Stoooort flyttesalg med fantastiske rabatter!

16


Utemøbelsalg hos Fine Design til og med 18. juli

På jakt etter nye utemøbler? Denne uken har du verdens (i alle fall Østlandets) beste mulighet til å skaffe deg flotte designutemøbler til en billig penge! Frem til 18. juli holder Fine Design hagemøbler stort flyttesalg i de nåværende lokalene våre i  Snarøyveien 69 mens vi rydder og pakker og flytter så det ryker etter. Her er det tonnevis med møbler som skal manøvreres fra Fornebu til det nye lokalet vårt på Ramstadsletta 18 på Høvik.

[row_inner]

[col_inner span=»6″ span__sm=»12″]

Det er her DU kommer inn i bildet! Du skal selvsagt få slippe å bære møblene til Høvik, men vi blir fornøyd om du handler hos oss og hjelper oss med å tømme lageret. 🙂 Mye av møblene skal vi nemlig ikke ha med oss videre, og derfor selges de til superlave priser i denne flytteperioden. Det er snakk om tøffe betongbord, stilige aluminiumsutemøbler og rottingmøbler i god kvalitet – produkter som gikk til fullpris for noen måneder siden.

Vi har også noen møbler med mindre skader, som vi selger ekstra billig, som f.eks. det flotte aluminiumsbordet på bildet under og ved siden. Bordet er fra Gardenart og har en praktisk innleggsplate som oppbevares under bordet når dette er sammenslått. NB! Må sees før kjøp.

[/col_inner]
[col_inner span=»6″ span__sm=»12″]

Gardenart Spisebord Med Plate 220/330 Cm Sort (100528sort) Hagemøbler og utemøbler - Fine design

[/col_inner]

[/row_inner]
[row_inner]

[col_inner span__sm=»12″]

[row_inner_1]

[col_inner_1 span__sm=»12″]

[row_inner_2]

[col_inner_2 span__sm=»12″]

Sort-aluminiumsbord-fra-gardenart-på-salg-copy Hagemøbler og utemøbler - Fine design

20 % rabatt på utvalgte hagemøbler fra Sundays Design

Gode nyheter til deg som har gått og siklet etter Sunday Designs lekre utemøbler en stund: Fine Design gir nå 20 % rabatt på alle utstillingsmodellene vi har stående ute hos oss i butikken. Her gjelder også førstemann til mølla – det kommer til å bli utsolgt ettersom vi ikke har ubegrenset med utstillingsmodeller. Sundays Design er selve essensen av god, norsk kvalitet. Norskproduserte utemøbler i Jotun-lakkert aluminium som ikke ruster, og puter som vannet enten preller av eller renner rett igjennom. Anbefales på det sterkeste!

[/col_inner_2]

[/row_inner_2]

Flyttesalg med rabatter hos Fine Design Hagemøbler

[/col_inner_1]

[/row_inner_1]

Gode tilbud på nettsiden – men de aller beste tilbudene finner du kun i butikken

Restekroken vår på Fornebu bare vokser og vokser etterhvert som vi rydder oss lengre inn i lageret. Du ser noen få av tilbudene på salgssiden vår og i oversikten under, men for å huke tak i de beste rabattene fra flyttesalget, må du altså ta turen til Fornebu. Der har vi for eksempel tilbud på alle rottingbord. Nå får du dem til den latterlige sum av kr 200,- (førpris var opptil kr 4990,-). Men altså kun på Fornebu.

[/col_inner]

[/row_inner]

Siste to uker på Snarøyveien 69 – nå kommer Fornebubanen

Vi har begynt pakkingen og flyttingen – følg med oss på Instagram og Facebook for å sjekke om vi henger med i svingene. :)Der kan du også se filmer av møblene våre i utstillingslokalene og få et inntrykk av hvordan bord, stoler, sofaer passer ved siden av hverandre.


Prestekragepynt Hagemøbler og utemøbler - Fine design


Marianne-og-kjetil-på-fornebu Hagemøbler og utemøbler - Fine design


Farvel, Fornebu – hei, Høvik!

I løpet av de 10 årene vi har vært på Fornebu har vi hørt at Fornebu-banen skal komme, men nå skjer det faktisk –  og vi må flytte ut! Siste åpningsdagen til showrommet i Snarøyveien 69 blir 18. juli. Det betyr at du har gode muligheter til å gjøre et kupp på hagemøbler nå – passer ikke det bra med hjemmesommer da?

18. juli blir vår siste åpningsdag på Fornebu. Vi har som sagt salg på endel som du ser i nettbutikken, men vi har også mer som kun er i den fysiske butikken. Gjør et kupp nå!

Selv om vi har to harde uker foran oss når 6500 m2 skal flyttes fra, så er vi (eller en av oss🤪) ved godt mot.

En ny epoke starter på Høvik, Ramstadsletta 18❣️

Velkommen!

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 3-4 ganger i måneden.
Vår personvererklæring finner du her. Fyll i e-postadressen din:

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: