rene.

[ux_banner_grid]

[col_grid height=»3-4″]

Sort utesofamodul uten armlener treseter fra Gardena

[/col_grid]
[col_grid span=»4″ height=»1-3″]

Gardenart Fleksibel Hjørnesofa Med Bord I Sort Aluminium. Hagemøbler og utemøbler - Fine design

[/col_grid]
[col_grid span=»4″ height=»1-3″]

Gardenart sort toseter utesofa i aluminium med sidebord

[/col_grid]
[col_grid span=»4″ height=»1-3″]

Gardenart ekslusiv treseter utesofa i hvit aluminium med sidebord

[/col_grid]

[/ux_banner_grid]


Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 3-4 ganger i måneden.
Vår personvererklæring finner du her. Fyll i e-postadressen din:

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: