Halvor Bakke sitter på hvite hagesofa fra Fine Design på Eventyrlig-ufo-nevlunhgavn

Bli med når våre hagemøbler er TV-stjerner for en dag

Først vil vi ønske alle et riktig godt, nytt år! Januar er godt i gang, juleribba fortært for lengst og det er på tide å begynne å se frem mot lysere tider og en ny hagemøbelsesesong.

Det har skjedd ganske mye hos Fine Design siden vi pakket sammen hagemøbelsesongen 2019. Vi hadde blant annet æren av å være med i TV-serien “Eventyrlig oppussing” med noen av våre Gardenart-møbler. Dette var selvfølgelig kjempestas, og det var gøy å se hvordan Halvor Bakke med team forvandlet et gjengrodd uteområde til en funky oase av et uterom med UFO(!) midt inne i skogen. 

Furo-UFOene ble tegnet av den finske designeren Matti Suuronen. Denne UFO-en ble kjøpt i 1971 og har blitt brukt som hytte av storfamilien vi møter i programmet.

Ved siden av UFO-en bygde Halvor Bakke & co opp et rundt, håndlaget utekjøkken hvor Fine Designs runde spisebord og lekre stoler har fått plass. Vi må også innrømme at vi synes utestolene våre kom skikkelig til sin rett i lounge-området oppe på en av de runde plattingene.

Eventyrlig-ufo-nevlunhgavn.251-1 Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Runde former

Runde former preger alle de ulike sonene, også utekjøkkenet. Fine Designs runde spisebord passer fint inn blant rund vask, platting, heller og rullestener.

Se bordet i nettbuttikken

Mix og match med Gardenart sofastoler

Gardenartstolene fra Fine Design står godt til gasspeisen. I denne sonen har teamet i Eventyrlig oppussing valgt å plassere flere enkeltstoler i ring, for å understreke sirkeltemaet som går igjen gjennom hele programmet. Disse stolene er en del av en familie med sofastoler og modulsofaer som kan settes sammen akkurat slik du ønsker. Kombiner dem gjerne med to- eller treseterne for å få en stor og fleksibel sofa. Disse har en ramme av stødig og lett aluminium som nesten ikke krever vedlikehold.

Eventyrlig-ufo-nevlunhgavn.177-1 Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Klikk her eller på bildet over for å se hele episoden Fine Design var med i!

Grønn pute til hagemøbler og utemøbler hos Fine Design

Hva blir sesongens putefarger? Sjekk puteavdelingen vår for gode tips.

Eventyrlig-ufo-nevlunhgavn.130-1 Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Designstol med aluminiumsramme og sete av støpt hardplast.

Se hvordan uteplassen rundt UFO-en ble til slutt:

Eventyrlig-ufo-nevlunhgavn.097-1-1 Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Ny hagemøbelsesong – ny Fine Design-logo!

Det går mot lysere tider og vi er i full gang med planleggingen av vårens første hagemøbelslipp. I løpet av høsten fikk vi laget oss ny logo, og den er vi stolte av. Hva synes du, stilig, ikke sant? Vi synes den er frisk og fin og at den står godt til mottoene våre «Livet er best ute» og «Alle skal ha råd til god design». Det er ennå en god stund til shortsen skal på, men i mellomtiden er det gøy å planlegge uterommet for vårsesongen. Og husk – de aller fleste av Fine Designs møbler kan du bruke uten problemer om vinteren, så det er ingen grunn til å sitte innendørs og vente på varmere vær.

Ikon-hvit-svart-bakgrunn Hagemøbler og utemøbler - Fine design
Ikon-svart-gul-bakgrunn Hagemøbler og utemøbler - Fine design
Ikon-hvit-gul-bakgrunn Hagemøbler og utemøbler - Fine design
Finedesign-logo2 Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 3-4 ganger i måneden.
Vår personvererklæring finner du her. Fyll i e-postadressen din:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *