Bli med på 17. mai-feiring med Fine Design – i år holdes festen på terrassen!


Årets nasjonaldag er rett rundt hjørnet, og det er nok mange som føler at det er en ekstra viktig dag i år. 17. mai 2020 kommer til å bli feiret behørig over det ganske land, men ikke helt slik vi er vant til. Istedenfor folkehav, barnetog, russefester og sammenkomster på skoler og utesteder, samles vi hjemme i mindre grupper. Fine Design har lagt inn bestilling på strålende maivær, og så håper vi alle kan kose seg i ro og fred eller med en liten gruppe familie og venner. Pynt uteplassen med flagg og blomster – og ta turen innom Fine Design om du trenger utemøbler i siste liten!

Gardenart utebord med plass til mange – og god plass til alle

En klassiker fra Gardenart som vi er veldig glad i. Spisebordet har illeggsplate på 110 cm og passer derfor perfekt til litt større sammenkomster. Platen oppbevares under bordet når den ikke er i bruk. Praktisk! Mål: Lengde 220/330 cm x bredde 107 cm x høyde 75 cm.

Hvit aluminiumbord med uttrekk


Sort spisebord med uttrekk

Hagebordet finnes i sortlakkert aluminium også. Det har god bredde, så når vi er ferdig med disse «social distancing»-tidene kan du faktisk plassere to gode venner ved siden av hverandre på endene når du har store selskap, uten at det føles trangt.


[section bg=»10373″ bg_size=»original» hover=»glow» hover_alt=»glow» parallax=»10″ padding=»50px» padding__sm=»40px» height=»180px» height__sm=»300px» border=»0 0px 0px 0px» border_margin=»0px 0px 0px 0px» border_radius=»0″]

[row_inner]

[col_inner span__sm=»12″ padding=»20px 20px 0px 20px»]

17. mai med OFYR – den sosiale grilllen

[/col_inner]

[/row_inner]

Ofyr den sosiale vedgrillen fås hos Fine design

OFYR er den kule grillen som alle samles rundt og der grillmesteren ikke lenger får stå i fred og herske over sitt grillkongedømme.

Med OFYR kan nemlig alle være med underveis (men husk: Ikke glem korona-meteren). Hyggelig og sosialt.


Man tilbereder måltid med OFYR Tablo bordgrill

OFYR-finnes i ulike varianter, som denne miniversjonen som heter OFYR Tabl’O. Den kan gjerne stå på bordet på en mindre terrasse eller balkong.

Benytt gjerne Ofyrs kokosnøttbriketter i denne bordgrillen. De er svært effektive, gir mye varme og holder lenge (2-3 timer), produserer lite røyk og lukt og veldig lite avfall. 100 % bærekraftige – og laget med kokosnøtterester.


Bålpanne og grill fra ofyr i vinterlige omgivelser

Ja, vi vet at du trolig ikke vil bli minnet om dette nå, men OFYRs griller kan du bruke om vinteren!


Den klassiske OFYR-grillen tennes opp med tørr bjørkeved og er klar til grilling etter ca. 30 min. Det er selvsagt også mulig å benytte kull i grillen, men da anbefaler vi å bygge opp med steiner så du slipper å bruke store mengder med kull. Noen av de større modellene har lagringsplass for ved.

Kom gjerne innom oss og ta en titt på grillene.

Mann og kvinne spiser på på veranda med OFYR Tablo – bordgrill på hagebord


Nærbilde av OFYR Tabl’O bordgrills elementer på hagebord

Beefeater gassgrill

Sverger du til gassgrill? Lettvint, uten venting, kullstøv og røyk.

Vi har de flotte BeeFeater gassgrillene i vårt sortiment, MEN: Det begynner å bli utsolgt, og for mange modeller er det bare utstillingsmodellen igjen. Så her må du være kjapp om du skal kapre en av de siste BeefEater-grillene i denne omgang.

Signature 3000s Innbyggingsgrill Med 3 Brennere Hagemøbler og utemøbler - Fine design


Inspirasjon til utekjøkken - Beefeater gassgrill med sidebrennere og skap på uteplass

[/section]

[section bg=»10376″ bg_size=»original» bg_color=»rgb(240, 240, 240)» bg_overlay=»rgba(255, 255, 255, 0)» hover=»glow» parallax=»10″ padding=»500px» padding__sm=»50px» height=»1600px» height__sm=»100px» border=»0 0px 0px 0px» border_color=»rgb(235, 235, 235)»]

Marte-forbereder-seg-til-17.-mai-i-snøen-på-en-solseng-på-terrassen Hagemøbler og utemøbler - Fine design


Vår!

Praktisk at våre hagemøbler tåler mai-nedbør – når det snør på Østlandet uka før 17. mai. Fine Designs yngste sjef tester ut vinterføret på solsenger og hengekøyer. Fra nå av vil vi ha «blomstersnø» på trærne istedenfor dette kalde, hvite, takk!


Fatboy beanbags kan brukes ute om vinteren


«Flere sitteplasser»…

… betyr ikke nødvendigvis flere spisestuestoler. Bønnebaggene våre fra Fatboy (også de tåler snø) er deilige å slenge seg ned i for liten og stor – når magen er full av pølse, brus og is utover på 17. mai-ettermiddagen.

[/section]

Hvor skal gjestene sitte? Smarte stol-tips til 17. mai 2020.

Kanskje får du besøk av familie eller venner på 17. mai og planlegger at dere skal være mye utendørs om været er ok. Gjestene trenger et sted å sitte, selvfølgelig. Kanskje er det snakk om en liten veranda som rett og slett ikke har plass nok til at du kan ha store utemøbler stående der.

Disse klappstolene fra Gardenart er midt i blinken for deg med liten plass, eller som trenger «reservestoler» som er enkle å lagre. Klapp sammen og still stolene langs veggen eller i boden når de ikke er i bruk. Finnes i flere farger. Enkle å oppbevare, pene å se på og gode å sitte på. Få ekstra plasser ved spisebordet.


Gardenart-klappstoler-i-sort-tekstilene-ved-husvegg Hagemøbler og utemøbler - Fine design
Fyll plantekassene med 17. mai-blomster

Det er hyggelig med grønne, små oaser eller fargesprakende blomsteseksjoner på uteplasssen selv om den kanskje ikke er så stor. BEDD plantekasser setter du enkelt sammen selv, uten bruk av verktøy.

BEDD er norskproduserte plantekasser som kan monteres i system. De kan brukes som «romdeler» eller som pen, grønn polstring langs vegger og rundt hjørner. Du kan lese mer om BEDD her.


Norske-plantekasser-satt-i-system-bedd Hagemøbler og utemøbler - Fine design


17.-mai-med-fine-design-hagemøbler-med-logo Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 3-4 ganger i måneden.
Vår personvererklæring finner du her. Fyll i e-postadressen din:

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: