Gardenart spisebord med ileggsplate 220/330 cm. Hvit (100528)

kr19 990

Stort spisebord i aluminium med ileggsplate på 110 cm. Mål: Lengde 220/330 cm x bredde 107 cm x høyde 75 cm. Platen som brukes for å forlenge bordet oppbevares under bordet når det er sammenslått, så det er aldri noe problem med å husker hvor den er stablet bort. Bordet har en god bredde, så det er mulig å plassere to gode venner ved siden av hverandre på endene når man har store selskap. Et godt tips kan også være å kjøpe en benk som kan stå på den ene siden dersom man har litt dårlig med plass. Benker skyves ikke på slik vi gjør med stoler. Vi har flere typer hagestoler som passer perfekt til dette bordet.

NB: Legg ALDRI lagringstrekk flatt på en bordplate. Sørg for avstand mellom trekket og bordplaten, så det blir ventilasjon. Dersom blomsterpotter eller annet står på samme sted på bordet over tid kan det lage flekker på bordet. Vi anbefaler å vaske bordet med «Stålblank» med jevne mellomrom for å beholde en fin overflate.

100528HVIT

Beskrivelse

Dette er et flott spisebord som er laget i aluminium. Det geniale med hagemøbler som er laget av materialet aluminium er at det ikke ruster! Det er ikke noe spesielt vedlikehold du trenger å tenke på med dette bordet. Tiden du brukte på å pusse og beise kan nå brukes i sammen med familie, venner og kos rundt dette spisebordet. Vanlig rengjøring med litt såpe og vann regelmessig vil gjøre at du her har et bord du vil ha glede av i mange år fremover. Bordet er pulverlakkert – det betyr at fargen er sprayet på og varmet opp.

Trykk her for å se hagemøbler

Du liker kanskje også…